Ruralcat
RuralCat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia'ns la teva consulta
  • Imprimeix
  • Inici
    • Inici
    • Xarxa-i.CAT
    • Oficina de Fertilització
    • El Planter. Joves al camp
    • Sanitat Vegetal
    • Oficina del Regant
    • Oficina de l'Oli
    • Campus Empresarial
    • Suport a la Indústria Agroalimentària
    • Agricultura de Precisió
    • Oficina del mar
    • Taules Sectorials
    • Oficina Assessorament
    • Bioeconomia
    • Horta
    • Extensius.cat
    • Fruit.Net
    • Horta.net
  • Informació
    • Informació
    • Notícies
    • Agenda
    • Butlletí
    • Dossiers tècnics
    • Articles tècnics
    • Fitxes Tècniques
    • Entrevistes
    • Reportatges
    • Infografies
    • Premis
    • Projectes Europeus
    • Vídeos
  • Formació i Transferència
  • Eines i Serveis
    • Eines i Serveis
    • Eines
    • Serveis
  • Qui som?
    • Qui som?
    • Benvinguda/welcome
    • Preguntes freqüents
    • Usuaris registrats
    • Contacta'ns
  • Subscripcions
  • Accedeix
Ruralcat
Salta al contigut
  • Inici/
  • Suport a la Indústria Agroalimentària/
  • Notícies/
Logo Oficina Virtual Suport a la Indústria Agroalimentària
  • Tràmits
  • Ajuts
  • Normativa
  • Llotges/Observatoris
  • Importar/Exportar
  • Contacta’ns
L’objectiu d’aquest grup operatiu era estendre la vida útil de la carn fresca de vaquí
Anafric, Grup Viñas i General Càrnia aconsegueixen estendre a 84 dies la vida útil de la carn de vaquí envasada per a l’exportació
20/11/2018
Es vol posar posar l’accent en la qualitat i la singularitat del producte
La consellera Teresa Jordà demana situar l’avellana com a “referent de qualitat i identitat territorial"
20/11/2018
El reconeixement del COI garanteix la capacitat i la competència tècnica en l’anàlisi fisicoquímica i sensorial dels olis d’oliva
El Consell Oleícola Internacional renova el màxim reconeixement al Laboratori Agroalimentari i al Panell de Tast d'Olis
19/11/2018
La producció de tòfona silvestre ha patit una davallada important durant les darreres dècades, mentre la demanda n’ha anat en augment
Avui comença la temporada de recol·lecció de la tòfona
15/11/2018
El curs permet conèixer les responsabilitats i obligacions dels veterinaris habilitats i el sistema de certificació per a l’exportació
RuralCat estrena l’apartat web ‘Veterinaris’ amb informació sobre els tràmits i requisits per a l’exportació de productes d’alimentació animal
15/11/2018
El 2017 la campanya va recollir 4.656.000 kg en més de 2.500 punts de recollida i va comptar amb l'ajuda de més de 30.000 voluntaris
Torna la campanya solidària de recollida d’aliments a Catalunya El Gran Recapte
09/11/2018
El Fine Food Business Forum ha facilitat entrevistes entre compradors de quatre continents amb més de trenta empreses catalanes
El Fine Food Business Forum reuneix a Barcelona a compradors de 15 països diferents
08/11/2018
La venda de proximitat s’identifica amb un logotip
La Venda de proximitat disposa de 2.532 productors adherits
05/11/2018
Albert Puigdemont és administrador del Mas La Coromina 2010 i finalista del Premi PITA 2017 a l'empresa agrària
Albert Puigdemont  “El fet que el públic pugui conèixer l’origen del que mengen posa en valor la nostra feina”
02/11/2018
Aquesta marca ha de servir per identificar i diferenciar el peix de les llotges catalanes
Agricultura llança una campanya per promocionar el peix de proximitat
29/10/2018
La conferència es centra en la seguretat dels pinsos i la seva influència en la seguretat dels aliments
El Laboratori Agroalimentari participa a la "6th International Feed Conference" de Bergen (Noruega)
26/10/2018
Aquest Dossier Tècnic està dedicat a la política de qualitat agroalimentària a Catalunya
Dossier tècnic nº93: “Les DOP i IGP agroalimentàries de Catalunya”
19/10/2018
La Setmana Bio oferirà un programa d’activitats amb xerrades, tastos de productes, activitats infantils, visites guiades a explotacions, menús especials i molt més
La VI Setmana Bio per l’alimentació ecològica comença demà amb 250 activitats arreu de tot el territori
19/10/2018
Aquest programa d’acreditació permet visualitzar millor els laboratoris que estan en disposició d’oferir un servei acreditat integral.
El Laboratori Agroalimentari obté l’ampliació de l'abast de l'acreditació d’acord a la Norma UNE-EN ISO/IEC 17025:2005
18/10/2018
L'informe proposa avançar vers un sistema alimentari productiu, sostenible, resilient, saludable, responsable i d'accés universal per a Catalunya
El CADS presenta l’informe ‘Mengem futur’ en el Dia Mundial de l’Alimentació
17/10/2018
El Programa vol seguir fomentant el creixement i la diversificació de les produccions ecològiques
El Programa de Foment de la Producció Agroalimentària Ecològica 2015-2020 vol incentivar el consum dels aliments ecològics
15/10/2018
El Laboratori realitza el control analític oficial dels mitjans de la producció i dels productes agroalimentaris de la Generalitat de Catalunya
El Laboratori Agroalimentari publica un article sobre control de pesticides en alimentació animal a la revista ‘Analytical Methods’
09/10/2018
Fundador de la sidreria Mooma i guanyador del premi PITA 2017 en la modalitat d’empresa agrària.
Pau Frigola  “Amb Mooma el que hem fet és agafar l’experiència fructícola familiar i aplicar-la a un model de negoci més innovador”
05/10/2018
Cartell de Trufforum
Vic acollirà un congrés internacional sobre tòfona l’any vinent
05/10/2018
Logo del concurs
El flequer Josep Miquel Canut, guanyador del Millor Pa de Pagès Català 2018
05/10/2018
Pàgina 14 de 55
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
Articles per pàgina
  • 5
  • 10
  • 20
  • 30
  • 50
  • 75
S'estan mostrant 261 - 280 de 1.089 resultats.
  • ← Primer
  • Anterior
  • Següent
  • Últim →
Avís legal | Accessibilitat | Col.laboradors i portals associats | RSS | Copyright 2002-2023
FEADER     Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural