Ruralcat
RuralCat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia a un amic
  • Imprimeix
  • Inici
    • Inici
    • Xarxa-i.CAT
    • Oficina de Fertilització
    • El Planter. Joves al camp
    • Sanitat Vegetal
    • Oficina del Regant
    • Oficina de l'Oli
    • Campus Empresarial
    • Suport a la Indústria Agroalimentària
    • Agricultura de Precisió
    • Oficina del mar
    • Taules Sectorials
    • Oficina Assessorament
    • Bioeconomia
    • Horta
    • Extensius.cat
    • Fruit.Net
    • Horta.net
  • Informació
    • Informació
    • Notícies
    • Agenda
    • Butlletí
    • Dossiers tècnics
    • Articles tècnics
    • Fitxes Tècniques
    • Entrevistes
    • Reportatges
    • Infografies
    • Premis
    • Projectes Europeus
    • Vídeos
  • Formació i Transferència
  • Eines i Serveis
    • Eines i Serveis
    • Eines
    • Serveis
  • Qui som?
    • Qui som?
    • Benvinguda/welcome
    • Preguntes freqüents
    • Usuaris registrats
    • Contacta'ns
  • Subscripcions
  • Accedeix
Ruralcat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia a un amic
  • Imprimeix
Ruralcat"
Salta al contigut
  • Inici/
  • Suport a la Indústria Agroalimentària/
  • Notícies/
Logo Oficina Virtual Suport a la Indústria Agroalimentària
  • Tràmits
  • Ajuts
  • Normativa
  • Llotges/Observatoris
  • Importar/Exportar
  • Contacta’ns
Acció Climàtica impulsa l'elaboració d'una guia per contribuir a assolir els ODS en el sector agroalimentari
24/01/2022
Un total de 18 cellers catalans s’han acollit als ajuts a la utilització del most concentrat rectificat durant el 2021
24/01/2022
Obert el procés participatiu per elaborar el Pla d'acció per al desenvolupament de la producció ecològica a Catalunya
19/01/2022
El DACC va tancar el 2021 com a signatari de la Declaració de Glasgow sobre l’alimentació i el clima
18/01/2022
Es convoquen els ajuts destinats a incentivar la recerca aplicada en matèria de producció agroalimentària ecològica corresponents a 2022
27/12/2021
La venda de proximitat a Catalunya
21/12/2021
La publicació ‘Comunicar la innovació alimentària’ aborda els reptes de la comunicació sobre la innovació sobre alimentació a la societat
17/12/2021
El DACC posa en marxa diferents iniciatives per impulsar el sector làctic català
14/12/2021
Llorenç Llop  Cal que el sector treballi conjuntament per conscienciar més el consumidor sobre el valor del producte de proximitat
10/12/2021
Es tanca l’Any Internacional de les Fruites i Verdures 2021
09/12/2021
Pàgina 5 de 109
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
Articles per pàgina
  • 5
  • 10
  • 20
  • 30
  • 50
  • 75
S'estan mostrant 41 - 50 de 1.084 resultats.
  • ← Primer
  • Anterior
  • Següent
  • Últim →
Avís legal | Accessibilitat | Col.laboradors i portals associats | RSS | Copyright 2002-2023
FEADER     Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural