Toggle navigation
-
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de Fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.Net
Horta.net
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Segueix-nos a:
Salta al contigut
Inici
/
Suport a la Indústria Agroalimentària
/
Notícies
/
Toggle navigation
Tràmits
Ajuts
Normativa
Llotges/Observatoris
Importar/Exportar
Contacta’ns
CREDA-IRTA-UPC participa en el projecte STRENGHT2FOOD per reforçar la sostenibilitat alimentària europea a través de la qualitat
04/03/2019
El seminari “Packaging en el sector de fruita dolça” exposa els principals reptes relacionats amb la sostenibilitat dels envasos
04/03/2019
La fundació Miquel Agustí publica el “Catàleg de llavors de tomàquet en accés obert” i la “Guia de multiplicació de varietats tradicionals de tomàquet”
28/02/2019
Dossier Tècnic nº 94: “El tomàquet de Penjar”
27/02/2019
Agricultura actualitza els mapes amb la distribució territorial de les indústries agràries i alimentàries de Catalunya per sectors i les dades del visor interactiu
26/02/2019
La producció de bolets a Catalunya va assolir 167 kg/ha al 2018, sent una de les més productives dels últims anys
22/02/2019
Les empreses ja es poden adherir a l'Acord del Codi de Bones Pràctiques Comercials al llarg de la cadena alimentària de Catalunya
21/02/2019
Agricultura posa en marxa el Pla d'arrencades de fruita de pinyol pel 2019-2020 amb un import de 10M€
20/02/2019
L’empresa Micologia Forestal & Aplicada (Micofora) millora la productivitat de plantacions joves de tòfona negra mitjançant el maneig microbiòlic
18/02/2019
Agricultura impulsa un pla de suport als cítrics de l’Ebre
15/02/2019
Humbert Contí i Meritxell Jardí
“Kensho sake és el resultat d’aplicar els coneixements en innovació al món de l’arròs”
14/02/2019
El projecte Tr3s local inicia les activitats de suport a les empreses que fan venda de proximitat
11/02/2019
Un projecte liderat per bonÀrea Agrupa permet reduir un 10% l'excreció de nitrogen al medi ambient en vedells d'engreix
11/02/2019
L’IRTA, Fruit Future i Plan & Food Research impulsen la comercialització de noves varietats de poma i pera adaptades a climes càlids
07/02/2019
El DARP publica la fitxa tècnica “La tòfona, un recurs econòmic en creixement”
05/02/2019
La consellera Teresa Jordà lliura els premis PITA i Ruralapps en un acte a Girona
31/01/2019
Agricultura presenta tres projectes per potenciar l'alimentació ecològica a les Terres de l'Ebre
30/01/2019
Francesc Ribas
“El Model 365 és un procés de treball integral per al cultiu sostenible, eficient i responsable de tomàquet de proximitat i qualitat durant tot l’any”
29/01/2019
El Departament d'Agricultura presenta un pla d'acció per desenvolupar el sector tofoner a Catalunya
28/01/2019
El Departament d'Agricultura rep 600 peticions de fructicultors interessats en el Pla d'arrencada de fruiters de pinyol
22/01/2019
Aprovat el Pla general d’inspecció de qualitat i lluita contra el frau alimentari de Catalunya per al 2019
22/01/2019
Agricultura publica els preus de referència de poma i pera de l'Observatori Agroalimentari de Preus de Catalunya
15/01/2019
Trufforum convertirà Vic en la capital mundial de la tòfona negra
15/01/2019
L’ICO convoca sis línies de crèdit per finançar a emprenedors i empreses i ajuts per a la internacionalització
15/01/2019
Les principals fires i salons del sector agroalimentari i rural al món durant el 2019
11/01/2019
La PAE publica els resultats del projecte de recerca sobre la llaurada mínima, la fertilització i els adobs verds en cultius herbacis extensius ecològics de secà
10/01/2019
Les principals fires del sector agroalimentari i rural a Espanya durant el 2019
10/01/2019
Les principals fires del sector agroalimentari i rural a Catalunya durant el 2019
08/01/2019
Les empreses Verdcamp Fruits i Kensho Sake i el jove empresari agrari Francesc Ribas (Can Puxic), guanyadors del premi PITA 2018
20/12/2018
Pere Frigola
“Fomentem la col·laboració entre les nostres empreses en la producció, la comercialització i la innovació”
20/12/2018
Josep Miquel Canut
“Com a petits artesans que som, fem la feina amb les mans però també amb el cor”
06/12/2018
Subcarn Echevarria ha implementat un projecte de millora dels productes lipídics finals destinats a la ramaderia de proximitat
03/12/2018
La FIAB presenta l’informe “Frau alimentari: concepte i prospectiva de la legislació vigent”
27/11/2018
Els Porc d’Or 2018 premien un total de 43 explotacions porcines
26/11/2018
Els pastissers Jaume Viñallonga i Maurici Cot guanyen el Premi al Millor Jove Artesà Alimentari Innovador
22/11/2018
Anafric, Grup Viñas i General Càrnia aconsegueixen estendre a 84 dies la vida útil de la carn de vaquí envasada per a l’exportació
20/11/2018
La consellera Teresa Jordà demana situar l’avellana com a “referent de qualitat i identitat territorial"
20/11/2018
El Consell Oleícola Internacional renova el màxim reconeixement al Laboratori Agroalimentari i al Panell de Tast d'Olis
19/11/2018
Avui comença la temporada de recol·lecció de la tòfona
15/11/2018
RuralCat estrena l’apartat web ‘Veterinaris’ amb informació sobre els tràmits i requisits per a l’exportació de productes d’alimentació animal
15/11/2018
Torna la campanya solidària de recollida d’aliments a Catalunya El Gran Recapte
09/11/2018
El Fine Food Business Forum reuneix a Barcelona a compradors de 15 països diferents
08/11/2018
La Venda de proximitat disposa de 2.532 productors adherits
05/11/2018
Albert Puigdemont
“El fet que el públic pugui conèixer l’origen del que mengen posa en valor la nostra feina”
02/11/2018
Agricultura llança una campanya per promocionar el peix de proximitat
29/10/2018
El Laboratori Agroalimentari participa a la "6th International Feed Conference" de Bergen (Noruega)
26/10/2018
Dossier tècnic nº93: “Les DOP i IGP agroalimentàries de Catalunya”
19/10/2018
La VI Setmana Bio per l’alimentació ecològica comença demà amb 250 activitats arreu de tot el territori
19/10/2018
El Laboratori Agroalimentari obté l’ampliació de l'abast de l'acreditació d’acord a la Norma UNE-EN ISO/IEC 17025:2005
18/10/2018
El CADS presenta l’informe ‘Mengem futur’ en el Dia Mundial de l’Alimentació
17/10/2018
El Programa de Foment de la Producció Agroalimentària Ecològica 2015-2020 vol incentivar el consum dels aliments ecològics
15/10/2018
El Laboratori Agroalimentari publica un article sobre control de pesticides en alimentació animal a la revista ‘Analytical Methods’
09/10/2018
Pau Frigola
“Amb Mooma el que hem fet és agafar l’experiència fructícola familiar i aplicar-la a un model de negoci més innovador”
05/10/2018
Vic acollirà un congrés internacional sobre tòfona l’any vinent
05/10/2018
El flequer Josep Miquel Canut, guanyador del Millor Pa de Pagès Català 2018
05/10/2018
Reunió de constitució del Jurat del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària 2018
02/10/2018
Vicenç Boadas
“El desenvolupament d’elaborats carnis amb nivells més baixos de greixos i sal serà el nou cavall de batalla de les especialitats càrnies”
21/09/2018
La Setmana Bio per l’alimentació ecològica oferirà visites als operadors ecològics
21/09/2018
L’EFSA convoca els ajuts per a la promoció de l’avaluació del risc alimentari a través d’iniciatives conjuntes
18/09/2018
El vi català amb DO representa el 36% de les vendes del canal d’alimentació i hoteleria a Catalunya
17/09/2018
El Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació convoca el Premi “Alimentos de España 2018”
10/09/2018
El pòster sobre el perfil de pigments dels olis d’oliva de la UB i el LAC, guardonat a la XXII International Mass Spectrometry Conference
07/09/2018
Es convoquen els ajuts destinats a incentivar la recerca aplicada en producció agroalimentària ecològica per al 2018
14/08/2018
El 2017 es va incrementar un 9% el nombre d’empreses del sector de l’alimentació i les begudes a Catalunya
02/08/2018
Oberta la convocatòria d’ajuts per a entitats que donin suport als programes escolars de fruites, hortalisses i llet
02/08/2018
Dossier Tècnic nº 92: “La lluita contra el malbaratament alimentari. Aprofitament dels aliments”
27/07/2018
L’IRTA llança una enquesta per al desenvolupament de nous productes que valoritzin la carn del Pirineu i el peix local
25/07/2018
Obert el període de sol·licituds per als ajuts a la cooperació per al foment de cadenes curtes i mercats locals en el marc del PDR
16/07/2018
L’IRTA durà a terme sessions demostratives gratuïtes de processament per altes pressions hidroestàtiques
16/07/2018
El Laboratori Agroalimentari participa en dos estudis de validació de la Unió Europea
11/07/2018
Dossier Tècnic 91: “Biodiversitat cultivada”
10/07/2018
El projecte INNOLACT treballa per impulsar la innovació i millorar la competitivitat del sector lleter tradicional
02/07/2018
El Laboratori Agroalimentari presenta el pòster del mètode analític validat al “14th Annual LC-MS/MS workshop on environmental applications and food safety” de Barcelona
28/06/2018
Els responsables de qualitat dels laboratoris oficials de Catalunya avaluen l’adaptació als nous requisits normatius
26/06/2018
Agricultura convoca 1,7M d’euros en ajuts als productors amb distintiu DOP o IGP de producció ecològica o integrada
26/06/2018
Pàgina 4 de 15
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Articles per pàgina
5
10
20
30
50
75
S'estan mostrant 226 - 300 de 1.089 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →