Toggle navigation
-
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de Fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.Net
Horta.net
Oficina Vigilància Tecnològica
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Salta al contigut
Inici
/
Suport a la Indústria Agroalimentària
/
Notícies
/
Toggle navigation
Tràmits
Ajuts
Normativa
Sequera
Llotges/Observatoris
Importar/Exportar
Contacta’ns
Notícies
Es convoquen els ajuts destinats a incentivar la recerca aplicada en matèria de producció agroalimentària ecològica corresponents a 2022
27/12/2021
La venda de proximitat a Catalunya
21/12/2021
La publicació ‘Comunicar la innovació alimentària’ aborda els reptes de la comunicació sobre la innovació sobre alimentació a la societat
17/12/2021
El DACC posa en marxa diferents iniciatives per impulsar el sector làctic català
14/12/2021
Llorenç Llop
Cal que el sector treballi conjuntament per conscienciar més el consumidor sobre el valor del producte de proximitat
10/12/2021
Es tanca l’Any Internacional de les Fruites i Verdures 2021
09/12/2021
Publicades les dades bàsiques de l’agroalimentació a Catalunya 2020
03/12/2021
Projectes pilot innovadors relacionats amb la indústria agroalimentària duts a terme pels Grups Operatius de la convocatòria 2016
30/11/2021
Eudald Planella
Ens dirigim a les persones i consumidors que valoren el producte de proximitat i ecològic
26/11/2021
El Grup Operatiu EMBOCHEESE desenvolupa un nou concepte de formatge embotit reduint el temps de maduració
19/11/2021
El Laboratori Agroalimentari presenta el mètode d’anàlisi d’additius en pinsos als JRC EURL-FA Workshops 2021
18/11/2021
El projecte TRANSGROWTH dona suport a la primera edició del Premi Barcelona Catalunya Selecció d’olis d’oliva catalans
12/11/2021
Iván Pascual
La nostra xocolata combina molta innovació, salut i gastronomia
12/11/2021
El projecte europeu POCTEFA Transgrowth inicia els assessoraments empresarials dins el sector de l’oli d’oliva a Catalunya
10/11/2021
CadeCAT: Cadena Alimentària de Catalunya
09/11/2021
Comença la campanya de promoció del consum de les clementines
28/10/2021
Jornada per abordar l’aprofitament dels aliments en el marc del Dia Mundial de l’Alimentació
11/10/2021
Nou curs en línia per ajudar els petits elaboradors agroalimentaris a afrontar diversos reptes empresarials
08/10/2021
Publicada una fitxa amb els resultats de la recerca sobre l'efecte de la microencapsulació d’extracte de timol sobre la salut intestinal dels pollastres
07/10/2021
Aprovada la nova normativa de qualitat dels olis d’oliva i de sansa d’oliva
29/09/2021
Pàgina 5 de 56
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Articles per pàgina
5
10
20
30
50
75
S'estan mostrant 81 - 100 de 1.120 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →