Ruralcat
RuralCat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia a un amic
  • Imprimeix
  • Inici
    • Inici
    • Xarxa-i.CAT
    • Oficina de Fertilització
    • El Planter. Joves al camp
    • Sanitat Vegetal
    • Oficina del Regant
    • Oficina de l'Oli
    • Campus Empresarial
    • Suport a la Indústria Agroalimentària
    • Agricultura de Precisió
    • Oficina del mar
    • Taules Sectorials
    • Oficina Assessorament
    • Bioeconomia
    • Horta
    • Extensius.cat
    • Fruit.Net
    • Horta.net
  • Informació
    • Informació
    • Notícies
    • Agenda
    • Butlletí
    • Dossiers tècnics
    • Articles tècnics
    • Fitxes Tècniques
    • Entrevistes
    • Reportatges
    • Infografies
    • Premis
    • Projectes Europeus
    • Vídeos
  • Formació i Transferència
  • Eines i Serveis
    • Eines i Serveis
    • Eines
    • Serveis
  • Qui som?
    • Qui som?
    • Benvinguda/welcome
    • Preguntes freqüents
    • Usuaris registrats
    • Contacta'ns
  • Subscripcions
  • Accedeix
Ruralcat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia a un amic
  • Imprimeix
Ruralcat"
Salta al contigut
  • Inici/
  • Suport a la Indústria Agroalimentària/
  • Notícies/
Logo Oficina Virtual Suport a la Indústria Agroalimentària
  • Tràmits
  • Ajuts
  • Normativa
  • Llotges/Observatoris
  • Importar/Exportar
  • Contacta’ns
Hort
El DARP destinarà 4 milions d’euros per ajudar els productors amb problemes de comercialització derivats de la crisi del Covid-19
21/05/2020
Tomàquets ecològics
La superfície de producció ecològica catalana creix prop d’un 9% el 2019
19/05/2020
Recerca i innovació agroalimentària
Es convoquen els ajuts destinats a incentivar la recerca aplicada en matèria de producció agroalimentària ecològica corresponents a 2020
15/05/2020
EPRW 2020
El laboratori Agroalimentari participa en el “13th European Pesticide Workshop - EPRW” amb la presentació de dos pòsters
15/05/2020
Taronges donades al Banc desl Aliments
Agricultura crea un Marketplace en línia d'iniciatives solidàries que lluiten per donar resposta a l'emergència alimentària
14/05/2020
Josep Maria Bosch és gerent de Granja Torre d’en Roca de Sallent i cofundador d’Agrofresc, productes de la llet, SL, juntament amb Josep Puigoriol de la masia El Canadell de Santa Maria d’Oló. La família Bosch fa més de 100 anys que es dedica al món làctic. Condecorada com a empresa centenària per la Generalitat de Catalunya, elaboren de manera artesana iogurts i postres amb la llet fresca de granja i comparteixen sinergies amb la masia El Canadell d’Oló, que elabora amb la mateixa llet matons i formatges. La unió de les dues masies ha permès la creació de l’empresa Agrofresc amb l’ànim d’unir esforços i crear una xarxa comercial i logística més eficient per tal de poder comercialitzar aquests productes de proximitat arreu de Catalunya. El seu entusiasme per les noves tecnologies ha impulsat l’aposta per les aplicacions de venda on-line dirigits al comerç tradicional que busquen agilitat en el servei, diferenciació de producte i qualitat.
