Toggle navigation
-
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de Fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.Net
Horta.net
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Salta al contigut
Inici
/
Suport a la Indústria Agroalimentària
/
Notícies
/
Toggle navigation
Tràmits
Ajuts
Normativa
Llotges/Observatoris
Importar/Exportar
Contacta’ns
Anafric, Grup Viñas i General Càrnia aconsegueixen estendre a 84 dies la vida útil de la carn de vaquí envasada per a l’exportació
20/11/2018
La consellera Teresa Jordà demana situar l’avellana com a “referent de qualitat i identitat territorial"
20/11/2018
El Consell Oleícola Internacional renova el màxim reconeixement al Laboratori Agroalimentari i al Panell de Tast d'Olis
19/11/2018
Avui comença la temporada de recol·lecció de la tòfona
15/11/2018
RuralCat estrena l’apartat web ‘Veterinaris’ amb informació sobre els tràmits i requisits per a l’exportació de productes d’alimentació animal
15/11/2018
Torna la campanya solidària de recollida d’aliments a Catalunya El Gran Recapte
09/11/2018
El Fine Food Business Forum reuneix a Barcelona a compradors de 15 països diferents
08/11/2018
La Venda de proximitat disposa de 2.532 productors adherits
05/11/2018
Albert Puigdemont
“El fet que el públic pugui conèixer l’origen del que mengen posa en valor la nostra feina”
02/11/2018
Agricultura llança una campanya per promocionar el peix de proximitat
29/10/2018
El Laboratori Agroalimentari participa a la "6th International Feed Conference" de Bergen (Noruega)
26/10/2018
Dossier tècnic nº93: “Les DOP i IGP agroalimentàries de Catalunya”
19/10/2018
La VI Setmana Bio per l’alimentació ecològica comença demà amb 250 activitats arreu de tot el territori
19/10/2018
El Laboratori Agroalimentari obté l’ampliació de l'abast de l'acreditació d’acord a la Norma UNE-EN ISO/IEC 17025:2005
18/10/2018
El CADS presenta l’informe ‘Mengem futur’ en el Dia Mundial de l’Alimentació
17/10/2018
El Programa de Foment de la Producció Agroalimentària Ecològica 2015-2020 vol incentivar el consum dels aliments ecològics
15/10/2018
El Laboratori Agroalimentari publica un article sobre control de pesticides en alimentació animal a la revista ‘Analytical Methods’
09/10/2018
Pau Frigola
“Amb Mooma el que hem fet és agafar l’experiència fructícola familiar i aplicar-la a un model de negoci més innovador”
05/10/2018
Vic acollirà un congrés internacional sobre tòfona l’any vinent
05/10/2018
El flequer Josep Miquel Canut, guanyador del Millor Pa de Pagès Català 2018
05/10/2018
Pàgina 14 de 55
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Articles per pàgina
5
10
20
30
50
75
S'estan mostrant 261 - 280 de 1.089 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →