NOTÍCIESNovetats

PROJECTES DEMOSTRATIUS
 | 21/11/2019 

Guia de plantes per afavorir els enemics naturals de les plagues

L’objectiu de la publicació és dotar el sector productiu d’una eina que li permeti incrementar la sostenibilitat ambiental tot mantenint la viabilitat econòmica.

INNOVACIÓ
 | 18/11/2019 

S’obre la convocatòria dels Cupons indústria 4.0

Els cupons suposen un impuls econòmic per acompanyar les pimes en el camí de la transformació 4.0 a través d’un expert en innovació acreditat per ACCIÓ.

PREMIS
 | 12/11/2019 

Les aplicacions GEPT i Agricolum, guanyadores del Premi RuralApps 2019

Les aplicacions GEPT, per a la gestió de les emergències vinculades als incendis forestals, i Agricolum, orientada a facilitar als agricultors la sistematització en línia de les seves tasques, són les guanyadores de la sisena edició del Premis RuralApps, que atorga el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) amb el suport del centre tecnològic EURECAT.

PROJECTES DEMOSTRATIUS
 | 05/11/2019 

La Fundació Bosch i Gimpera lidera un projecte sobre la regeneració de sòls hortícoles amb compostatge ric en carboni

El projecte demostratiu “Divulgació de la relació positiva entre l'augment de matèria orgànica en sòl, la biodiversitat microbiana, la fertilitat i la resistència a malalties a partir de compost ric en carboni en sòls hortícoles” està desenvolupat per la Fundació Bosch i Gimpera (Universitat de Barcelona).

PROJECTES DEMOSTRATIUS
 | 17/10/2019 

Disponibles dues noves guies de projectes demostratius sobre deshebratge mecànic i aclarida química en pomera

Les guies “Eines de gestió de la coberta vegetal a la línia de la plantació d’arbres de pomera com a alternativa als herbicides” i “Eines de predicció per a la decisió del programa d’aclarida de la pomera” han estat elaborades per la Fundació Mas Badia en el marc de l’operació 01.02.01 del PDR de Catalunya 2014-2020.

ALTRES BUTLLETINS

Consulti altra informació destacada relativa a l’àmbit de l’R+D+I a través dels butlletins electrònics editats per les següents entitats i organitzacions: