Ruralcat
RuralCat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia a un amic
  • Imprimeix
  • Inici
    • Inici
    • Xarxa-i.CAT
    • Oficina de Fertilització
    • El Planter. Joves al camp
    • Sanitat Vegetal
    • Oficina del Regant
    • Oficina de l'Oli
    • Campus Empresarial
    • Suport a la Indústria Agroalimentària
    • Agricultura de Precisió
    • Oficina del mar
    • Taules Sectorials
    • Oficina Assessorament
    • Bioeconomia
    • Horta
    • Extensius.cat
    • Fruit.Net
    • Horta.net
  • Informació
    • Informació
    • Notícies
    • Agenda
    • Butlletí
    • Dossiers tècnics
    • Articles tècnics
    • Fitxes Tècniques
    • Entrevistes
    • Reportatges
    • Infografies
    • Premis
    • Projectes Europeus
    • Vídeos
  • Formació i Transferència
  • Eines i Serveis
    • Eines i Serveis
    • Eines
    • Serveis
  • Qui som?
    • Qui som?
    • Benvinguda/welcome
    • Preguntes freqüents
    • Usuaris registrats
    • Contacta'ns
  • Subscripcions
  • Accedeix
Ruralcat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia a un amic
  • Imprimeix
Ruralcat"
Salta al contigut
  • Inici/
  • Suport a la Indústria Agroalimentària/
  • Notícies/
Logo Oficina Virtual Suport a la Indústria Agroalimentària
  • Tràmits
  • Ajuts
  • Normativa
  • Llotges/Observatoris
  • Importar/Exportar
  • Contacta’ns
Aquest programa d’acreditació permet visualitzar millor els laboratoris que ofereixen un servei acreditat integral
Ampliació de l'abast de l'acreditació del Laboratori Agroalimentari d’acord a la Norma UNE-EN ISO/IEC 17025:2017
10/04/2020
L’OMS recorda que no hi ha evidència que els aliments o els seus embolcalls puguin transmetre la malaltia
Nova guia de l’OMS amb recomanacions enfront el COVID-19 per a les empreses alimentàries
09/04/2020
L’objectiu de l’escola és utilitzar les plataformes tecnològiques digitals per poder ajudar els agents del sector a adaptar-se a l’emergència sanitària del COVID-19
Més de 800 professionals del sector agroalimentari participen en dues formacions en línia
08/04/2020
Amb la finalitat de facilitar les tasques de control a les autoritats competents, es recomana portar el certificat autoresponsable de desplaçament
Recomanacions per complir les limitacions de circulació durant l'estat d'alarma en el sector agroalimentari i pesquer
02/04/2020
EL DARP convoca els ajuts per a la promoció i foment de la venda de proximitat a Catalunya
25/03/2020
L’ACSA informa que actualment no hi ha evidència que els aliments siguin una font de transmissió del Coronavirus
Recomanacions per contenir el COVID-19 adreçades a les empreses agroalimentàries
24/03/2020
Donació feta al Centre Sociosanitari Maria Gay de Girona per part de l'EA de l'Empordà
Diverses escoles agràries i el LAC donen material sanitari als professionals de diferents centres sanitaris
24/03/2020
Aquestes mesures es mantindran mentre es mantingui l’estat d’alarma
El DARP ofereix instruccions pel compliment dels Programes sanitaris en el sector ramader a Catalunya
23/03/2020
El DARP vol garantir al màxim d’operatives possible la producció d’aliments i el seu proveïment
El Departament d’Agricultura vetlla per garantir la producció i el proveïment d’aliments
17/03/2020
Vista de l’assaig a la finca Eco Penedès a La Múnia, Alt Penedès
Nova fitxa tècnica “Selecció de varietats tradicionals i millorades d’enciam per produccions ecològiques en cicle d’estiu”
10/03/2020
Pàgina 17 de 109
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
Articles per pàgina
  • 5
  • 10
  • 20
  • 30
  • 50
  • 75
S'estan mostrant 161 - 170 de 1.084 resultats.
  • ← Primer
  • Anterior
  • Següent
  • Últim →
Avís legal | Accessibilitat | Col.laboradors i portals associats | RSS | Copyright 2002-2023
FEADER     Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural