Toggle navigation
-
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de Fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.Net
Horta.net
Oficina Vigilància Tecnològica
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Salta al contigut
Inici
/
Suport a la Indústria Agroalimentària
/
Notícies
/
Toggle navigation
Tràmits
Ajuts
Normativa
Sequera
Llotges/Observatoris
Importar/Exportar
Contacta’ns
Notícies
El sector ecològic català manté una tendència a l’alça i supera les 200.000 hectàrees
02/04/2019
L’IRTA organitza dues sessions demostratives de processament d’aliments per altes pressions
22/03/2019
El DARP publica les fitxes informatives sobre l’etiquetatge i qualitat de les fruites i hortalisses
19/03/2019
CREDA-IRTA-UPC participa en el projecte STRENGHT2FOOD per reforçar la sostenibilitat alimentària europea a través de la qualitat
04/03/2019
El seminari “Packaging en el sector de fruita dolça” exposa els principals reptes relacionats amb la sostenibilitat dels envasos
04/03/2019
La fundació Miquel Agustí publica el “Catàleg de llavors de tomàquet en accés obert” i la “Guia de multiplicació de varietats tradicionals de tomàquet”
28/02/2019
Dossier Tècnic nº 94: “El tomàquet de Penjar”
27/02/2019
Agricultura actualitza els mapes amb la distribució territorial de les indústries agràries i alimentàries de Catalunya per sectors i les dades del visor interactiu
26/02/2019
La producció de bolets a Catalunya va assolir 167 kg/ha al 2018, sent una de les més productives dels últims anys
22/02/2019
Les empreses ja es poden adherir a l'Acord del Codi de Bones Pràctiques Comercials al llarg de la cadena alimentària de Catalunya
21/02/2019
Agricultura posa en marxa el Pla d'arrencades de fruita de pinyol pel 2019-2020 amb un import de 10M€
20/02/2019
L’empresa Micologia Forestal & Aplicada (Micofora) millora la productivitat de plantacions joves de tòfona negra mitjançant el maneig microbiòlic
18/02/2019
Agricultura impulsa un pla de suport als cítrics de l’Ebre
15/02/2019
Humbert Contí i Meritxell Jardí
“Kensho sake és el resultat d’aplicar els coneixements en innovació al món de l’arròs”
14/02/2019
El projecte Tr3s local inicia les activitats de suport a les empreses que fan venda de proximitat
11/02/2019
Un projecte liderat per bonÀrea Agrupa permet reduir un 10% l'excreció de nitrogen al medi ambient en vedells d'engreix
11/02/2019
L’IRTA, Fruit Future i Plan & Food Research impulsen la comercialització de noves varietats de poma i pera adaptades a climes càlids
07/02/2019
El DARP publica la fitxa tècnica “La tòfona, un recurs econòmic en creixement”
05/02/2019
La consellera Teresa Jordà lliura els premis PITA i Ruralapps en un acte a Girona
31/01/2019
Agricultura presenta tres projectes per potenciar l'alimentació ecològica a les Terres de l'Ebre
30/01/2019
Francesc Ribas
“El Model 365 és un procés de treball integral per al cultiu sostenible, eficient i responsable de tomàquet de proximitat i qualitat durant tot l’any”
29/01/2019
El Departament d'Agricultura presenta un pla d'acció per desenvolupar el sector tofoner a Catalunya
28/01/2019
El Departament d'Agricultura rep 600 peticions de fructicultors interessats en el Pla d'arrencada de fruiters de pinyol
22/01/2019
Aprovat el Pla general d’inspecció de qualitat i lluita contra el frau alimentari de Catalunya per al 2019
22/01/2019
Agricultura publica els preus de referència de poma i pera de l'Observatori Agroalimentari de Preus de Catalunya
15/01/2019
Trufforum convertirà Vic en la capital mundial de la tòfona negra
15/01/2019
L’ICO convoca sis línies de crèdit per finançar a emprenedors i empreses i ajuts per a la internacionalització
15/01/2019
Les principals fires i salons del sector agroalimentari i rural al món durant el 2019
11/01/2019
La PAE publica els resultats del projecte de recerca sobre la llaurada mínima, la fertilització i els adobs verds en cultius herbacis extensius ecològics de secà
10/01/2019
Les principals fires del sector agroalimentari i rural a Espanya durant el 2019
10/01/2019
Les principals fires del sector agroalimentari i rural a Catalunya durant el 2019
08/01/2019
Les empreses Verdcamp Fruits i Kensho Sake i el jove empresari agrari Francesc Ribas (Can Puxic), guanyadors del premi PITA 2018
20/12/2018
Pere Frigola
“Fomentem la col·laboració entre les nostres empreses en la producció, la comercialització i la innovació”
20/12/2018
Josep Miquel Canut
“Com a petits artesans que som, fem la feina amb les mans però també amb el cor”
06/12/2018
Subcarn Echevarria ha implementat un projecte de millora dels productes lipídics finals destinats a la ramaderia de proximitat
03/12/2018
La FIAB presenta l’informe “Frau alimentari: concepte i prospectiva de la legislació vigent”
27/11/2018
Els Porc d’Or 2018 premien un total de 43 explotacions porcines
26/11/2018
Els pastissers Jaume Viñallonga i Maurici Cot guanyen el Premi al Millor Jove Artesà Alimentari Innovador
22/11/2018
Anafric, Grup Viñas i General Càrnia aconsegueixen estendre a 84 dies la vida útil de la carn de vaquí envasada per a l’exportació
20/11/2018
La consellera Teresa Jordà demana situar l’avellana com a “referent de qualitat i identitat territorial"
20/11/2018
El Consell Oleícola Internacional renova el màxim reconeixement al Laboratori Agroalimentari i al Panell de Tast d'Olis
19/11/2018
Avui comença la temporada de recol·lecció de la tòfona
15/11/2018
RuralCat estrena l’apartat web ‘Veterinaris’ amb informació sobre els tràmits i requisits per a l’exportació de productes d’alimentació animal
15/11/2018
Torna la campanya solidària de recollida d’aliments a Catalunya El Gran Recapte
09/11/2018
El Fine Food Business Forum reuneix a Barcelona a compradors de 15 països diferents
08/11/2018
La Venda de proximitat disposa de 2.532 productors adherits
05/11/2018
Albert Puigdemont
“El fet que el públic pugui conèixer l’origen del que mengen posa en valor la nostra feina”
02/11/2018
Agricultura llança una campanya per promocionar el peix de proximitat
29/10/2018
El Laboratori Agroalimentari participa a la "6th International Feed Conference" de Bergen (Noruega)
26/10/2018
Dossier tècnic nº93: “Les DOP i IGP agroalimentàries de Catalunya”
19/10/2018
Pàgina 6 de 23
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Articles per pàgina
5
10
20
30
50
75
S'estan mostrant 251 - 300 de 1.117 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →