Notícies

Obertes les preinscripcions amb descomptes per a la London International Competitions Oil 2020

Disponibles els nous valors de referència d’olis, olives i regulacions de molí per a les diferents zones catalanes

S’obren les inscripcions per participar a la IX World Olive Exhibition de 2020

VI Jornada Nacional del Grup d’Olivicultura “Fenols: origen i evolució”

Mas Bové acollirà una jornada sobre la campanya de l’oli 2018/19 el proper 3 de juliol

El LAC col·labora en l’article “Estudi d’anàlisis de pigments naturals en olis d’oliva” publicat a la revista Analytical & Bioanalytical Chemistry

“Les varietats catalanes d’olivera” Quaderns Agraris núm. 46 (ICEA)

RuralCat estrena l’Oficina de l’Oli amb tota la informació per a la millora de la qualitat de l’oli d’oliva

Una marca d’oli de la DOP Oli de Terra Alta ha estat premiada amb una medalla al Concurs Internacional d’OOVE del Japó

L’Oficina de l’Oli acumula 3.798 visites fins al mes de gener de 2019

Es presenta a Lleida l’Oli d’Oliva Verge Extra Premium “Suo Tempore”

El molí d’oli ecològic Identitat Extra Virgin Olive Oil d’Horta de Sant Joan, el primer molí català en aconseguir el Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental

Barcelona acollirà una jornada sensorial dedicada a l’oli verge extra

Les Escoles Agràries realitzen la campanya de l’oliva

La jornada de referència “Els olis de Catalunya” exposa els resultats de la campanya 2017-2018

Nous reconeixements a l'oli produït pels alumnes de l'Escola Agrària de Gandesa

La UdL potenciarà la recerca i la formació sobre l'oli

II Workshop de lOli dOliva sobre anàlisi sensorial

El Laboratori Agroalimentari presenta dos pòsters sobre espectrometria de masses

La producció d’oli a Catalunya cau gairebé un 10%

La UB impulsa un Doctorat Industrial sobre l’oli d’oliva en gastronomia

Noves guies de Bones Pràctiques i de Pràctiques Correctes d’Higiene a les explotacions vitícoles i per a la producció d’olives

Tercera edició de l’EVO International Olive Oil Contest

Èxit del seminari sobre anàlisi sensorial d’olis a Austràlia

Guanyadors del Premi Terraltí als millors olis d’oliva de la Terra Alta

Actualitat

 | 26/05/2022 

Premiats al OLIVEJAPAN2022, amb medalla d’or ARBOR-SACRIS de Mil&Un Verd SL, amb medalla de plata ARBOR-SENIUM i CASOLI del mateix productor, ETIM de Molí de la Mola, MAS TARRÉS d’Olis Solé SL i ROMANICO de ACTEL SCCL. Mil&Un Verd i Molí de la Mola participen del programa DACC-IRTA de millora de la qualitat d’olis catalans

 | 24/05/2022 

KYLATT de la Cooperativa d’Alcanó ha tret medalla de d'or al concurs de Berlin 2022. Alcanó participa al programa DACC-IRTA de millora de la qualitat

 | 24/05/2022 

Casolí i Arbor Sacris de l’empresa MIL&UN VERD SL han tret medalla de platí i d'or al concurs de Berlin 2022. MIL&UN VERD participa al programa DACC-IRTA de millora de la qualitat

 | 19/04/2022 

Arbor Sacris, Casolí i Migjorn-Arbequina han tret medalla d'or al concurs de Nova York 2022. Es tracta de dos operadors que participen al programa DACC-IRTA de millora de la qualitat. TORRES i MOLI COLOMA-LA BOELLA també han obtingut medalla d’or al seus olis

 | 21/03/2022 

Arbor Sacris i Casolí han tret medalla d'or al concurs de Dubai IOOC 2022. Es tracta de dos olis de l’empresa catalana MIL&UN VERD SL que participa del programa DACC-IRTA de millora de la qualitat dels olis catalans. En el mateix certamen, Olis Castelló també ha obtingut una medalla d’or al seu oli

 | 14/03/2022 

Guia Catalunya Selecció 2020-21

 | 11/03/2022 

La 10a edició del Japan Olive Oil Prize se celebrarà a Tòquio del 4 al 8 d'abril de 2022