Ruralcat
RuralCat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia'ns la teva consulta
  • Imprimeix
  • Inici
    • Inici
    • Xarxa-i.CAT
    • Oficina de Fertilització
    • El Planter. Joves al camp
    • Sanitat Vegetal
    • Oficina del Regant
    • Oficina de l'Oli
    • Campus Empresarial
    • Suport a la Indústria Agroalimentària
    • Agricultura de Precisió
    • Oficina del mar
    • Taules Sectorials
    • Oficina Assessorament
    • Bioeconomia
    • Horta
    • Extensius.cat
    • Fruit.Net
    • Horta.net
  • Informació
    • Informació
    • Notícies
    • Agenda
    • Butlletí
    • Dossiers tècnics
    • Articles tècnics
    • Fitxes Tècniques
    • Entrevistes
    • Reportatges
    • Infografies
    • Premis
    • Projectes Europeus
    • Vídeos
  • Formació i Transferència
  • Eines i Serveis
    • Eines i Serveis
    • Eines
    • Serveis
  • Qui som?
    • Qui som?
    • Benvinguda/welcome
    • Preguntes freqüents
    • Usuaris registrats
    • Contacta'ns
  • Subscripcions
  • Accedeix
Ruralcat
Salta al contigut
  • Inici/
  • Suport a la Indústria Agroalimentària/
  • Notícies/
Logo Oficina Virtual Suport a la Indústria Agroalimentària
  • Tràmits
  • Ajuts
  • Normativa
  • Llotges/Observatoris
  • Importar/Exportar
  • Contacta’ns
Disponibles els ajuts a les inversions en la transformació i la comercialització agroalimentàries
Disponibles els ajuts a les inversions en la transformació i la comercialització agroalimentàries
27/09/2023
Noves tecnologies al sector agroalimentari català
Participa en l'enquesta sobre noves tecnologies dins el sector agroalimentari català
27/09/2023
S’activa l’obligació de registrar els contractes alimentaris
S’activa l’obligació de registrar els contractes alimentaris
04/07/2023
Programa per impulsar projectes emprenedors
Nexus Innovation Program, un nou programa per impulsar projectes emprenedors del sector agroalimentari
09/06/2023
Disponible la consulta en línia en el marc de l’estudi “Mapping the Risks and Vulnerabilities in the EU Food Supply Chain
Disponible la consulta en línia en el marc de l’estudi “Mapping the Risks and Vulnerabilities in the EU Food Supply Chain"
22/05/2023
Actualitzats els mapes amb la distribució territorial de les indústries agràries i alimentàries de Catalunya per sectors i les dades del visor interactiu
Actualitzats els mapes amb la distribució territorial de les indústries agràries i alimentàries de Catalunya per sectors i les dades del visor interactiu
28/02/2023
Nova campanya de promoció de pomes i peres de l’Acord del Codi de Bones Pràctiques al llarg de la Cadena Alimentària de Catalunya
Nova campanya de promoció de pomes i peres de l’Acord del Codi de Bones Pràctiques al llarg de la Cadena Alimentària de Catalunya
28/02/2023
Nova campanya de promoció de les clementines de l’Acord del Codi de Bones Pràctiques al llarg de la Cadena Alimentària de Catalunya
Nova campanya de promoció de les clementines de l’Acord del Codi de Bones Pràctiques al llarg de la Cadena Alimentària de Catalunya
29/11/2022
Ja està disponible la nova fitxa d’etiquetatge de vins
Ja està disponible la nova fitxa d’etiquetatge de vins
17/11/2022
S'obre una línia d'ajuts a la destil·lació de subproductes de la vinificació i altres formes de transformació del raïm
S'obre una línia d'ajuts a la destil·lació de subproductes de la vinificació i altres formes de transformació del raïm
09/11/2022
Un estudi vol millorar la qualitat dels vins escumosos i potenciar el sector del suro a Catalunya
Un estudi vol millorar la qualitat dels vins escumosos i potenciar el sector del suro a Catalunya
02/11/2022
El nou Registre vitivinícola de Catalunya (e-RVC), l’eina que garanteix la traçabilitat dels productes vitivinícoles i facilita la gestió dels operadors
El nou Registre vitivinícola de Catalunya (e-RVC), l’eina que garanteix la traçabilitat dels productes vitivinícoles i facilita la gestió dels operadors
15/09/2022
EIT Food anuncia la convocatòria de propostes d’innovació oberta 2023
EIT Food anuncia la convocatòria de propostes d’innovació oberta 2023
14/09/2022
Oberta la convocatòria per l’ajut de mínims a la promoció de les exportacions de les indústries agroalimentàries
Oberta la convocatòria per l’ajut de mínims a la promoció de les exportacions de les indústries agroalimentàries
08/09/2022
El Laboratori Agroalimentari amplia l’abast d’acreditació amb diverses determinacions analítiques
El Laboratori Agroalimentari amplia l’abast d’acreditació amb diverses determinacions analítiques
26/08/2022
Es convoca 1M€ en ajuts adreçats a promoure la utilització del most concentrat rectificat en l’elaboració de vins escumosos de qualitat
Es convoca 1M€ en ajuts adreçats a promoure la utilització del most concentrat rectificat en l’elaboració de vins escumosos de qualitat
24/08/2022
L’INCAVI presenta el full de ruta per esdevenir palanca de transformació i d’excel·lència del vi català
L’INCAVI presenta el full de ruta per esdevenir palanca de transformació i d’excel·lència del vi català
09/08/2022
Es desenvoluparan 8 projectes d'innovació alimentària en el marc del Pla Estratègic de l’Alimentació de Catalunya
Es desenvoluparan 8 projectes d'innovació alimentària en el marc del Pla Estratègic de l’Alimentació de Catalunya
05/07/2022
Actualitzat el cens de gallines ponedores i de producció d’ous de consum
Actualitzat el cens de gallines ponedores i de producció d’ous de consum
28/06/2022
Es posa en marxa el curs pilot “Nous materials formatius en l’àmbit de la indústria alimentària”
Es posa en marxa el curs pilot “Nous materials formatius en l’àmbit de la indústria alimentària”
28/06/2022
Nova campanya de promoció del préssec i de la nectarina de l'Acord del Codi de Bones pràctiques Comercials al llarg de la Cadena Alimentària de Catalunya
Nova campanya de promoció del préssec i de la nectarina de l'Acord del Codi de Bones pràctiques Comercials al llarg de la Cadena Alimentària de Catalunya
21/06/2022
S’aprova el Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2022 - 2026
S’aprova el Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2022 - 2026
15/06/2022
S’organitza la VII trobada de laboratoris de la Generalitat i de l’Agència de Salut Pública a Barcelona
S’organitza la VII trobada de laboratoris de la Generalitat i de l’Agència de Salut Pública a Barcelona
15/06/2022
El Laboratori Agroalimentari participa en la X Reunió de la Societat Espanyola d’Espectrometria de Masses
El Laboratori Agroalimentari participa en la X Reunió de la Societat Espanyola d’Espectrometria de Masses
02/06/2022
Es crea una eina per quantificar l’impacte ambiental de les pèrdues i el malbaratament alimentari
Es crea una eina per quantificar l’impacte ambiental de les pèrdues i el malbaratament alimentari
01/06/2022
S’organitza una nova jornada tècnica sobre la millora del funcionament de la cadena alimentària
S’organitza una nova jornada tècnica sobre la millora del funcionament de la cadena alimentària
01/06/2022
L'índex de preus percebuts agraris augmenta un 2,8% l’any 2021
L'índex de preus percebuts agraris augmenta un 2,8% l’any 2021
31/05/2022
Es convoca una primera part dels ajuts a les línies del Pla d’Assegurances Agràries 2022
Es convoca una primera part dels ajuts a les línies del Pla d’Assegurances Agràries 2022
25/05/2022
El Laboratori Agroalimentari participa a l’EuroResidue IX Conference
El Laboratori Agroalimentari participa a l’EuroResidue IX Conference
25/05/2022
Es realitza una primera onada d’inspeccions per comprovar el compliment de la nova Llei de Cadena Alimentària
Es realitza una primera onada d’inspeccions per comprovar el compliment de la nova Llei de Cadena Alimentària
24/05/2022
L’Observatori d'agricultura i alimentació ecològiques 2000-2021 constata un creixement progressiu de la superfície ecològica a Catalunya
L’Observatori d'agricultura i alimentació ecològiques 2000-2021 constata un creixement progressiu de la superfície ecològica a Catalunya
24/05/2022
Oberta la nova convocatòria dels ajuts per a la promoció i la certificació dels productes amb distintius d'origen i qualitat
Oberta la nova convocatòria dels ajuts per a la promoció i la certificació dels productes amb distintius d'origen i qualitat
18/05/2022
El sector vitivinícola català creix per primer cop en exportacions des de la pandèmia
El sector vitivinícola català creix per primer cop en exportacions des de la pandèmia
17/05/2022
El sector agroalimentari representa el 19% del PIB català
El sector agroalimentari representa el 19% del PIB català
11/04/2022
Es convoquen els ajuts per promoure les exportacions de les indústries agroalimentàries de Catalunya
Es convoquen els ajuts per promoure les exportacions de les indústries agroalimentàries de Catalunya
05/04/2022
Ajuts a la Cooperació per a la Innovació fomenten la cooperació i el desenvolupament en les zones rurals
Ajuts a la Cooperació per a la Innovació fomenten la cooperació i el desenvolupament en les zones rurals
30/03/2022
El Laboratori Agroalimentari participa en les ‘I Jornades de Joves Investigadors de la Societat Espanyola de Espectrometria de Masses’
El Laboratori Agroalimentari participa en les ‘I Jornades de Joves Investigadors de la Societat Espanyola de Espectrometria de Masses’
25/03/2022
Mesures de bioseguretat a les explotacions avícoles per prevenir la Influença Aviària d’Alta Patogenicitat
Mesures de bioseguretat a les explotacions avícoles per prevenir la Influença Aviària d’Alta Patogenicitat
22/03/2022
Es presenta el ‘Mapeig sobre el consum i comercialització dels productes agroalimentaris locals i de proximitat’
Es presenta el ‘Mapeig sobre el consum i comercialització dels productes agroalimentaris locals i de proximitat’
09/03/2022
El PATT programa 900 actuacions formatives per al 2022 per impulsar la innovació, l’emprenedoria i la tecnificació al sector agroalimentari, pesquer i forestal
El PATT programa 900 actuacions formatives per al 2022 per impulsar la innovació, l’emprenedoria i la tecnificació al sector agroalimentari, pesquer i forestal
09/03/2022
El projecte POCTEFA TRANSGROWTH organitza diversos seminaris adreçats al sector de l’oli d’oliva
El projecte POCTEFA TRANSGROWTH organitza diversos seminaris adreçats al sector de l’oli d’oliva
02/03/2022
S’inicia una nova campanya de l'Acord del CBPC per a la promoció de pomes i peres
S’inicia una nova campanya de l'Acord del CBPC per a la promoció de pomes i peres
28/02/2022
Catalunya augmenta un 12,34% les exportacions agroalimentàries i supera per primera vegada els 12.000 M€
Catalunya augmenta un 12,34% les exportacions agroalimentàries i supera per primera vegada els 12.000 M€
23/02/2022
Nova actualització dels mapes amb la distribució territorial de les indústries agràries i alimentàries de Catalunya per sectors i les dades del visor interactiu
Nova actualització dels mapes amb la distribució territorial de les indústries agràries i alimentàries de Catalunya per sectors i les dades del visor interactiu
07/02/2022
Obertes tres convocatòries d’ajuts de l’ICAEN en eficiència energètica i renovables
Obertes tres convocatòries d’ajuts de l’ICAEN en eficiència energètica i renovables
27/01/2022
Acció Climàtica impulsa l'elaboració d'una guia per contribuir a assolir els ODS en el sector agroalimentari
Acció Climàtica impulsa l'elaboració d'una guia per contribuir a assolir els ODS en el sector agroalimentari
24/01/2022
Un total de 18 cellers catalans s’han acollit als ajuts a la utilització del most concentrat rectificat durant el 2021
Un total de 18 cellers catalans s’han acollit als ajuts a la utilització del most concentrat rectificat durant el 2021
24/01/2022
Obert el procés participatiu per elaborar el Pla d'acció per al desenvolupament de la producció ecològica a Catalunya
Obert el procés participatiu per elaborar el Pla d'acció per al desenvolupament de la producció ecològica a Catalunya
19/01/2022
El DACC va tancar el 2021 com a signatari de la Declaració de Glasgow sobre l’alimentació i el clima
El DACC va tancar el 2021 com a signatari de la Declaració de Glasgow sobre l’alimentació i el clima
18/01/2022
Es convoquen els ajuts destinats a incentivar la recerca aplicada en matèria de producció agroalimentària ecològica corresponents a 2022
Es convoquen els ajuts destinats a incentivar la recerca aplicada en matèria de producció agroalimentària ecològica corresponents a 2022
27/12/2021
Pàgina 1 de 22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
Articles per pàgina
  • 5
  • 10
  • 20
  • 30
  • 50
  • 75
S'estan mostrant 1 - 50 de 1.089 resultats.
  • ← Primer
  • Anterior
  • Següent
  • Últim →
Avís legal | Accessibilitat | Col.laboradors i portals associats | RSS | Copyright 2002-2023
FEADER     Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural