Reglament general de protecció de dades

El passat 25 de maig va entrar en vigor el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 (RGPD) de la UE. Per aquesta raó, hem introduït modificacions a la nostra Política de Privacitat, pensades per millorar la protecció de les vostres dades personals i amb l'objecte de donar compliment a les disposicions del RGPD.

D'acord amb la nova normativa, us notifiquem que:

  • La Direcció General d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya (DARP) és el responsable del tractament de les dades personals que ens heu facilitat a través del Portal RuralCat.
  • La finalitat del tractament de les vostres dades personals és la d’enviar-vos informació i comunicacions relacionades amb activitats de formació, transferència, assessorament i suport a la innovació del DARP.
  • Les vostres dades es conservaran mentre hi hagi un interès mutu.
  • Les vostres dades no es comunicaran a tercers, excepte per imperatiu legal.
  • Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió o portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, així com la presentació de reclamacions, dirigint-vos a: Subdirecció General de Transferència i Innovació Agroalimentària (Gran Via de les Corts Catalanes, 612-614, 08007 Barcelona; info.daam@gencat.cat) .

Així mateix podeu modificar directament les vostres dades a l’apartat de membres del Portal RuralCat, o escrivint un missatge a : gestio@ruralcat.net

A més, us recordem que en cas de no estar d'acord amb la forma en què tractarem les vostres dades personals, podeu revocar el vostre consentiment en qualsevol moment, comunicant-nos-ho.

Podeu llegir amb més detall la nostra nova Política de Privacitat i consultar els vostres drets fent clic aquí.