Toggle navigation
-
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de Fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.Net
Horta.net
Oficina Vigilància Tecnològica
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Salta al contigut
Informació
/
Premis
/
Més entrevistes
/
Entrevistes
Joan Sanmartín Suñer
"En ramaderia encara queda molt per innovar i tecnificar"
21/03/2016
Carles Figueras Güell
"La innovació és fruit de la curiositat i l'intent de millora"
04/03/2016
Salvador Vergés
"El PITA també reconeix l'esperit emprenedor d'una generació que s'ha hagut de reinventar arran de la crisi"
24/02/2016
Narciso Pastor Saenz
"Una de les qualitats més destacables del Dossier Tècnic és que parla a nivell local, del i per al territori"
16/02/2016
Josep Maria Monfort Bolívar
"El Dossier Tècnic reflecteix la riquesa del nostre país en estructures científiques que s'adrecen al sector agroalimentari"
28/01/2016
Jeroni Castell
"En l´alta gastronomia l´oli d'oliva, en totes les seves formes i textures, ha agafat volada i ja té molta rellevància"
05/01/2016
Anna Escoda
"La indústria agroalimentària pot trobar en la supercomputació solucions en l'àmbit del Big Data i la simulació de fenòmens complexos"
09/12/2015
Joel Peris/Raquel Clavell
"Innovar és introduir un aspecte diferenciador per augmentar la productivitat de l'empresa"
08/09/2015
Pere Castells i Esqué
"Estem més a prop que mai d'academitzar la cuina i tenir doctors universitaris en aquesta disciplina"
22/07/2015
Anna Garriga Ripoll
"Els pescadors han de poder viure de la seva feina"
29/05/2015
Xavier Espuña i Soler
"Innovar és un dels nostres objectius constants"
29/04/2015
Sebastià Banús
"Som afortunats de tenir els calçots, un dels símbols més genuïns de la gastronomia catalana"
07/01/2015
Joan Tristany
"Veiem oportunitats de negoci en l'àrea mediterrània, el Magrib, Llatinoamèrica i Àsia"
24/12/2014
Francesc M. Obiol Reverter
"El principal avantatge de Fruit.Net és la interrelació de tot el sector productiu agrícola català per estar a l'avantguarda en l'ús de fitosanitaris"
17/11/2014
Jesús Fierro i Rugall
"L'aplicació plurifons al Leader 2014-2020 és una oportunitat per tal de crear una estratègia de desenvolupament local integrada i amb més valor afegit"
30/05/2014
Daniel Garcia Llobet
"Si disminuïm la variabilitat de les parcel·les, augmentem la producció i podem treballar per a la qualitat que ens demana el client"
21/05/2014
Jordi Capdevila
"Un bon màrqueting és tant important com una bona producció"
13/11/2013
Francesc Batalla i Camarasa
"L'assessorament del nostre expert en nutrició és fonamental per a l'explotació"
30/10/2013
Pere Muxí Rubio
“La tòfona no deixa indiferent a ningú”
25/06/2013
Joan Viñolas i Esteva
"Una explotació és fruit de l'esforç de molta gent durant molts anys i ara patim pel futur"
05/06/2013
Ciriac Carbó Gestoso
"Creiem en la necessitat de potenciar la intercooperació"
22/05/2013
Albert Duaigües
"La majoria de les millores mediambientals comporten un estalvi econòmic"
08/05/2013
Carles Carreras
"Girona és l'única província de l'Estat que té autoritzacions a tot el cicle per poder exportar carn de porc als Estats Units"
24/04/2013
Miquel Rovira i Comas
"Cooperar és sumar, és coneixement i és aprendre a treballar amb diferents agents i entitats"
10/12/2012
Leandro Serra Pallarès
"Seafood és la gran oportunitat de convertir Barcelona en l'epicentre del mercat pesquer del sud d'Europa"
15/10/2012
Jesús Ventanas Barroso
"La investigació espanyola podria convertir-se en element clau per a la competitivitat nacional"
07/09/2012
Alfons Vilarrasa i Cagigós
"La crisi no ha provocat un estalvi en seguretat alimentària sinó tot el contrari"
20/07/2012
Venanci Grau i Marull
"Fruit.net ens ajuda a millorar la nostra oferta de producte sa i segur"
25/06/2012
Mireia Medina
"INTER2000 permet als laboratoris disposar d'un mitjà per garantir la competència tècnica i la fiabilitat dels seus resultats"
01/06/2012
Víctor Alves
"La internacionalització ens ha portat a focalitzar esforços en la generació de productes innovadors"
16/05/2012
Hèctor Galizia
"El client sap quan està pagant un sobrecost, comprarà una vegada però potser no tornarà"
08/02/2012
Àngels Calvo
"Un tastador ha de tenir unes habilitats fisiològiques desenvolupades però també una personalitat ferma i respectuosa"
05/08/2011
Narcís Grèbol
"Prevenir, controlar i eliminar els biofilms, contribueix a millorar la seguretat dels aliments"
11/07/2011
Xavier Pont
"El futur passa per adaptar-se als gustos d'uns clients cada vegada més exigents"
04/07/2011
Arcadi Calderó
"Optimitzem les condicions dels arbres per obtenir el màxim potencial de la fruita"
23/06/2011
Ferran Adrià
"La cuina no és un show, és una professió"
25/05/2011
Cristóbal Colón
"A banda de promoure productes locals, les cooperatives i empreses socials estan arrelades al territori i no existeix el risc de deslocalització"
31/01/2011
Lluís Estrada
"Si tens un bon producte, a vegades no cal canviar-lo, en tot cas pots innovar en la manera de presentar-lo"
09/11/2010
Antoni Falgueras i Pujol
"Sempre hem posat a primera línia els vins, licors i brandis catalans, i ara encara més perquè tenen molta qualitat"
29/10/2010
Josep Maria Albet i Noya
En un futur "tots els vins seran ecològics"
20/10/2010
Josep Maria Morell
"El cargol és un ingredient important i pels restauradors actuals és un plaer rescatar i difondre les receptes tradicionals, i innovar"
24/09/2010
Valeri Salgot
"La nostra darrera aposta és el compromís amb la sostenibilitat i l'ecologia; per això hem engegat aquesta granja que ha obtingut la distinció del DAR"
05/06/2010
Joan Castells
"Darrera d'un gran cuiner sempre hi ha productes de gran qualitat"
03/05/2010
Eduard Mata Albert
"Estem duent a terme els treballs necessaris per a l'elaboració del Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2011-2015".
24/04/2010
Francesc Cribillers
"En un futur molta gent tornarà a apropar-se a la natura i a una vida més tradicional"
31/07/2008
Pàgina 2 de 2
1
2
Articles per pàgina
5
10
20
30
50
75
S'estan mostrant 51 - 95 de 95 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →