Ruralcat
RuralCat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia a un amic
  • Imprimeix
  • Inici
    • Inici
    • Xarxa-i.CAT
    • Oficina de Fertilització
    • El Planter. Joves al camp
    • Sanitat Vegetal
    • Oficina del Regant
    • Oficina de l'Oli
    • Campus Empresarial
    • Suport a la Indústria Agroalimentària
    • Agricultura de Precisió
    • Oficina del mar
    • Taules Sectorials
    • Oficina Assessorament
    • Bioeconomia
    • Horta
    • Extensius.cat
    • Fruit.Net
    • Horta.net
  • Informació
    • Informació
    • Notícies
    • Agenda
    • Butlletí
    • Dossiers tècnics
    • Articles tècnics
    • Fitxes Tècniques
    • Entrevistes
    • Reportatges
    • Infografies
    • Premis
    • Projectes Europeus
    • Vídeos
  • Formació i Transferència
  • Eines i Serveis
    • Eines i Serveis
    • Eines
    • Serveis
  • Qui som?
    • Qui som?
    • Benvinguda/welcome
    • Preguntes freqüents
    • Usuaris registrats
    • Contacta'ns
  • Subscripcions
  • Accedeix
Ruralcat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia a un amic
  • Imprimeix
Ruralcat"
Salta al contigut
  • Inici/
  • Suport a la Indústria Agroalimentària/
  • Notícies/
Logo Oficina Virtual Suport a la Indústria Agroalimentària
  • Tràmits
  • Ajuts
  • Normativa
  • Llotges/Observatoris
  • Importar/Exportar
  • Contacta’ns
La venda de proximitat s’identifica amb un logotip
La Venda de proximitat disposa de 2.532 productors adherits
05/11/2018
Albert Puigdemont és administrador del Mas La Coromina 2010 i finalista del Premi PITA 2017 a l'empresa agrària
Albert Puigdemont  “El fet que el públic pugui conèixer l’origen del que mengen posa en valor la nostra feina”
02/11/2018
Aquesta marca ha de servir per identificar i diferenciar el peix de les llotges catalanes
Agricultura llança una campanya per promocionar el peix de proximitat
29/10/2018
La conferència es centra en la seguretat dels pinsos i la seva influència en la seguretat dels aliments
El Laboratori Agroalimentari participa a la "6th International Feed Conference" de Bergen (Noruega)
26/10/2018
Aquest Dossier Tècnic està dedicat a la política de qualitat agroalimentària a Catalunya
Dossier tècnic nº93: “Les DOP i IGP agroalimentàries de Catalunya”
19/10/2018
La Setmana Bio oferirà un programa d’activitats amb xerrades, tastos de productes, activitats infantils, visites guiades a explotacions, menús especials i molt més
La VI Setmana Bio per l’alimentació ecològica comença demà amb 250 activitats arreu de tot el territori
19/10/2018
Aquest programa d’acreditació permet visualitzar millor els laboratoris que estan en disposició d’oferir un servei acreditat integral.
El Laboratori Agroalimentari obté l’ampliació de l'abast de l'acreditació d’acord a la Norma UNE-EN ISO/IEC 17025:2005
18/10/2018
L'informe proposa avançar vers un sistema alimentari productiu, sostenible, resilient, saludable, responsable i d'accés universal per a Catalunya
El CADS presenta l’informe ‘Mengem futur’ en el Dia Mundial de l’Alimentació
17/10/2018
El Programa vol seguir fomentant el creixement i la diversificació de les produccions ecològiques
El Programa de Foment de la Producció Agroalimentària Ecològica 2015-2020 vol incentivar el consum dels aliments ecològics
15/10/2018
El Laboratori realitza el control analític oficial dels mitjans de la producció i dels productes agroalimentaris de la Generalitat de Catalunya
El Laboratori Agroalimentari publica un article sobre control de pesticides en alimentació animal a la revista ‘Analytical Methods’
09/10/2018
Fundador de la sidreria Mooma i guanyador del premi PITA 2017 en la modalitat d’empresa agrària.
Pau Frigola  “Amb Mooma el que hem fet és agafar l’experiència fructícola familiar i aplicar-la a un model de negoci més innovador”
05/10/2018
Cartell de Trufforum
Vic acollirà un congrés internacional sobre tòfona l’any vinent
05/10/2018
Logo del concurs
El flequer Josep Miquel Canut, guanyador del Millor Pa de Pagès Català 2018
05/10/2018
Moment de la reunió de constitució del jurat (Font: DARP)
Reunió de constitució del Jurat del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària 2018
02/10/2018
Vicenç Boadas, gerent de Xarcuteria Boadas 1880, S.A. i finalista del premi PITA 2017 en la modalitat d’agroindústria.
Vicenç Boadas  “El desenvolupament d’elaborats carnis amb nivells més baixos de greixos i sal serà el nou cavall de batalla de les especialitats càrnies”
21/09/2018
Cartell de la Setmana Bio
La Setmana Bio per l’alimentació ecològica oferirà visites als operadors ecològics
21/09/2018
L’EFSA convoca els ajuts per a la promoció de l’avaluació del risc alimentari a través d’iniciatives conjuntes
18/09/2018
El vi català amb DO representa el 36% de les vendes del canal d’alimentació i hoteleria a Catalunya
17/09/2018
El Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació convoca el Premi “Alimentos de España 2018”
10/09/2018
El pòster sobre el perfil de pigments dels olis d’oliva de la UB i el LAC, guardonat a la XXII International Mass Spectrometry Conference
07/09/2018
Pàgina 14 de 55
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
Articles per pàgina
  • 5
  • 10
  • 20
  • 30
  • 50
  • 75
S'estan mostrant 261 - 280 de 1.082 resultats.
  • ← Primer
  • Anterior
  • Següent
  • Últim →
Avís legal | Accessibilitat | Col.laboradors i portals associats | RSS | Copyright 2002-2023
FEADER     Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural