Ruralcat
RuralCat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia'ns la teva consulta
  • Imprimeix
  • Inici
    • Inici
    • Xarxa-i.CAT
    • Oficina de Fertilització
    • El Planter. Joves al camp
    • Sanitat Vegetal
    • Oficina del Regant
    • Oficina de l'Oli
    • Campus Empresarial
    • Suport a la Indústria Agroalimentària
    • Agricultura de Precisió
    • Oficina del mar
    • Taules Sectorials
    • Oficina Assessorament
    • Bioeconomia
    • Horta
    • Extensius.cat
    • Fruit.Net
    • Horta.net
  • Informació
    • Informació
    • Notícies
    • Agenda
    • Butlletí
    • Dossiers tècnics
    • Articles tècnics
    • Fitxes Tècniques
    • Entrevistes
    • Reportatges
    • Infografies
    • Premis
    • Projectes Europeus
    • Vídeos
  • Formació i Transferència
  • Eines i Serveis
    • Eines i Serveis
    • Eines
    • Serveis
  • Qui som?
    • Qui som?
    • Benvinguda/welcome
    • Preguntes freqüents
    • Usuaris registrats
    • Contacta'ns
  • Subscripcions
  • Accedeix
Ruralcat
Salta al contigut
  • Inici/
  • Suport a la Indústria Agroalimentària/
  • Notícies/
Logo Oficina Virtual Suport a la Indústria Agroalimentària
  • Tràmits
  • Ajuts
  • Normativa
  • Llotges/Observatoris
  • Importar/Exportar
  • Contacta’ns
Nova campanya de promoció del préssec i de la nectarina de l'Acord del Codi de Bones pràctiques Comercials al llarg de la Cadena Alimentària de Catalunya
Nova campanya de promoció del préssec i de la nectarina de l'Acord del Codi de Bones pràctiques Comercials al llarg de la Cadena Alimentària de Catalunya
21/06/2022
S’aprova el Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2022 - 2026
S’aprova el Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2022 - 2026
15/06/2022
S’organitza la VII trobada de laboratoris de la Generalitat i de l’Agència de Salut Pública a Barcelona
S’organitza la VII trobada de laboratoris de la Generalitat i de l’Agència de Salut Pública a Barcelona
15/06/2022
El Laboratori Agroalimentari participa en la X Reunió de la Societat Espanyola d’Espectrometria de Masses
El Laboratori Agroalimentari participa en la X Reunió de la Societat Espanyola d’Espectrometria de Masses
02/06/2022
Es crea una eina per quantificar l’impacte ambiental de les pèrdues i el malbaratament alimentari
Es crea una eina per quantificar l’impacte ambiental de les pèrdues i el malbaratament alimentari
01/06/2022
S’organitza una nova jornada tècnica sobre la millora del funcionament de la cadena alimentària
S’organitza una nova jornada tècnica sobre la millora del funcionament de la cadena alimentària
01/06/2022
L'índex de preus percebuts agraris augmenta un 2,8% l’any 2021
L'índex de preus percebuts agraris augmenta un 2,8% l’any 2021
31/05/2022
Es convoca una primera part dels ajuts a les línies del Pla d’Assegurances Agràries 2022
Es convoca una primera part dels ajuts a les línies del Pla d’Assegurances Agràries 2022
25/05/2022
El Laboratori Agroalimentari participa a l’EuroResidue IX Conference
El Laboratori Agroalimentari participa a l’EuroResidue IX Conference
25/05/2022
Es realitza una primera onada d’inspeccions per comprovar el compliment de la nova Llei de Cadena Alimentària
Es realitza una primera onada d’inspeccions per comprovar el compliment de la nova Llei de Cadena Alimentària
24/05/2022
L’Observatori d'agricultura i alimentació ecològiques 2000-2021 constata un creixement progressiu de la superfície ecològica a Catalunya
L’Observatori d'agricultura i alimentació ecològiques 2000-2021 constata un creixement progressiu de la superfície ecològica a Catalunya
24/05/2022
Oberta la nova convocatòria dels ajuts per a la promoció i la certificació dels productes amb distintius d'origen i qualitat
Oberta la nova convocatòria dels ajuts per a la promoció i la certificació dels productes amb distintius d'origen i qualitat
18/05/2022
El sector vitivinícola català creix per primer cop en exportacions des de la pandèmia
El sector vitivinícola català creix per primer cop en exportacions des de la pandèmia
17/05/2022
El sector agroalimentari representa el 19% del PIB català
El sector agroalimentari representa el 19% del PIB català
11/04/2022
Es convoquen els ajuts per promoure les exportacions de les indústries agroalimentàries de Catalunya
Es convoquen els ajuts per promoure les exportacions de les indústries agroalimentàries de Catalunya
05/04/2022
Ajuts a la Cooperació per a la Innovació fomenten la cooperació i el desenvolupament en les zones rurals
Ajuts a la Cooperació per a la Innovació fomenten la cooperació i el desenvolupament en les zones rurals
30/03/2022
El Laboratori Agroalimentari participa en les ‘I Jornades de Joves Investigadors de la Societat Espanyola de Espectrometria de Masses’
El Laboratori Agroalimentari participa en les ‘I Jornades de Joves Investigadors de la Societat Espanyola de Espectrometria de Masses’
25/03/2022
Mesures de bioseguretat a les explotacions avícoles per prevenir la Influença Aviària d’Alta Patogenicitat
Mesures de bioseguretat a les explotacions avícoles per prevenir la Influença Aviària d’Alta Patogenicitat
22/03/2022
Es presenta el ‘Mapeig sobre el consum i comercialització dels productes agroalimentaris locals i de proximitat’
Es presenta el ‘Mapeig sobre el consum i comercialització dels productes agroalimentaris locals i de proximitat’
09/03/2022
El PATT programa 900 actuacions formatives per al 2022 per impulsar la innovació, l’emprenedoria i la tecnificació al sector agroalimentari, pesquer i forestal
El PATT programa 900 actuacions formatives per al 2022 per impulsar la innovació, l’emprenedoria i la tecnificació al sector agroalimentari, pesquer i forestal
09/03/2022
Pàgina 2 de 55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
Articles per pàgina
  • 5
  • 10
  • 20
  • 30
  • 50
  • 75
S'estan mostrant 21 - 40 de 1.089 resultats.
  • ← Primer
  • Anterior
  • Següent
  • Últim →
Avís legal | Accessibilitat | Col.laboradors i portals associats | RSS | Copyright 2002-2023
FEADER     Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural