Toggle navigation
-
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de Fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.Net
Horta.net
Oficina Vigilància Tecnològica
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Salta al contigut
Informació
/
Premis
/
Més entrevistes
/
Entrevistes
Josep Miquel Canut
“Com a petits artesans que som, fem la feina amb les mans però també amb el cor”
06/12/2018
Joaquim Comella
“La IGP protegeix el que és nostre”
23/11/2018
Albert Puigdemont
“El fet que el públic pugui conèixer l’origen del que mengen posa en valor la nostra feina”
02/11/2018
Pau Frigola
“Amb Mooma el que hem fet és agafar l’experiència fructícola familiar i aplicar-la a un model de negoci més innovador”
05/10/2018
Vicenç Boadas
“El desenvolupament d’elaborats carnis amb nivells més baixos de greixos i sal serà el nou cavall de batalla de les especialitats càrnies”
21/09/2018
Octavi Quintana-Trias
“La prioritat de PRIMA és entendre els lligams entre l’aigua, l’agricultura i l’alimentació i promoure’n una gestió integrada”
10/08/2018
Tristram Stuart i Carina Millstone
“A Catalunya tenim el privilegi de treballar amb organitzacions molt desenvolupades i actives”
27/07/2018
Marta Cerdà
“Amb millores en la bioseguretat es pot reduir un 40% la prevalença de Campylobacter en granges de broilers”
06/02/2018
Arnau Queralt i Bassa
“Els ramaders, agricultors i pescadors són cabdals per garantir l’alimentació al nostre país”
22/09/2017
Jordi Capdevila
"Hem aplicat tota la innovació que teníem al nostre abast per fer un producte molt diferenciat"
19/07/2017
Oriol Rovira
"L'adaptació als canvis sempre passa per reconèixer la pròpia identitat"
26/06/2017
Marc Solé
"La majoria dels canvis en la nostra explotació han estat provocats per demandes del mercat"
07/06/2017
Carme Ruscalleda
"La cuina és un dinamitzador econòmic i cultural"
11/05/2017
Paul Soto
"Hem de fer la tecnologia més accessible per a pimes, joves i altres col·lectius"
28/04/2017
Pere Castells Esqué
"Sóc molt partidari del plaer. El plaer de cultivar els aliments, cuinar-los i gaudir-los"
13/04/2017
Mª Carmen Vidal Carou
"La carn constitueix la millor de les fonts de ferro en una dieta saludable"
23/09/2016
Olga Martín Belloso
"Afortunadament la relació entre la universitat i l'empresa és cada vegada més estreta"
21/06/2016
José Luis Rodríguez
"El nostre projecte empresarial va néixer amb un objectiu social"
24/05/2016
Emilia Vila
"Guanyar el Premi Ruralapps ha estat molt important perquè és un segell de qualitat i confiança"
27/04/2016
M. Lourdes Reig
"El Dossier Tècnic és un espai de trobada entre la ciència i els sectors productius"
30/03/2016
Joan Sanmartín Suñer
"En ramaderia encara queda molt per innovar i tecnificar"
21/03/2016
Carles Figueras Güell
"La innovació és fruit de la curiositat i l'intent de millora"
04/03/2016
Salvador Vergés
"El PITA també reconeix l'esperit emprenedor d'una generació que s'ha hagut de reinventar arran de la crisi"
24/02/2016
Narciso Pastor Saenz
"Una de les qualitats més destacables del Dossier Tècnic és que parla a nivell local, del i per al territori"
16/02/2016
Josep Maria Monfort Bolívar
"El Dossier Tècnic reflecteix la riquesa del nostre país en estructures científiques que s'adrecen al sector agroalimentari"
28/01/2016
Jeroni Castell
"En l´alta gastronomia l´oli d'oliva, en totes les seves formes i textures, ha agafat volada i ja té molta rellevància"
05/01/2016
Anna Escoda
"La indústria agroalimentària pot trobar en la supercomputació solucions en l'àmbit del Big Data i la simulació de fenòmens complexos"
09/12/2015
Joel Peris/Raquel Clavell
"Innovar és introduir un aspecte diferenciador per augmentar la productivitat de l'empresa"
08/09/2015
Pere Castells i Esqué
"Estem més a prop que mai d'academitzar la cuina i tenir doctors universitaris en aquesta disciplina"
22/07/2015
Anna Garriga Ripoll
"Els pescadors han de poder viure de la seva feina"
29/05/2015
Pàgina 2 de 4
1
2
3
4
Articles per pàgina
5
10
20
30
50
75
S'estan mostrant 31 - 60 de 95 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →