NOTÍCIESNovetats

INNOVACIÓ
 | 12/07/2019 

La Comissió Europea obre una consulta per definir els reptes en recerca i innovació del programa Horizon Europe (2021-2027)

La Comissió Europea convida a tots els interessats a compartir les seves opinions en el marc de la implementació de l’Horizon Europe, el proper i més ambiciós programa de recerca i innovació de la UE (2021-2027), que comptarà amb un pressupost de 100.000 milions d'euros.

AJUTS
 | 11/07/2019 

Convocatòria per a desenvolupar una indústria competitiva, circular i baixa en carboni de l’Horizon 2020

Aquests ajuts aborden un seguit de reptes centrats en dos temes principals: l’economia circular i les indústries baixes i/o netes en carboni. La investigació i la innovació que implementaran aquestes dues prioritats contribuiran significativament a la modernització dels processos industrials i a les noves formes de dissenyar productes i models de negoci.

PREMIS
 | 10/07/2019 

Oberta la VII edició dels #enerTICAwards per a projectes d'innovació i tecnologia en l'àmbit de l'eficiència energètica

Els #enerTICAwards són els Premis a la innovació i la tecnologia per a l’eficiència energètica en l’era digital.

GRUPS OPERATIUS
 | 09/07/2019 

El DARP resol les sol·licituds d’ajut de la convocatòria 2018 per a la realització de projectes pilot innovadors

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) ha publicat la resolució de les sol·licituds d’ajuts a la cooperació per a la innovació, per a la realització de projectes pilot innovadors, que es van convocar mitjançant la Resolució ARP/1282/2018, de 8 de juny.

INNOVACIÓ
 | 08/07/2019 

S’obre la convocatòria dels Cupons d’Innovació BCN Smart Rural

En data 2 de juliol de 2019, l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) ha publicat les bases reguladores dels Cupons d’Innovació BCN Smart Rural per a empreses agroalimentàries i forestals dels territoris rurals de la demarcació de Barcelona.

ALTRES BUTLLETINS

Consulti altra informació destacada relativa a l’àmbit de l’R+D+I a través dels butlletins electrònics editats per les següents entitats i organitzacions: