Notícies
Es presenta a Lleida l’Oli d’Oliva Verge Extra Premium “Suo Tempore”
El molí d’oli ecològic Identitat Extra Virgin Olive Oil d’Horta de Sant Joan, el primer molí català en aconseguir el Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental
Barcelona acollirà una jornada sensorial dedicada a l’oli verge extra
Les Escoles Agràries realitzen la campanya de l’oliva
La jornada de referència “Els olis de Catalunya” exposa els resultats de la campanya 2017-2018
Nous reconeixements a l'oli produït pels alumnes de l'Escola Agrària de Gandesa
La UdL potenciarà la recerca i la formació sobre l'oli
II Workshop de lOli dOliva sobre anàlisi sensorial
El Laboratori Agroalimentari presenta dos pòsters sobre espectrometria de masses
La producció d’oli a Catalunya cau gairebé un 10%
La UB impulsa un Doctorat Industrial sobre l’oli d’oliva en gastronomia
Noves guies de Bones Pràctiques i de Pràctiques Correctes d’Higiene a les explotacions vitícoles i per a la producció d’olives
Tercera edició de l’EVO International Olive Oil Contest
Èxit del seminari sobre anàlisi sensorial d’olis a Austràlia
Guanyadors del Premi Terraltí als millors olis d’oliva de la Terra Alta
Actualitat
| 26/05/2022
Premiats al OLIVEJAPAN2022, amb medalla d’or ARBOR-SACRIS de Mil&Un Verd SL, amb medalla de plata ARBOR-SENIUM i CASOLI del mateix productor, ETIM de Molí de la Mola, MAS TARRÉS d’Olis Solé SL i ROMANICO de ACTEL SCCL. Mil&Un Verd i Molí de la Mola participen del programa DACC-IRTA de millora de la qualitat d’olis catalans
| 24/05/2022
| 24/05/2022
| 19/04/2022
| 21/03/2022
| 14/03/2022
Guia Catalunya Selecció 2020-21
| 11/03/2022
La 10a edició del Japan Olive Oil Prize se celebrarà a Tòquio del 4 al 8 d'abril de 2022