Ruralcat
RuralCat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia a un amic
  • Imprimeix
  • Inici
    • Inici
    • Xarxa-i.CAT
    • Oficina de Fertilització
    • El Planter. Joves al camp
    • Sanitat Vegetal
    • Oficina del Regant
    • Oficina de l'Oli
    • Campus Empresarial
    • Suport a la Indústria Agroalimentària
    • Agricultura de Precisió
    • Oficina del mar
    • Taules Sectorials
    • Oficina Assessorament
    • Bioeconomia
    • Horta
    • Extensius.cat
    • Fruit.Net
    • Horta.net
  • Informació
    • Informació
    • Notícies
    • Agenda
    • Butlletí
    • Dossiers tècnics
    • Articles tècnics
    • Fitxes Tècniques
    • Entrevistes
    • Reportatges
    • Infografies
    • Premis
    • Projectes Europeus
    • Vídeos
  • Formació i Transferència
  • Eines i Serveis
    • Eines i Serveis
    • Eines
    • Serveis
  • Qui som?
    • Qui som?
    • Benvinguda/welcome
    • Preguntes freqüents
    • Usuaris registrats
    • Contacta'ns
  • Subscripcions
  • Accedeix
Ruralcat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia a un amic
  • Imprimeix
Ruralcat"
Salta al contigut
  • Inici/
  • Suport a la Indústria Agroalimentària/
  • Notícies/
Logo Oficina Virtual Suport a la Indústria Agroalimentària
  • Tràmits
  • Ajuts
  • Normativa
  • Llotges/Observatoris
  • Importar/Exportar
  • Contacta’ns
Les noves normes exigeixen que realitzin controls oficials regulars
Ja és aplicable el nou Reglament sobre controls oficials dels aliments
31/12/2019
Els premiats i el jurat
Un alumne de l’Escola Agrària de l’Empordà guanya la 3ª edició del Premi INNOVACC
27/12/2019
Foto de grup del jurat i premiats (font: UAB)
Un projecte que proposa un material alternatiu al plàstic guanya la 10a edició del Generació d'Idees
24/12/2019
La Guia proposa 10 principis per a l’elaboració d’un Pla de prevenció i reducció de les pèrdues i el malbaratament alimentari
Es presenta la Guia per a la implantació d’un Pla de prevenció i reducció de les pèrdues i el malbaratament alimentari
29/11/2019
Moment de la jornada
Jornada dedicada a la tecnologia Blockchain al servei del sector agroalimentari
29/10/2019
El premi vol guardonar l'esforç dels/de les joves artesans/es alimentaris/àries en la recuperació, la innovació, la diversificació i el disseny d'aquests productes
El carnisser Agustí Porta s’endú el premi al Millor Jove Artesà Alimentari Innovador 2019
21/10/2019
La Setmana Bio tindrà lloc del 19 al 27 d’octubre
La VII Setmana Bio per l’alimentació ecològica torna amb activitats per tot el territori
15/10/2019
Moment de la reunió del Consell (font: DARP)
Es posa en marxa el Pla Estratègic de l'Alimentació a Catalunya 2020-2025
10/10/2019
Presentació del pòster
El Laboratori Agroalimentari participa en el “1st Iberian Meeting in Separation Sciences & Mass Spectrometry”
09/10/2019
El 98% de les empreses agroalimentàries catalanes són PIME
Agricultura lidera un projecte europeu per millorar la competitivitat de les pime en l'àmbit agroalimentari
08/10/2019
En aquesta edició es presentaran les activitats d’experimentació i recerca que es realitzen entorn els transformats vegetals a Catalunya
Vic acollirà el seminari de Matins d’Innovació sobre la recerca en transformació de vegetals
02/10/2019
Cartell del IMSS 2019
El Laboratori Agroalimentari participa a la 4th International Mass Spectrometry School (IMSS)
02/10/2019
Aquests ajuts donen resposta a les prioritats de millora de la competitivitat dels productes primaris
Es convoquen els ajuts a la transformació i comercialització d’aliments i a la mitigació del canvi climàtic en la transformació d’aliments
04/09/2019
La guia proposa 10 principis per a l’elaboració d’un Pla de prevenció i reducció de les pèrdues i el malbaratament alimentari
Disponible la nova Guia per a la implantació d'un pla de prevenció del malbaratament alimentari a les empreses agroalimentàries
26/07/2019
La Hackathon Pagesa que tindrà lloc durant la setmana contra el malbaratament alimentari del 23 al 29 de setembre
El DARP organitzarà una Hackathon Pagesa a les escoles agràries contra el malbaratament alimentari
24/07/2019
Foto de grup dels alumnes (font: EA de l'Empordà)
Els alumnes de l’EA de l’Empordà assoleixen el 100% d’ocupació
11/07/2019
El conveni vol donar suport financer a les inversions en el conreu de la tòfona
Conveni amb préstecs preferents per a finançar el desenvolupament del sector tofoner a Catalunya
04/07/2019
L’informe situa Catalunya en la segona posició per volum de publicacions del sector agroalimentari a tot l’Estat
La recerca al sector agroalimentari és activa, obté impacte i assoleix fites destacables d’excel·lència científica
25/06/2019
Moment del congrés
El DARP ha participat al Congrés Internacional de Qualitat i Seguretat Alimentària
25/06/2019
L'estudi analitza els pigments naturals en olis d’oliva per cromatografia d’alta resolució
El LAC col·labora en l’article “Estudi d’anàlisis de pigments naturals en olis d’oliva” publicat a la revista Analytical & Bioanalytical Chemistry
18/06/2019
Pàgina 10 de 55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
Articles per pàgina
  • 5
  • 10
  • 20
  • 30
  • 50
  • 75
S'estan mostrant 181 - 200 de 1.085 resultats.
  • ← Primer
  • Anterior
  • Següent
  • Últim →
Avís legal | Accessibilitat | Col.laboradors i portals associats | RSS | Copyright 2002-2023
FEADER     Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural