Ruralcat
RuralCat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia a un amic
  • Imprimeix
  • Inici
    • Inici
    • Xarxa-i.CAT
    • Oficina de Fertilització
    • El Planter. Joves al camp
    • Sanitat Vegetal
    • Oficina del Regant
    • Oficina de l'Oli
    • Campus Empresarial
    • Suport a la Indústria Agroalimentària
    • Agricultura de Precisió
    • Oficina del mar
    • Taules Sectorials
    • Oficina Assessorament
    • Bioeconomia
    • Horta
    • Extensius.cat
    • Fruit.Net
    • Horta.net
  • Informació
    • Informació
    • Notícies
    • Agenda
    • Butlletí
    • Dossiers tècnics
    • Articles tècnics
    • Fitxes Tècniques
    • Entrevistes
    • Reportatges
    • Infografies
    • Premis
    • Projectes Europeus
    • Vídeos
  • Formació i Transferència
  • Eines i Serveis
    • Eines i Serveis
    • Eines
    • Serveis
  • Qui som?
    • Qui som?
    • Benvinguda/welcome
    • Preguntes freqüents
    • Usuaris registrats
    • Contacta'ns
  • Subscripcions
  • Accedeix
Ruralcat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia a un amic
  • Imprimeix
Ruralcat"
Salta al contigut
  • Inici/
  • Suport a la Indústria Agroalimentària/
  • Notícies/
Logo Oficina Virtual Suport a la Indústria Agroalimentària
  • Tràmits
  • Ajuts
  • Normativa
  • Llotges/Observatoris
  • Importar/Exportar
  • Contacta’ns
El Congrés es celebrarà a l'edifici El Sucre de Vic
Trufforum convertirà Vic en la capital mundial de la tòfona negra
15/01/2019
Els ajuts cobreixen tots els estadis de desenvolupament empresarial
L’ICO convoca sis línies de crèdit per finançar a emprenedors i empreses i ajuts per a la internacionalització
15/01/2019
Les principals fires i salons del sector agroalimentari i rural al món durant el 2019
11/01/2019
Arada de pales per a les labors del sòl a les parcel·les experimentals (Autor: Alejandro Pérez)
La PAE publica els resultats del projecte de recerca sobre la llaurada mínima, la fertilització i els adobs verds en cultius herbacis extensius ecològics de secà
10/01/2019
Les principals fires del sector agroalimentari i rural a Espanya durant el 2019
10/01/2019
Les principals fires del sector agroalimentari i rural a Catalunya durant el 2019
08/01/2019
La dotació del premi és de 6.000 euros i una nominació de 2.000 euros
Les empreses Verdcamp Fruits i Kensho Sake i el jove empresari agrari Francesc Ribas (Can Puxic), guanyadors del premi PITA 2018
20/12/2018
Pere Frigola va ser administrador de Mas Saulot, és soci de Girona Fruits i expresident de la Comissió Rectora de l’Associació Denominació de Qualitat Poma de Girona, actualment IGP Poma de Girona
Pere Frigola  “Fomentem la col·laboració entre les nostres empreses en la producció, la comercialització i la innovació”
20/12/2018
Jose Miquel Canut regenta el Forn Codina, és Mestre Artesà Alimentari des del 2011 i delegat comarcal del Gremi de Forners.
Josep Miquel Canut  “Com a petits artesans que som, fem la feina amb les mans però també amb el cor”
06/12/2018
El projecte ha permès obtenir a petita escala nous formats de productes lipídics de consistència més sòlida
Subcarn Echevarria ha implementat un projecte de millora dels productes lipídics finals destinats a la ramaderia de proximitat
03/12/2018
Moment de la presentació de la jornada
La FIAB presenta l’informe “Frau alimentari: concepte i prospectiva de la legislació vigent”
27/11/2018
Per primera vegada, Catalunya i Aragó van empatar en la classificació de comunitats autònomes premiades
Els Porc d’Or 2018 premien un total de 43 explotacions porcines
26/11/2018
Artesans guardonats
Els pastissers Jaume Viñallonga i Maurici Cot guanyen el Premi al Millor Jove Artesà Alimentari Innovador
22/11/2018
L’objectiu d’aquest grup operatiu era estendre la vida útil de la carn fresca de vaquí
Anafric, Grup Viñas i General Càrnia aconsegueixen estendre a 84 dies la vida útil de la carn de vaquí envasada per a l’exportació
20/11/2018
Es vol posar posar l’accent en la qualitat i la singularitat del producte
La consellera Teresa Jordà demana situar l’avellana com a “referent de qualitat i identitat territorial"
20/11/2018
El reconeixement del COI garanteix la capacitat i la competència tècnica en l’anàlisi fisicoquímica i sensorial dels olis d’oliva
El Consell Oleícola Internacional renova el màxim reconeixement al Laboratori Agroalimentari i al Panell de Tast d'Olis
19/11/2018
La producció de tòfona silvestre ha patit una davallada important durant les darreres dècades, mentre la demanda n’ha anat en augment
Avui comença la temporada de recol·lecció de la tòfona
15/11/2018
El curs permet conèixer les responsabilitats i obligacions dels veterinaris habilitats i el sistema de certificació per a l’exportació
RuralCat estrena l’apartat web ‘Veterinaris’ amb informació sobre els tràmits i requisits per a l’exportació de productes d’alimentació animal
15/11/2018
El 2017 la campanya va recollir 4.656.000 kg en més de 2.500 punts de recollida i va comptar amb l'ajuda de més de 30.000 voluntaris
Torna la campanya solidària de recollida d’aliments a Catalunya El Gran Recapte
09/11/2018
El Fine Food Business Forum ha facilitat entrevistes entre compradors de quatre continents amb més de trenta empreses catalanes
El Fine Food Business Forum reuneix a Barcelona a compradors de 15 països diferents
08/11/2018
Pàgina 13 de 55
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
Articles per pàgina
  • 5
  • 10
  • 20
  • 30
  • 50
  • 75
S'estan mostrant 241 - 260 de 1.082 resultats.
  • ← Primer
  • Anterior
  • Següent
  • Últim →
Avís legal | Accessibilitat | Col.laboradors i portals associats | RSS | Copyright 2002-2023
FEADER     Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural