Notícies
El LAC col·labora en l’article “Estudi d’anàlisis de pigments naturals en olis d’oliva” publicat a la revista Analytical & Bioanalytical Chemistry
“Les varietats catalanes d’olivera” Quaderns Agraris núm. 46 (ICEA)
RuralCat estrena l’Oficina de l’Oli amb tota la informació per a la millora de la qualitat de l’oli d’oliva
Una marca d’oli de la DOP Oli de Terra Alta ha estat premiada amb una medalla al Concurs Internacional d’OOVE del Japó
L’Oficina de l’Oli acumula 3.798 visites fins al mes de gener de 2019
Actualitat
| 26/05/2022
Premiats al OLIVEJAPAN2022, amb medalla d’or ARBOR-SACRIS de Mil&Un Verd SL, amb medalla de plata ARBOR-SENIUM i CASOLI del mateix productor, ETIM de Molí de la Mola, MAS TARRÉS d’Olis Solé SL i ROMANICO de ACTEL SCCL. Mil&Un Verd i Molí de la Mola participen del programa DACC-IRTA de millora de la qualitat d’olis catalans
| 24/05/2022
| 24/05/2022
| 19/04/2022
| 21/03/2022
| 14/03/2022
Guia Catalunya Selecció 2020-21
| 11/03/2022
La 10a edició del Japan Olive Oil Prize se celebrarà a Tòquio del 4 al 8 d'abril de 2022