Josep Maria Bosch  Una de les funcions principals de la ShopApp és poder disposar d’un canal directe de venda amb la nostra xarxa de clients
08/05/2020
Collita del préssec “Merryl O’henry” (Grup Patologia de la Postcollita. IRTA)
Publicades noves fitxes de la unitat de Producció Agroalimentària Ecològica (PAE)
01/05/2020
La iniciativa recull i aglutina les diverses propostes comercials públiques-privades de productors locals catalans
El web #AlimentsDeProp reuneix les diferents iniciatives catalanes de venda d'aliments i begudes de proximitat
28/04/2020
Aquest programa d’acreditació permet visualitzar millor els laboratoris que ofereixen un servei acreditat integral
Ampliació de l'abast de l'acreditació del Laboratori Agroalimentari d’acord a la Norma UNE-EN ISO/IEC 17025:2017
10/04/2020
L’OMS recorda que no hi ha evidència que els aliments o els seus embolcalls puguin transmetre la malaltia
Nova guia de l’OMS amb recomanacions enfront el COVID-19 per a les empreses alimentàries
09/04/2020
L’objectiu de l’escola és utilitzar les plataformes tecnològiques digitals per poder ajudar els agents del sector a adaptar-se a l’emergència sanitària del COVID-19
Més de 800 professionals del sector agroalimentari participen en dues formacions en línia
08/04/2020
Amb la finalitat de facilitar les tasques de control a les autoritats competents, es recomana portar el certificat autoresponsable de desplaçament
Recomanacions per complir les limitacions de circulació durant l'estat d'alarma en el sector agroalimentari i pesquer
02/04/2020
EL DARP convoca els ajuts per a la promoció i foment de la venda de proximitat a Catalunya
25/03/2020
L’ACSA informa que actualment no hi ha evidència que els aliments siguin una font de transmissió del Coronavirus
Recomanacions per contenir el COVID-19 adreçades a les empreses agroalimentàries
24/03/2020
Donació feta al Centre Sociosanitari Maria Gay de Girona per part de l'EA de l'Empordà
Diverses escoles agràries i el LAC donen material sanitari als professionals de diferents centres sanitaris
24/03/2020
Aquestes mesures es mantindran mentre es mantingui l’estat d’alarma
El DARP ofereix instruccions pel compliment dels Programes sanitaris en el sector ramader a Catalunya
23/03/2020
El DARP vol garantir al màxim d’operatives possible la producció d’aliments i el seu proveïment
El Departament d’Agricultura vetlla per garantir la producció i el proveïment d’aliments
17/03/2020
Vista de l’assaig a la finca Eco Penedès a La Múnia, Alt Penedès
Nova fitxa tècnica “Selecció de varietats tradicionals i millorades d’enciam per produccions ecològiques en cicle d’estiu”
10/03/2020
Cada català malbarata 35 quilos l’any, equivalent a un 7% dels aliments adquirits
S’aprova la nova Llei de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris a Catalunya
05/03/2020
Moment durant l'acte (font: DARP)
S’ha celebrat el 6è Consell Català de la Innovació Agroalimentària, presidit per la Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà
04/03/2020
S’ha assolit un nou rècord amb 2.760 empreses exportadores regulars
El comerç exterior agroalimentari es va incrementar un 8,5% a Catalunya al 2019
02/03/2020
Com a novetat s’ha afegit un nou mapa amb la distribució per comarques del nombre d’indústries
Agricultura actualitza els mapes territorials de les indústries agràries i alimentàries de Catalunya per sectors i les dades del visor interactiu
20/02/2020
Font: Viver de celleristes de la Conca de Barberà (Concactiva)
Publicada la “Guia per a la creació i gestió d’espais compartits de producció agroalimentària” a Catalunya
13/02/2020
Es regulen els ajuts per al foment de la venda directa i circuit curt
S’aproven els ajuts per a la promoció i foment de la venda de proximitat a Catalunya
23/01/2020
El projecte vol afavorir la competitivitat de les pimes agroalimentàries del sector de l’oli d’oliva a Catalunya
Agricultura lidera el projecte transfronterer TRANSGROWTH que donarà suport al sector de l’oli d’oliva a Catalunya
16/01/2020
El Panel de Tast és una eina més que l’INCAVI ofereix al sector del vi per tal d’oferir una major qualitat i traçabilitat dels vins catalans als consumidors (font: DARP)
L’INCAVI crea el Panel de Tast Oficial de Vins de Catalunya
15/01/2020
La normativa va entrar en vigor el passat 2 de gener de 2020
Entra en vigor el nou reglament de seguretat per instal·lacions frigorífiques
09/01/2020
Les noves normes exigeixen que realitzin controls oficials regulars
Ja és aplicable el nou Reglament sobre controls oficials dels aliments
31/12/2019
Els premiats i el jurat
Un alumne de l’Escola Agrària de l’Empordà guanya la 3ª edició del Premi INNOVACC
27/12/2019
Foto de grup del jurat i premiats (font: UAB)
Un projecte que proposa un material alternatiu al plàstic guanya la 10a edició del Generació d'Idees
24/12/2019
La Guia proposa 10 principis per a l’elaboració d’un Pla de prevenció i reducció de les pèrdues i el malbaratament alimentari
Es presenta la Guia per a la implantació d’un Pla de prevenció i reducció de les pèrdues i el malbaratament alimentari
29/11/2019
Moment de la jornada
Jornada dedicada a la tecnologia Blockchain al servei del sector agroalimentari
29/10/2019
El premi vol guardonar l'esforç dels/de les joves artesans/es alimentaris/àries en la recuperació, la innovació, la diversificació i el disseny d'aquests productes
El carnisser Agustí Porta s’endú el premi al Millor Jove Artesà Alimentari Innovador 2019
21/10/2019
La Setmana Bio tindrà lloc del 19 al 27 d’octubre
La VII Setmana Bio per l’alimentació ecològica torna amb activitats per tot el territori
15/10/2019
Moment de la reunió del Consell (font: DARP)
Es posa en marxa el Pla Estratègic de l'Alimentació a Catalunya 2020-2025
10/10/2019
Presentació del pòster
El Laboratori Agroalimentari participa en el “1st Iberian Meeting in Separation Sciences & Mass Spectrometry”
09/10/2019
El 98% de les empreses agroalimentàries catalanes són PIME
Agricultura lidera un projecte europeu per millorar la competitivitat de les pime en l'àmbit agroalimentari
08/10/2019
En aquesta edició es presentaran les activitats d’experimentació i recerca que es realitzen entorn els transformats vegetals a Catalunya
Vic acollirà el seminari de Matins d’Innovació sobre la recerca en transformació de vegetals
02/10/2019
Cartell del IMSS 2019
El Laboratori Agroalimentari participa a la 4th International Mass Spectrometry School (IMSS)
02/10/2019
Aquests ajuts donen resposta a les prioritats de millora de la competitivitat dels productes primaris
Es convoquen els ajuts a la transformació i comercialització d’aliments i a la mitigació del canvi climàtic en la transformació d’aliments
04/09/2019
La guia proposa 10 principis per a l’elaboració d’un Pla de prevenció i reducció de les pèrdues i el malbaratament alimentari
Disponible la nova Guia per a la implantació d'un pla de prevenció del malbaratament alimentari a les empreses agroalimentàries
26/07/2019
La Hackathon Pagesa que tindrà lloc durant la setmana contra el malbaratament alimentari del 23 al 29 de setembre
El DARP organitzarà una Hackathon Pagesa a les escoles agràries contra el malbaratament alimentari
24/07/2019
Foto de grup dels alumnes (font: EA de l'Empordà)
Els alumnes de l’EA de l’Empordà assoleixen el 100% d’ocupació
11/07/2019
El conveni vol donar suport financer a les inversions en el conreu de la tòfona
Conveni amb préstecs preferents per a finançar el desenvolupament del sector tofoner a Catalunya
04/07/2019
L’informe situa Catalunya en la segona posició per volum de publicacions del sector agroalimentari a tot l’Estat
La recerca al sector agroalimentari és activa, obté impacte i assoleix fites destacables d’excel·lència científica
25/06/2019
Moment del congrés
El DARP ha participat al Congrés Internacional de Qualitat i Seguretat Alimentària
25/06/2019
L'estudi analitza els pigments naturals en olis d’oliva per cromatografia d’alta resolució
El LAC col·labora en l’article “Estudi d’anàlisis de pigments naturals en olis d’oliva” publicat a la revista Analytical & Bioanalytical Chemistry
18/06/2019
Foto de grup al Parlament (font: DARP)
Es presenta el Consell Català de l'Alimentació amb l’objectiu d’assolir l'excel·lència alimentària a Catalunya
07/06/2019
Cartell del congrés
El Tech4Good Congress anticiparà a Barcelona les tendències ecosostenibles
03/06/2019
Els sectors amb més empreses que inclouen els ODS a les seves memòries són el tecnològic (66,7%), el de la construcció (60%) i el de l'energia (55,6%)
Les empreses encara estan lluny de complir amb els objectius de l’Agenda 2030
31/05/2019
Pàgina 4 de 22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
Articles per pàgina
  • 5
  • 10
  • 20
  • 30
  • 50
  • 75
S'estan mostrant 151 - 200 de 1.082 resultats.
  • ← Primer
  • Anterior
  • Següent
  • Últim →
Avís legal | Accessibilitat | Col.laboradors i portals associats | RSS | Copyright 2002-2023
FEADER     Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural