Ruralcat
RuralCat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia a un amic
  • Imprimeix
  • Inici
    • Inici
    • Xarxa-i.CAT
    • Oficina de Fertilització
    • El Planter. Joves al camp
    • Sanitat Vegetal
    • Oficina del Regant
    • Oficina de l'Oli
    • Campus Empresarial
    • Suport a la Indústria Agroalimentària
    • Agricultura de Precisió
    • Oficina del mar
    • Taules Sectorials
    • Oficina Assessorament
    • Bioeconomia
    • Horta
    • Extensius.cat
    • Fruit.Net
    • Horta.net
  • Informació
    • Informació
    • Notícies
    • Agenda
    • Butlletí
    • Dossiers tècnics
    • Articles tècnics
    • Fitxes Tècniques
    • Entrevistes
    • Reportatges
    • Infografies
    • Premis
    • Projectes Europeus
    • Vídeos
  • Formació i Transferència
  • Eines i Serveis
    • Eines i Serveis
    • Eines
    • Serveis
  • Qui som?
    • Qui som?
    • Benvinguda/welcome
    • Preguntes freqüents
    • Usuaris registrats
    • Contacta'ns
  • Subscripcions
  • Accedeix
Ruralcat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia a un amic
  • Imprimeix
Ruralcat"
Salta al contigut
  • Inici/
  • Suport a la Indústria Agroalimentària/
  • Notícies/
Logo Oficina Virtual Suport a la Indústria Agroalimentària
  • Tràmits
  • Ajuts
  • Normativa
  • Llotges/Observatoris
  • Importar/Exportar
  • Contacta’ns
Es tanca l’Any Internacional de les Fruites i Verdures 2021
09/12/2021
Publicades les dades bàsiques de l’agroalimentació a Catalunya 2020
03/12/2021
Projectes pilot innovadors relacionats amb la indústria agroalimentària duts a terme pels Grups Operatius de la convocatòria 2016
30/11/2021
Eudald Planella  Ens dirigim a les persones i consumidors que valoren el producte de proximitat i ecològic
26/11/2021
El Grup Operatiu EMBOCHEESE desenvolupa un nou concepte de formatge embotit reduint el temps de maduració
19/11/2021
El Laboratori Agroalimentari presenta el mètode d’anàlisi d’additius en pinsos als JRC EURL-FA Workshops 2021
18/11/2021
El projecte TRANSGROWTH dona suport a la primera edició del Premi Barcelona Catalunya Selecció d’olis d’oliva catalans
12/11/2021
Iván Pascual  La nostra xocolata combina molta innovació, salut i gastronomia
12/11/2021
El projecte europeu POCTEFA Transgrowth inicia els assessoraments empresarials dins el sector de l’oli d’oliva a Catalunya
10/11/2021
CadeCAT: Cadena Alimentària de Catalunya
09/11/2021
Comença la campanya de promoció del consum de les clementines
28/10/2021
Jornada per abordar l’aprofitament dels aliments en el marc del Dia Mundial de l’Alimentació
11/10/2021
Nou curs en línia per ajudar els petits elaboradors agroalimentaris a afrontar diversos reptes empresarials
08/10/2021
Publicada una fitxa amb els resultats de la recerca sobre l'efecte de la microencapsulació d’extracte de timol sobre la salut intestinal dels pollastres
07/10/2021
Aprovada la nova normativa de qualitat dels olis d’oliva i de sansa d’oliva
29/09/2021
Dossier Tècnic nº112: “Venda de proximitat”
28/09/2021
Eva Parrilla  La cooperativa de l’Escola Agrària d’Alfarràs fomenta l’esperit emprenedor, el compromís amb el territori, la proximitat i el medi ambient
22/09/2021
Agroalimentació sostenible. Opcions des de la realitat catalana
14/09/2021
El Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya convoca la segona edició del premi ‘Alimentem el món’
14/09/2021
Josep Antoni Ortiz  Rosco Fruits dóna més opcions de rendibilitat a la producció de fruita mitjançant un model d’economia circular i també de proximitat
10/09/2021
Cowocat Rural, un projecte amb l’objectiu d’establir el cowoking o treball col.laboratiu en un entorn rural mitjançant les noves tecnologies
03/09/2021
Oberta la convocatòria d’ajuts a projectes de recerca, desenvolupament i innovació en l'àmbit de la Indústria Connectada 4.0
13/08/2021
Es convoquen els ajuts ‘Indústria Connectada 4.0’ per projectes R+D+I amb finançament NGEU
11/08/2021
Aprovats més de 114 milions d’euros en ajudes a l’autoconsum d’energies renovables per a Catalunya
22/07/2021
Dossier Tècnic nº 111: “Sistemes agroalimentaris sostenibles”
21/07/2021
Jordi Coletas  La idea de l’app va néixer de la necessitat de digitalitzar els processos productius i de serveis per tenir la màxima informació a temps real
16/07/2021
Es publica l’enquesta anual de sacrifici de bestiar en els escorxadors de l’any 2020
16/07/2021
El proper 16 de juliol es farà una jornada en línia sobre noves línies de finançament per empreses industrials
13/07/2021
S’amplia el termini per a la sol·licitud dels ajuts per a actuacions d’eficiència energètica en pimes i grans empreses fins el 30 de juny de 2023
05/07/2021
Pere Ponsatí  Per al sector agroalimentari lacompra suposa un canal de venda directa amb el consumidor final i una gran oportunitat de generar vendes creuades
02/07/2021
Obert el termini per sol·licitar els ajuts per a la promoció i foment de la venda de proximitat a Catalunya 2021-22
01/07/2021
El proper dia 1 de juliol finalitza el termini per sol·licitar el pagament de l’ajut d’inversions per a la millora de la producció o comercialització de productes vitivinícoles
29/06/2021
El proper dia 6 de juliol finalitza el termini per sol·licitar l’ajut a les inversions a les indústries alimentàries
24/06/2021
El cadeCAT inicia la fase d’inspeccions als operadors minoristes de fruita i llet
17/06/2021
Nova campanya de promoció del préssec i de la nectarina
17/06/2021
Oberts els ajuts per a la participació i les activitats d'informació i promoció dels programes de qualitat dels aliments corresponents a 2021 i 2022
14/06/2021
La fotònica en l’àmbit agroalimentari centrarà el proper webinar Cafè amb la Recerca el dia 17 de juny
10/06/2021
El DACC obre una nova convocatòria d’ajuts als productors agraris per compensar la pèrdua d’ingressos per la Covid
10/06/2021
Es posa en marxa el programa INNicia’t per millorar la competitivitat en el sector de la transformació agroalimentària
08/06/2021
Dossier Tècnic nº 110: “La cadena agroalimentària de Catalunya”
26/05/2021
Bilbao acollirà del 15 al 17 de juny el Food 4 Future World Summit, el major congrés europeu de tendències i innovació FoodTech
23/05/2021
Es convoca el Premi al/a la millor jove artesà/ana alimentari/ària innovador/a 2021
20/05/2021
Es convoquen els ajuts als petits escorxadors i als establiments de manipulació de carn de caça
18/05/2021
XIA, la xarxa de referència en innovació alimentària a Catalunya
14/05/2021
El DARP posa a disposició dels operadors agroalimentaris el formulari telemàtic de denúncia d’incompliments de la Llei de la cadena alimentària
13/05/2021
Es convoquen els ajuts destinats al sector apícola per fomentar la pol·linització de les abelles per a l'any 2021
10/05/2021
Agricultura convoca els ajuts a inversions destinades a la millora de la transformació i comercialització d'aliments i la mitigació del canvi climàtic
10/05/2021
L’Oficina virtual de Suport a la Indústria Agroalimentària es renova per facilitar la cerca d’informació
06/05/2021
Obertes les inscripcions al curs online de màrqueting i comercialització digital en el sector de l’oli
05/05/2021
El projecte POCTEFA Transgrowth donarà suport a diverses iniciatives del sector de l’oli d’oliva
04/05/2021
Pàgina 2 de 22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
Articles per pàgina
  • 5
  • 10
  • 20
  • 30
  • 50
  • 75
S'estan mostrant 51 - 100 de 1.085 resultats.
  • ← Primer
  • Anterior
  • Següent
  • Últim →
Avís legal | Accessibilitat | Col.laboradors i portals associats | RSS | Copyright 2002-2023
FEADER     Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural