Ruralcat
RuralCat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia a un amic
  • Imprimeix
  • Inici
    • Inici
    • Xarxa-i.CAT
    • Oficina de Fertilització
    • El Planter. Joves al camp
    • Sanitat Vegetal
    • Oficina del Regant
    • Oficina de l'Oli
    • Campus Empresarial
    • Suport a la Indústria Agroalimentària
    • Agricultura de Precisió
    • Oficina del mar
    • Taules Sectorials
    • Oficina Assessorament
    • Bioeconomia
    • Horta
    • Extensius.cat
    • Fruit.Net
    • Horta.net
  • Informació
    • Informació
    • Notícies
    • Agenda
    • Butlletí
    • Dossiers tècnics
    • Articles tècnics
    • Fitxes Tècniques
    • Entrevistes
    • Reportatges
    • Infografies
    • Premis
    • Projectes Europeus
    • Vídeos
  • Formació i Transferència
  • Eines i Serveis
    • Eines i Serveis
    • Eines
    • Serveis
  • Qui som?
    • Qui som?
    • Benvinguda/welcome
    • Preguntes freqüents
    • Usuaris registrats
    • Contacta'ns
  • Subscripcions
  • Accedeix
Ruralcat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia a un amic
  • Imprimeix
Ruralcat"
Salta al contigut
  • Inici/
  • Suport a la Indústria Agroalimentària/
  • Notícies/
Logo Oficina Virtual Suport a la Indústria Agroalimentària
  • Tràmits
  • Ajuts
  • Normativa
  • Llotges/Observatoris
  • Importar/Exportar
  • Contacta’ns
Actualitzats els mapes amb la distribució territorial de les indústries agràries i alimentàries de Catalunya per sectors i les dades del visor interactiu
28/02/2023
Nova campanya de promoció de pomes i peres de l’Acord del Codi de Bones Pràctiques al llarg de la Cadena Alimentària de Catalunya
28/02/2023
Nova campanya de promoció de les clementines de l’Acord del Codi de Bones Pràctiques al llarg de la Cadena Alimentària de Catalunya
29/11/2022
Ja està disponible la nova fitxa d’etiquetatge de vins
17/11/2022
S'obre una línia d'ajuts a la destil·lació de subproductes de la vinificació i altres formes de transformació del raïm
09/11/2022
Un estudi vol millorar la qualitat dels vins escumosos i potenciar el sector del suro a Catalunya
02/11/2022
El nou Registre vitivinícola de Catalunya (e-RVC), l’eina que garanteix la traçabilitat dels productes vitivinícoles i facilita la gestió dels operadors
15/09/2022
EIT Food anuncia la convocatòria de propostes d’innovació oberta 2023
14/09/2022
Oberta la convocatòria per l’ajut de mínims a la promoció de les exportacions de les indústries agroalimentàries
08/09/2022
El Laboratori Agroalimentari amplia l’abast d’acreditació amb diverses determinacions analítiques
26/08/2022
Es convoca 1M€ en ajuts adreçats a promoure la utilització del most concentrat rectificat en l’elaboració de vins escumosos de qualitat
24/08/2022
L’INCAVI presenta el full de ruta per esdevenir palanca de transformació i d’excel·lència del vi català
09/08/2022
Es desenvoluparan 8 projectes d'innovació alimentària en el marc del Pla Estratègic de l’Alimentació de Catalunya
05/07/2022
Actualitzat el cens de gallines ponedores i de producció d’ous de consum
28/06/2022
Es posa en marxa el curs pilot “Nous materials formatius en l’àmbit de la indústria alimentària”
28/06/2022
Nova campanya de promoció del préssec i de la nectarina de l'Acord del Codi de Bones pràctiques Comercials al llarg de la Cadena Alimentària de Catalunya
21/06/2022
S’aprova el Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2022 - 2026
15/06/2022
S’organitza la VII trobada de laboratoris de la Generalitat i de l’Agència de Salut Pública a Barcelona
15/06/2022
El Laboratori Agroalimentari participa en la X Reunió de la Societat Espanyola d’Espectrometria de Masses
02/06/2022
Es crea una eina per quantificar l’impacte ambiental de les pèrdues i el malbaratament alimentari
01/06/2022
S’organitza una nova jornada tècnica sobre la millora del funcionament de la cadena alimentària
01/06/2022
L'índex de preus percebuts agraris augmenta un 2,8% l’any 2021
31/05/2022
Es convoca una primera part dels ajuts a les línies del Pla d’Assegurances Agràries 2022
25/05/2022
El Laboratori Agroalimentari participa a l’EuroResidue IX Conference
25/05/2022
Es realitza una primera onada d’inspeccions per comprovar el compliment de la nova Llei de Cadena Alimentària
24/05/2022
L’Observatori d'agricultura i alimentació ecològiques 2000-2021 constata un creixement progressiu de la superfície ecològica a Catalunya
24/05/2022
Oberta la nova convocatòria dels ajuts per a la promoció i la certificació dels productes amb distintius d'origen i qualitat
18/05/2022
El sector vitivinícola català creix per primer cop en exportacions des de la pandèmia
17/05/2022
El sector agroalimentari representa el 19% del PIB català
11/04/2022
Es convoquen els ajuts per promoure les exportacions de les indústries agroalimentàries de Catalunya
05/04/2022
Ajuts a la Cooperació per a la Innovació fomenten la cooperació i el desenvolupament en les zones rurals
30/03/2022
El Laboratori Agroalimentari participa en les ‘I Jornades de Joves Investigadors de la Societat Espanyola de Espectrometria de Masses’
25/03/2022
Mesures de bioseguretat a les explotacions avícoles per prevenir la Influença Aviària d’Alta Patogenicitat
22/03/2022
Es presenta el ‘Mapeig sobre el consum i comercialització dels productes agroalimentaris locals i de proximitat’
09/03/2022
El PATT programa 900 actuacions formatives per al 2022 per impulsar la innovació, l’emprenedoria i la tecnificació al sector agroalimentari, pesquer i forestal
09/03/2022
El projecte POCTEFA TRANSGROWTH organitza diversos seminaris adreçats al sector de l’oli d’oliva
02/03/2022
S’inicia una nova campanya de l'Acord del CBPC per a la promoció de pomes i peres
28/02/2022
Catalunya augmenta un 12,34% les exportacions agroalimentàries i supera per primera vegada els 12.000 M€
23/02/2022
Nova actualització dels mapes amb la distribució territorial de les indústries agràries i alimentàries de Catalunya per sectors i les dades del visor interactiu
07/02/2022
Obertes tres convocatòries d’ajuts de l’ICAEN en eficiència energètica i renovables
27/01/2022
Acció Climàtica impulsa l'elaboració d'una guia per contribuir a assolir els ODS en el sector agroalimentari
24/01/2022
Un total de 18 cellers catalans s’han acollit als ajuts a la utilització del most concentrat rectificat durant el 2021
24/01/2022
Obert el procés participatiu per elaborar el Pla d'acció per al desenvolupament de la producció ecològica a Catalunya
19/01/2022
El DACC va tancar el 2021 com a signatari de la Declaració de Glasgow sobre l’alimentació i el clima
18/01/2022
Es convoquen els ajuts destinats a incentivar la recerca aplicada en matèria de producció agroalimentària ecològica corresponents a 2022
27/12/2021
La venda de proximitat a Catalunya
21/12/2021
La publicació ‘Comunicar la innovació alimentària’ aborda els reptes de la comunicació sobre la innovació sobre alimentació a la societat
17/12/2021
El DACC posa en marxa diferents iniciatives per impulsar el sector làctic català
14/12/2021
Llorenç Llop  Cal que el sector treballi conjuntament per conscienciar més el consumidor sobre el valor del producte de proximitat
10/12/2021
Es tanca l’Any Internacional de les Fruites i Verdures 2021
09/12/2021
Publicades les dades bàsiques de l’agroalimentació a Catalunya 2020
03/12/2021
Projectes pilot innovadors relacionats amb la indústria agroalimentària duts a terme pels Grups Operatius de la convocatòria 2016
30/11/2021
Eudald Planella  Ens dirigim a les persones i consumidors que valoren el producte de proximitat i ecològic
26/11/2021
El Grup Operatiu EMBOCHEESE desenvolupa un nou concepte de formatge embotit reduint el temps de maduració
19/11/2021
El Laboratori Agroalimentari presenta el mètode d’anàlisi d’additius en pinsos als JRC EURL-FA Workshops 2021
18/11/2021
El projecte TRANSGROWTH dona suport a la primera edició del Premi Barcelona Catalunya Selecció d’olis d’oliva catalans
12/11/2021
Iván Pascual  La nostra xocolata combina molta innovació, salut i gastronomia
12/11/2021
El projecte europeu POCTEFA Transgrowth inicia els assessoraments empresarials dins el sector de l’oli d’oliva a Catalunya
10/11/2021
CadeCAT: Cadena Alimentària de Catalunya
09/11/2021
Comença la campanya de promoció del consum de les clementines
28/10/2021
Jornada per abordar l’aprofitament dels aliments en el marc del Dia Mundial de l’Alimentació
11/10/2021
Nou curs en línia per ajudar els petits elaboradors agroalimentaris a afrontar diversos reptes empresarials
08/10/2021
Publicada una fitxa amb els resultats de la recerca sobre l'efecte de la microencapsulació d’extracte de timol sobre la salut intestinal dels pollastres
07/10/2021
Aprovada la nova normativa de qualitat dels olis d’oliva i de sansa d’oliva
29/09/2021
Dossier Tècnic nº112: “Venda de proximitat”
28/09/2021
Eva Parrilla  La cooperativa de l’Escola Agrària d’Alfarràs fomenta l’esperit emprenedor, el compromís amb el territori, la proximitat i el medi ambient
22/09/2021
Agroalimentació sostenible. Opcions des de la realitat catalana
14/09/2021
El Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya convoca la segona edició del premi ‘Alimentem el món’
14/09/2021
Josep Antoni Ortiz  Rosco Fruits dóna més opcions de rendibilitat a la producció de fruita mitjançant un model d’economia circular i també de proximitat
10/09/2021
Cowocat Rural, un projecte amb l’objectiu d’establir el cowoking o treball col.laboratiu en un entorn rural mitjançant les noves tecnologies
03/09/2021
Oberta la convocatòria d’ajuts a projectes de recerca, desenvolupament i innovació en l'àmbit de la Indústria Connectada 4.0
13/08/2021
Es convoquen els ajuts ‘Indústria Connectada 4.0’ per projectes R+D+I amb finançament NGEU
11/08/2021
Aprovats més de 114 milions d’euros en ajudes a l’autoconsum d’energies renovables per a Catalunya
22/07/2021
Dossier Tècnic nº 111: “Sistemes agroalimentaris sostenibles”
21/07/2021
Jordi Coletas  La idea de l’app va néixer de la necessitat de digitalitzar els processos productius i de serveis per tenir la màxima informació a temps real
16/07/2021
Pàgina 1 de 15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
Articles per pàgina
  • 5
  • 10
  • 20
  • 30
  • 50
  • 75
S'estan mostrant 1 - 75 de 1.084 resultats.
  • ← Primer
  • Anterior
  • Següent
  • Últim →
Avís legal | Accessibilitat | Col.laboradors i portals associats | RSS | Copyright 2002-2023
FEADER     Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural