Notícies
El projecte europeu POCTEFA Transgrowth preveu posar en marxa les iniciatives per donar suport al sector de l’oli d’oliva a Catalunya
El Laboratori Agroalimentari ha participat en la conferència final del projecte europeu OLEUM
El Laboratori Agroalimentari participa en el projecte ‘Oleum Project’
A Catalunya hi ha 347 empreses productores d'oli d'oliva que facturen 863 milions d'euros
L’Oficina virtual de l’Oli publica les primeres fitxes de l’evolució de maduració de les olives de l’actual campanya
Ja estan disponibles a l’Oficina de l’Oli els valors de referència actualitzats sobre rendiments i qualitat dels olis de diferents zones de Catalunya
Publicat un article que recull els resultats de l’anàlisi de perfils de pigments naturals en olis d’oliva verge extra
Nou butlletí del projecte PRIMA- SUSTAINOLIVE sobre sostenibilitat del conreu de l’olivera
L’Oficina de l’Oli va rebre prop de 3.000 visites al 2019
Disponibles els valors de qualitat química d’olis d’oliva verge extra catalans
L’Oficina de l’Oli publica els primers perfils sensorials d’olis d’aquest any
Obertes les preinscripcions amb descomptes per a la London International Competitions Oil 2020
Disponibles els nous valors de referència d’olis, olives i regulacions de molí per a les diferents zones catalanes
S’obren les inscripcions per participar a la IX World Olive Exhibition de 2020
VI Jornada Nacional del Grup d’Olivicultura “Fenols: origen i evolució”
Mas Bové acollirà una jornada sobre la campanya de l’oli 2018/19 el proper 3 de juliol
El LAC col·labora en l’article “Estudi d’anàlisis de pigments naturals en olis d’oliva” publicat a la revista Analytical & Bioanalytical Chemistry
“Les varietats catalanes d’olivera” Quaderns Agraris núm. 46 (ICEA)
RuralCat estrena l’Oficina de l’Oli amb tota la informació per a la millora de la qualitat de l’oli d’oliva
Una marca d’oli de la DOP Oli de Terra Alta ha estat premiada amb una medalla al Concurs Internacional d’OOVE del Japó
L’Oficina de l’Oli acumula 3.798 visites fins al mes de gener de 2019
Es presenta a Lleida l’Oli d’Oliva Verge Extra Premium “Suo Tempore”
El molí d’oli ecològic Identitat Extra Virgin Olive Oil d’Horta de Sant Joan, el primer molí català en aconseguir el Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental
Barcelona acollirà una jornada sensorial dedicada a l’oli verge extra
Les Escoles Agràries realitzen la campanya de l’oliva
La jornada de referència “Els olis de Catalunya” exposa els resultats de la campanya 2017-2018
Nous reconeixements a l'oli produït pels alumnes de l'Escola Agrària de Gandesa
La UdL potenciarà la recerca i la formació sobre l'oli
II Workshop de lOli dOliva sobre anàlisi sensorial
El Laboratori Agroalimentari presenta dos pòsters sobre espectrometria de masses
Actualitat
| 26/05/2022
Premiats al OLIVEJAPAN2022, amb medalla d’or ARBOR-SACRIS de Mil&Un Verd SL, amb medalla de plata ARBOR-SENIUM i CASOLI del mateix productor, ETIM de Molí de la Mola, MAS TARRÉS d’Olis Solé SL i ROMANICO de ACTEL SCCL. Mil&Un Verd i Molí de la Mola participen del programa DACC-IRTA de millora de la qualitat d’olis catalans
| 24/05/2022
| 24/05/2022
| 19/04/2022
| 21/03/2022
| 14/03/2022
Guia Catalunya Selecció 2020-21
| 11/03/2022
La 10a edició del Japan Olive Oil Prize se celebrarà a Tòquio del 4 al 8 d'abril de 2022