Toggle navigation
-
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de Fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.Net
Horta.net
Oficina Vigilància Tecnològica
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Salta al contigut
Inici
/
Oficina del Regant
/
Articles
/
Toggle navigation
QUI SOM
EINES REG
SEQUERA
CURSOS
ARTICLES
CONTACTA'NS
Articles
El cultiu de pera a Catalunya
22/02/2021
Avançament de resultats de les varietats de blat de moro per a gra
11/02/2021
Oportunitats del reg de precisió
09/02/2021
Fusta: material d’ahir i del futur
19/01/2021
Fertilització de precisió: aplicar la dosi de nutrients necessària en cada zona de la parcel·la
08/01/2021
Present i futur de les instal·lacions que allotgen èquids d’esport, d’oci i companyia
28/12/2020
Eficiència energètica en la construcció amb fusta
14/12/2020
Manteniment d’una instal·lació de reg enfront de les gelades
01/12/2020
Guia de benestar d’èquids. Maneig i alimentació
17/11/2020
La modernització dels Canals d’Urgell
27/10/2020
Estratègies alternatives a l'ús del dimetoat per al control de la mosca de l'oliva (Bactrocera oleae)
27/10/2020
La gastronomia com a àmbit acadèmic i científic
20/10/2020
Captures accidentals en la pesca, una problemàtica no desitjada per ningú
29/09/2020
És rendible portar a terme un reg de precisió en viticultura?
25/09/2020
Tecnologies emergents aplicades al sector agroalimentari
15/09/2020
Bioseguretat en la producció porcina. No hi ha excusa possible!
01/09/2020
Salut i alimentació. Els components bioactius o no-nutrients
18/08/2020
Aplicació de fitosanitaris amb drons. Situació actual
31/07/2020
Crear biodiversitat? Més enllà de la conservació
28/07/2020
Ús de sensors d’humitat del sòl per controlar el reg per degoteig en fruiters
15/07/2020
Una visió retrospectiva sobre l’impacte de la millora genètica en els increments de rendiment i qualitat dels blats a Espanya
07/07/2020
Manteniment dels equips d'aplicació del productes fitosanitaris en cultius extensius i elecció correcta dels broquets
30/06/2020
Regar després del Covid-19
16/06/2020
El regadiu com a eina del segle XXI
16/06/2020
La concentració parcel·lària de caràcter privat, una eina per a la millora de l’eficiència de l’explotació agrària
09/06/2020
La fertilització de l’arròs amb purins de porc
08/06/2020
La pesca i el mar
26/05/2020
Cooperació per a la innovació: oportunitats de finançament per al sector agroalimentari i forestal
12/05/2020
Horticultura i ciutat
10/03/2020
Els sistemes agroforestals tenen cabuda a Catalunya?
18/02/2020
El bombament solar en el regadiu
24/12/2019
Influència de la gastronomia en la producció d’aliments. Experiències de col·laboració entre cuiners i productors
10/12/2019
Consideracions per fer front al problema de les micotoxines en alimentació animal
26/11/2019
Contractació d’energia elèctrica
12/11/2019
Els ocells marins protegits
29/10/2019
El cultiu del tomàquet de penjar
15/10/2019
Les DOP i IGP catalanes
01/10/2019
Què és el malbaratament alimentari?
16/09/2019
Pàgina 2 de 2
1
2
Articles per pàgina
5
10
20
30
50
75
S'estan mostrant 76 - 113 de 113 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →