Subscripcions

Donar-se d'alta a un o més butlletins RuralCat

L'alta a un o més butlletins s'ha de gestionar mitjançant el servei de subscripcions Butlletins RuralCat.

Accediu a la pàgina https://ruralcat.gencat.cat/subscripcions i trieu els butlletins que voleu rebre. 

 • Si no us heu subscrit mai a cap butlletí de la Generalitat de Catalunya, empleneu el formulari de subscripció amb les dades requerides, accepteu les condicions legals i premeu accepta.
  El servei Butlletins RuralCat requereix que doneu la vostra autorització expressa abans d'activar el vostre compte d'usuari registrat. Aquesta mesura de seguretat és per evitar que una altra persona us doni d'alta sense el vostre consentiment.
  El sistema us enviarà un correu electrònic sol·licitant que confirmeu que voleu subscriure-us al servei de butlletins RuralCat. Al missatge, trobareu un enllaç: feu clic per confirmar l'alta.
  Amb el vostre consentiment, s'entén que accepteu rebre els butlletins electrònics periòdicament i que les vostres dades personals siguin recollides i tractades en un fitxer automatitzat, que s'informa en el moment de l'alta. 
  Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
 • Si ja sou usuaris del servei Butlletins RuralCat, accediu al botó Iniciar la sessió que es troba a la part superior dreta de la pàgina. Si no recordeu la contrasenya, feu clic a He oblidat la contrasenya. Un cop us identifiqueu, trobareu els butlletins als quals us heu subscrit a la pestanya Les meves subscripcions. Si us interessa subscriure-us a altres butlletins ho podeu fer des de la pestanya Vull subscriure'm a més butlletins.

Completar el procés d'alta: missatge de confirmació

Butlletins RuralCat requereix que doneu la vostra autorització expressa abans d'activar el vostre compte d'usuari registrat. Aquesta mesura de seguretat és per evitar que una altra persona us doni d'alta sense el vostre consentiment.

El sistema us enviarà un correu electrònic sol·licitant que confirmeu que voleu subscriure-us al servei de Butlletins RuralCat. Al missatge, trobareu un enllaç: feu clic per confirmar l'alta.

Amb el vostre consentiment, s'entén que accepteu rebre els butlletins electrònics periòdicament i que les vostres dades personals siguin recollides i tractades en un fitxer automatitzat, que s'informa en el moment de l'alta.

Si no heu rebut el correu de confirmació:

 • Comproveu que no us hagi arribat a la carpeta de correu no sol·licitat.
 • Potser vau escriure malament el vostre compte de correu electrònic quan vau omplir el formulari. Torneu a provar de subscriure-us. Si podeu, és que havíeu indicat una adreça errònia.

Si heu rebut el correu però no heu confirmat l'alta, el compte restarà inactiu fins que hagueu completat el procés. En cas que no confirmeu l'alta, el procés no es completarà i, al cap de 10 dies, en compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD), les vostres dades seran eliminades del fitxer automatitzat de dades personals.

Si finalment no voleu activar el compte i preferiu que les vostres dades siguin eliminades del fitxer, us haureu d'adreçar per escrit a l'òrgan responsable del fitxer, la Direcció General d'Atenció Ciutadana. L'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona. 

Donar-se de baixa d'un butlletí

Accediu a la pàgina https://ruralcat.gencat.cat/subscripcions Cliqueu el botó Iniciar la sessió que es troba a la part superior dreta de la pàgina. Si no recordeu la contrasenya, feu clic a He oblidat la contrasenya. Un cop us identifiqueu, trobareu els butlletins als quals esteu subscrits a la pestanya Les meves subscripcions. 
Premeu baixa per anul·lar la subscripció o baixa de tots en cas que vulgueu anul·lar totes les subscripcions actives.

Cancel·lar el compte

Si el que voleu és donar-vos de baixa d'un o més butlletins simultàniament i, a més, suprimir les vostres dades personals del fitxer automatitzat, haureu de cancel·lar el vostre compte personal. Accediu a la pàgina d'inici del servei Butlletins RuralCat: https://ruralcat.gencat.cat/subscripcions 
Cliqueu al botó Iniciar la sessió que es troba a la part superior dreta de la pàgina. Si no recordeu la contrasenya, feu clic a He oblidat la contrasenya.

Un cop us hagueu identificat, accedireu al vostre compte personal. Accediu a la pestanya El meu compte, a l'opció Cancel·lar el meu compte. El sistema us demanarà que confirmeu si realment voleu cancel·lar el vostre compte. Si premeu Accepta, les vostres subscripcions es cancel·laran i les vostres dades s'esborraran del sistema.

La cancel·lació del compte l'ha de realitzar el propi usuari.

Si voleu modificar, actualitzar, o completar dades del vostre compte personal accediu a la pàgina del servei Butlletins RuralCat: https://ruralcat.gencat.cat/subscripcions

Introduïu les vostres dades d'identificació (adreça de correu i contrasenya) a la caixa on diu Iniciar sessió. A l'adreça de correu, heu de posar l'adreça de correu on rebeu els butlletins. Si no recordeu la contrasenya, feu clic a He oblidat la meva contrasenya.

Un cop us hagueu identificat, accedireu al vostre compte personal. Al menú, veureu l'opció Les meves dades, dins de l'apartat El meu compte. Si hi accediu, veureu el formulari amb les vostres dades. Podeu corregir o afegir les que vulgueu. Un cop feu clic a Accepta, les dades quedaran actualitzades.

Si voleu canviar la contrasenya haureu d'accedir a l'opció Canviar la meva contrasenya. El sistema us demanarà que introduïu la contrasenya actual i la nova. Recordeu que ha de tenir, com a mínim, vuit caràcters. Quan premeu Accepta, la vostra contrasenya quedarà actualitzada i ja podreu fer servir la nova el proper cop que us hagueu d'identificar.

Si heu canviat d'adreça de correu electrònic, haureu de crear un nou compte amb les noves dades i cancel·lar el compte actual.