Ruralcat
RuralCat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia a un amic
  • Imprimeix
  • Inici
    • Inici
    • Xarxa-i.CAT
    • Oficina de Fertilització
    • El Planter. Joves al camp
    • Sanitat Vegetal
    • Oficina del Regant
    • Oficina de l'Oli
    • Campus Empresarial
    • Suport a la Indústria Agroalimentària
    • Agricultura de Precisió
    • Oficina del mar
    • Taules Sectorials
    • Oficina Assessorament
    • Bioeconomia
    • Horta
    • Extensius.cat
    • Fruit.Net
    • Horta.net
  • Informació
    • Informació
    • Notícies
    • Agenda
    • Butlletí
    • Dossiers tècnics
    • Articles tècnics
    • Fitxes Tècniques
    • Entrevistes
    • Reportatges
    • Infografies
    • Premis
    • Projectes Europeus
    • Vídeos
  • Formació i Transferència
  • Eines i Serveis
    • Eines i Serveis
    • Eines
    • Serveis
  • Qui som?
    • Qui som?
    • Benvinguda/welcome
    • Preguntes freqüents
    • Usuaris registrats
    • Contacta'ns
  • Subscripcions
  • Accedeix
Ruralcat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia a un amic
  • Imprimeix
Ruralcat"
Salta al contigut
  • Inici/
  • Suport a la Indústria Agroalimentària/
  • Notícies/
Logo Oficina Virtual Suport a la Indústria Agroalimentària
  • Tràmits
  • Ajuts
  • Normativa
  • Llotges/Observatoris
  • Importar/Exportar
  • Contacta’ns
Hèctor Galizia
Hèctor Galizia  "El client sap quan està pagant un sobrecost, comprarà una vegada però potser no tornarà"
08/02/2012
null
El DAAM publica el programa d'innovació al sector agroalimentari del 2012
27/01/2012
null
Barcelona acollirà el 5è Congrés Internacional d'Autocontrol i Seguretat Alimentària
26/01/2012
xocolata_supral_27122011
Marc Rodella rep el Premi al millor jove artesà innovador
27/12/2011
raimblanc_pral_ok_29082011
La verema comença amb bones previsions
29/08/2011
cava_pral_02_03_11.jpg
Creen una llengua electrònica per analitzar caves
08/08/2011
xavier_pral_04_07_11
Xavier Pont  "El futur passa per adaptar-se als gustos d'uns clients cada vegada més exigents"
04/07/2011
Arcadi_pral_23_06_11
Arcadi Calderó  "Optimitzem les condicions dels arbres per obtenir el màxim potencial de la fruita"
23/06/2011
ferran_pral_25_05_11
Ferran Adrià  "La cuina no és un show, és una professió"
25/05/2011
null
Lluís Estrada  "Si tens un bon producte, a vegades no cal canviar-lo, en tot cas pots innovar en la manera de presentar-lo"
09/11/2010
Pàgina 108 de 109
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
Articles per pàgina
  • 5
  • 10
  • 20
  • 30
  • 50
  • 75
S'estan mostrant 1.071 - 1.080 de 1.082 resultats.
  • ← Primer
  • Anterior
  • Següent
  • Últim →
Avís legal | Accessibilitat | Col.laboradors i portals associats | RSS | Copyright 2002-2023
FEADER     Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural