Notícies
La jornada de referència “Els olis de Catalunya” exposa els resultats de la campanya 2017-2018
Nous reconeixements a l'oli produït pels alumnes de l'Escola Agrària de Gandesa
La UdL potenciarà la recerca i la formació sobre l'oli
II Workshop de lOli dOliva sobre anàlisi sensorial
El Laboratori Agroalimentari presenta dos pòsters sobre espectrometria de masses
La producció d’oli a Catalunya cau gairebé un 10%
La UB impulsa un Doctorat Industrial sobre l’oli d’oliva en gastronomia
Noves guies de Bones Pràctiques i de Pràctiques Correctes d’Higiene a les explotacions vitícoles i per a la producció d’olives
Tercera edició de l’EVO International Olive Oil Contest
Actualitat
| 26/05/2022
Premiats al OLIVEJAPAN2022, amb medalla d’or ARBOR-SACRIS de Mil&Un Verd SL, amb medalla de plata ARBOR-SENIUM i CASOLI del mateix productor, ETIM de Molí de la Mola, MAS TARRÉS d’Olis Solé SL i ROMANICO de ACTEL SCCL. Mil&Un Verd i Molí de la Mola participen del programa DACC-IRTA de millora de la qualitat d’olis catalans
| 24/05/2022
| 24/05/2022
| 19/04/2022
| 21/03/2022
| 14/03/2022
Guia Catalunya Selecció 2020-21
| 11/03/2022
La 10a edició del Japan Olive Oil Prize se celebrarà a Tòquio del 4 al 8 d'abril de 2022