Un projecte liderat per bonÀrea Agrupa permet reduir un 10% l'excreció de nitrogen al medi ambient en vedells d'engreix

L’ADV de Sant Llorenç i Sant Martí, i les empreses Codorniu i Gramona participen en un sistema de gestió per reduir els tractaments fitosanitaris a la vinya coordinats per INNOVI

Fructícola Empordà ha avaluat noves estratègies per millorar l’aspecte i gust de la poma “Golden” i allargar la conservació de la poma “Gala”

Codorníu ha liderat un projecte que permet estalviar un 25% l’aigua de reg en vinya amb l’ús de noves tecnologies

La Societat Cooperativa Sant Domènec ha avaluat noves estratègies naturals per reduir l’escaldat de postcollita en fruita de llavor

Subcarn Echevarria ha implementat un projecte de millora dels productes lipídics finals destinats a la ramaderia de proximitat

Un projecte demostratiu liderat per la Granja Claret estableix un protocol de control per reduir la salmonel·losi en porcí amb aigua electrolitzada

Anafric, Grup Viñas i General Càrnia aconsegueixen estendre a 84 dies la vida útil de la carn de vaquí envasada per a l’exportació

ActelGrup valida un model de predicció que permet racionalitzar l’aplicació de fungicides contra la ‘Monilinia’ en fruita de pinyol

Esporc ha liderat un projecte per tal de reduir les micotoxines en la producció de blat de moro

La Cooperativa agrària Plana de Vic ha desenvolupat un concentrador de purins en dues fases per millorar l’eficiència en la gestió de les dejeccions

El sector arrossaire català porta a terme un projecte d’eficiència en la gestió de l’ús de l’aigua

El projecte “Control biològic de plagues en plantacions comercials de pomeres” constata que la protecció amb malla de polietilè permet reduir l’ús d’insecticides

El DARP destinarà 4,5 milions d'euros a l’ajut a la Cooperació per a la Innovació

Convocatòria d'ajuts per a la creació de grups operatius supraautonòmics 2018

El DARP a l'Alimentària 2018