Ruralcat
RuralCat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia a un amic
  • Imprimeix
  • Inici
    • Inici
    • Xarxa-i.CAT
    • Oficina de Fertilització
    • El Planter. Joves al camp
    • Sanitat Vegetal
    • Oficina del Regant
    • Oficina de l'Oli
    • Campus Empresarial
    • Suport a la Indústria Agroalimentària
    • Agricultura de Precisió
    • Oficina del mar
    • Taules Sectorials
    • Oficina Assessorament
    • Bioeconomia
    • Horta
    • Extensius.cat
    • Fruit.Net
    • Horta.net
  • Informació
    • Informació
    • Notícies
    • Agenda
    • Butlletí
    • Dossiers tècnics
    • Articles tècnics
    • Fitxes Tècniques
    • Entrevistes
    • Reportatges
    • Infografies
    • Premis
    • Projectes Europeus
    • Vídeos
  • Formació i Transferència
  • Eines i Serveis
    • Eines i Serveis
    • Eines
    • Serveis
  • Qui som?
    • Qui som?
    • Benvinguda/welcome
    • Preguntes freqüents
    • Usuaris registrats
    • Contacta'ns
  • Subscripcions
  • Accedeix
Ruralcat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia a un amic
  • Imprimeix
Ruralcat"
Salta al contigut
  • Inici/
  • Suport a la Indústria Agroalimentària/
  • Notícies/
Logo Oficina Virtual Suport a la Indústria Agroalimentària
  • Tràmits
  • Ajuts
  • Normativa
  • Llotges/Observatoris
  • Importar/Exportar
  • Contacta’ns
Moment de la presentació de la jornada
La FIAB presenta l’informe “Frau alimentari: concepte i prospectiva de la legislació vigent”
27/11/2018
Per primera vegada, Catalunya i Aragó van empatar en la classificació de comunitats autònomes premiades
Els Porc d’Or 2018 premien un total de 43 explotacions porcines
26/11/2018
Artesans guardonats
Els pastissers Jaume Viñallonga i Maurici Cot guanyen el Premi al Millor Jove Artesà Alimentari Innovador
22/11/2018
L’objectiu d’aquest grup operatiu era estendre la vida útil de la carn fresca de vaquí
Anafric, Grup Viñas i General Càrnia aconsegueixen estendre a 84 dies la vida útil de la carn de vaquí envasada per a l’exportació
20/11/2018
Es vol posar posar l’accent en la qualitat i la singularitat del producte
La consellera Teresa Jordà demana situar l’avellana com a “referent de qualitat i identitat territorial"
20/11/2018
El reconeixement del COI garanteix la capacitat i la competència tècnica en l’anàlisi fisicoquímica i sensorial dels olis d’oliva
El Consell Oleícola Internacional renova el màxim reconeixement al Laboratori Agroalimentari i al Panell de Tast d'Olis
19/11/2018
La producció de tòfona silvestre ha patit una davallada important durant les darreres dècades, mentre la demanda n’ha anat en augment
Avui comença la temporada de recol·lecció de la tòfona
15/11/2018
El curs permet conèixer les responsabilitats i obligacions dels veterinaris habilitats i el sistema de certificació per a l’exportació
RuralCat estrena l’apartat web ‘Veterinaris’ amb informació sobre els tràmits i requisits per a l’exportació de productes d’alimentació animal
15/11/2018
El 2017 la campanya va recollir 4.656.000 kg en més de 2.500 punts de recollida i va comptar amb l'ajuda de més de 30.000 voluntaris
Torna la campanya solidària de recollida d’aliments a Catalunya El Gran Recapte
09/11/2018
El Fine Food Business Forum ha facilitat entrevistes entre compradors de quatre continents amb més de trenta empreses catalanes
El Fine Food Business Forum reuneix a Barcelona a compradors de 15 països diferents
08/11/2018
La venda de proximitat s’identifica amb un logotip
La Venda de proximitat disposa de 2.532 productors adherits
05/11/2018
Albert Puigdemont és administrador del Mas La Coromina 2010 i finalista del Premi PITA 2017 a l'empresa agrària
Albert Puigdemont  “El fet que el públic pugui conèixer l’origen del que mengen posa en valor la nostra feina”
02/11/2018
Aquesta marca ha de servir per identificar i diferenciar el peix de les llotges catalanes
Agricultura llança una campanya per promocionar el peix de proximitat
29/10/2018
La conferència es centra en la seguretat dels pinsos i la seva influència en la seguretat dels aliments
El Laboratori Agroalimentari participa a la "6th International Feed Conference" de Bergen (Noruega)
26/10/2018
Aquest Dossier Tècnic està dedicat a la política de qualitat agroalimentària a Catalunya
Dossier tècnic nº93: “Les DOP i IGP agroalimentàries de Catalunya”
19/10/2018
La Setmana Bio oferirà un programa d’activitats amb xerrades, tastos de productes, activitats infantils, visites guiades a explotacions, menús especials i molt més
La VI Setmana Bio per l’alimentació ecològica comença demà amb 250 activitats arreu de tot el territori
19/10/2018
Aquest programa d’acreditació permet visualitzar millor els laboratoris que estan en disposició d’oferir un servei acreditat integral.
El Laboratori Agroalimentari obté l’ampliació de l'abast de l'acreditació d’acord a la Norma UNE-EN ISO/IEC 17025:2005
18/10/2018
L'informe proposa avançar vers un sistema alimentari productiu, sostenible, resilient, saludable, responsable i d'accés universal per a Catalunya
El CADS presenta l’informe ‘Mengem futur’ en el Dia Mundial de l’Alimentació
17/10/2018
El Programa vol seguir fomentant el creixement i la diversificació de les produccions ecològiques
El Programa de Foment de la Producció Agroalimentària Ecològica 2015-2020 vol incentivar el consum dels aliments ecològics
15/10/2018
El Laboratori realitza el control analític oficial dels mitjans de la producció i dels productes agroalimentaris de la Generalitat de Catalunya
El Laboratori Agroalimentari publica un article sobre control de pesticides en alimentació animal a la revista ‘Analytical Methods’
09/10/2018
Fundador de la sidreria Mooma i guanyador del premi PITA 2017 en la modalitat d’empresa agrària.
Pau Frigola  “Amb Mooma el que hem fet és agafar l’experiència fructícola familiar i aplicar-la a un model de negoci més innovador”
05/10/2018
Cartell de Trufforum
Vic acollirà un congrés internacional sobre tòfona l’any vinent
05/10/2018
Logo del concurs
El flequer Josep Miquel Canut, guanyador del Millor Pa de Pagès Català 2018
05/10/2018
Moment de la reunió de constitució del jurat (Font: DARP)
Reunió de constitució del Jurat del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària 2018
02/10/2018
Vicenç Boadas, gerent de Xarcuteria Boadas 1880, S.A. i finalista del premi PITA 2017 en la modalitat d’agroindústria.
Vicenç Boadas  “El desenvolupament d’elaborats carnis amb nivells més baixos de greixos i sal serà el nou cavall de batalla de les especialitats càrnies”
21/09/2018
Cartell de la Setmana Bio
La Setmana Bio per l’alimentació ecològica oferirà visites als operadors ecològics
21/09/2018
L’EFSA convoca els ajuts per a la promoció de l’avaluació del risc alimentari a través d’iniciatives conjuntes
18/09/2018
El vi català amb DO representa el 36% de les vendes del canal d’alimentació i hoteleria a Catalunya
17/09/2018
El Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació convoca el Premi “Alimentos de España 2018”
10/09/2018
El pòster sobre el perfil de pigments dels olis d’oliva de la UB i el LAC, guardonat a la XXII International Mass Spectrometry Conference
07/09/2018
Es convoquen els ajuts destinats a incentivar la recerca aplicada en producció agroalimentària ecològica per al 2018
14/08/2018
El 2017 es va incrementar un 9% el nombre d’empreses del sector de l’alimentació i les begudes a Catalunya
02/08/2018
Oberta la convocatòria d’ajuts per a entitats que donin suport als programes escolars de fruites, hortalisses i llet
02/08/2018
Dossier Tècnic nº 92: “La lluita contra el malbaratament alimentari. Aprofitament dels aliments”
27/07/2018
L’IRTA llança una enquesta per al desenvolupament de nous productes que valoritzin la carn del Pirineu i el peix local
25/07/2018
Obert el període de sol·licituds per als ajuts a la cooperació per al foment de cadenes curtes i mercats locals en el marc del PDR
16/07/2018
Cartell del programa
L’IRTA durà a terme sessions demostratives gratuïtes de processament per altes pressions hidroestàtiques
16/07/2018
El Laboratori Agroalimentari participa en dos estudis de validació de la Unió Europea
11/07/2018
Portada del Dossier Tècnic nº 91
Dossier Tècnic 91: “Biodiversitat cultivada”
10/07/2018
El projecte INNOLACT treballa per impulsar la innovació i millorar la competitivitat del sector lleter tradicional
02/07/2018
Presentació del pòster al workshop
El Laboratori Agroalimentari presenta el pòster del mètode analític validat al “14th Annual LC-MS/MS workshop on environmental applications and food safety” de Barcelona
28/06/2018
Moment de la reunió
Els responsables de qualitat dels laboratoris oficials de Catalunya avaluen l’adaptació als nous requisits normatius
26/06/2018
Agricultura convoca 1,7M d’euros en ajuts als productors amb distintiu DOP o IGP de producció ecològica o integrada
26/06/2018
Laboratori Agroalimentari
El Laboratori Agroalimentari ha validat 11 mètodes d’anàlisi en els darrers mesos
20/06/2018
Un moment de la reunió de la Comissió Paritària del Codi de Bones Pràctiques Comercials (font: DARP)
Les empreses ja es poden adherir a l'Acord del Codi de Bones Pràctiques Comercials al llarg de la cadena alimentària de Catalunya
18/06/2018
El Departament d’Agricultura convoca la XVII edició del PITA
14/06/2018
Convocatòria d’ajuts a la gestió forestal sostenible en finques privades
06/04/2018
Detall del cartell de la darrera edició del premis PITA. Font: DARP
Guanyadors i finalistes del premi PITA
26/03/2018
Ajuts per accelerar startups del sector agrari o de la cadena alimentària
23/03/2018
Imatge d’una plantació de tòfona del Dossier Tècnic “El cultiu de la tòfona negra”
Convocatòria d'ajuts de minimis per a reforestacions i producció de tòfona
22/03/2018
Pàgina 6 de 22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
Articles per pàgina
  • 5
  • 10
  • 20
  • 30
  • 50
  • 75
S'estan mostrant 251 - 300 de 1.082 resultats.
  • ← Primer
  • Anterior
  • Següent
  • Últim →
Avís legal | Accessibilitat | Col.laboradors i portals associats | RSS | Copyright 2002-2023
FEADER     Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural