Notícies
Nou butlletí del projecte PRIMA- SUSTAINOLIVE sobre sostenibilitat del conreu de l’olivera
L’Oficina de l’Oli va rebre prop de 3.000 visites al 2019
Disponibles els valors de qualitat química d’olis d’oliva verge extra catalans
L’Oficina de l’Oli publica els primers perfils sensorials d’olis d’aquest any
Obertes les preinscripcions amb descomptes per a la London International Competitions Oil 2020
Disponibles els nous valors de referència d’olis, olives i regulacions de molí per a les diferents zones catalanes
S’obren les inscripcions per participar a la IX World Olive Exhibition de 2020
VI Jornada Nacional del Grup d’Olivicultura “Fenols: origen i evolució”
Mas Bové acollirà una jornada sobre la campanya de l’oli 2018/19 el proper 3 de juliol
Actualitat
| 26/05/2022
Premiats al OLIVEJAPAN2022, amb medalla d’or ARBOR-SACRIS de Mil&Un Verd SL, amb medalla de plata ARBOR-SENIUM i CASOLI del mateix productor, ETIM de Molí de la Mola, MAS TARRÉS d’Olis Solé SL i ROMANICO de ACTEL SCCL. Mil&Un Verd i Molí de la Mola participen del programa DACC-IRTA de millora de la qualitat d’olis catalans
| 24/05/2022
| 24/05/2022
| 19/04/2022
| 21/03/2022
| 14/03/2022
Guia Catalunya Selecció 2020-21
| 11/03/2022
La 10a edició del Japan Olive Oil Prize se celebrarà a Tòquio del 4 al 8 d'abril de 2022