NOTÍCIESNovetats

AJUTS
 | 18/02/2019 

Quatre projectes catalans han estat seleccionats a la convocatòria PRIMA 2018

La iniciativa PRIMA per a la recerca i la innovació de l’àrea Mediterrània té com a objectiu la posada en pràctica de polítiques conjuntes de recerca i innovació sota una estratègia comuna de tots els països participants per abordar reptes com la manca d’aigua, l’agricultura i la seguretat alimentària.

GRUPS OPERATIUS
 | 18/02/2019 

L’empresa Micologia Forestal & Aplicada (Micofora) millora la productivitat de plantacions joves de tòfona negra mitjançant el maneig microbiòlic

Aquest projecte, finançat a través de l’operació 16.01.01 de cooperació per a la innovació del PDR de Catalunya 2014-2020, ha estat liderat i coordinat per l’empresa Micofora (Micologia Forestal & Aplicada, SL), amb la participació de les empreses Bioera i Tofonejant, el productor forestal Santiago Rosàs i l’IRTA.

AJUTS
 | 13/02/2019 

El programa INTERREG POCTEFA obre la tercera convocatòria

A la convocatòria es podran presentar projectes de cooperació territorial per a la consolidació de la integració econòmica i social de la zona transfronterera entre França, Espanya i Andorra i estarà organitzada en una única fase d’aprovació de projectes.

GRUPS OPERATIUS
 | 11/02/2019 

Un projecte liderat per bonÀrea Agrupa permet reduir un 10% l'excreció de nitrogen al medi ambient en vedells d'engreix

Aquest projecte, finançat a través de la operació 16.01.01 de cooperació per a la innovació del PDR de Catalunya 2014-2020, ha estat coordinat per l’Associació d’Empresaris de Boví d’Alcarràs i ha comptat amb la participació de les empreses Nanta i Sinual, les agrupacions empresarials ASOPROVAC Catalunya i l’Associació Catalana de Fabricants de Pinsos (ASFAC), el Servei de Sòls i Gestió Mediambiental de la producció del DARP, i ha estat dut a terme en col·laboració amb el Programa de remugants del I’RTA.

XARXA-I.CAT
 | 08/02/2019 

Publicades a la Xarxa-i.cat les fitxes d’inici de projecte de les activitats de demostració de 2017

Aquestes fitxes exposen els objectius i tasques que es duran a terme en el decurs de l’activitat demostrativa, així com els diferents àmbits d’aplicació.

ALTRES BUTLLETINS

Consulti altra informació destacada relativa a l’àmbit de l’R+D+I a través dels butlletins electrònics editats per les següents entitats i organitzacions: