Toggle navigation
-
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de Fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.Net
Horta.net
Oficina Vigilància Tecnològica
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Salta al contigut
Inici
/
Suport a la Indústria Agroalimentària
/
Notícies
/
Toggle navigation
Tràmits
Ajuts
Normativa
Sequera
Llotges/Observatoris
Importar/Exportar
Contacta’ns
Notícies
Es realitza una primera onada d’inspeccions per comprovar el compliment de la nova Llei de Cadena Alimentària
24/05/2022
L’Observatori d'agricultura i alimentació ecològiques 2000-2021 constata un creixement progressiu de la superfície ecològica a Catalunya
24/05/2022
Oberta la nova convocatòria dels ajuts per a la promoció i la certificació dels productes amb distintius d'origen i qualitat
18/05/2022
El sector vitivinícola català creix per primer cop en exportacions des de la pandèmia
17/05/2022
El sector agroalimentari representa el 19% del PIB català
11/04/2022
Es convoquen els ajuts per promoure les exportacions de les indústries agroalimentàries de Catalunya
05/04/2022
Ajuts a la Cooperació per a la Innovació fomenten la cooperació i el desenvolupament en les zones rurals
30/03/2022
El Laboratori Agroalimentari participa en les ‘I Jornades de Joves Investigadors de la Societat Espanyola de Espectrometria de Masses’
25/03/2022
Mesures de bioseguretat a les explotacions avícoles per prevenir la Influença Aviària d’Alta Patogenicitat
22/03/2022
Es presenta el ‘Mapeig sobre el consum i comercialització dels productes agroalimentaris locals i de proximitat’
09/03/2022
El PATT programa 900 actuacions formatives per al 2022 per impulsar la innovació, l’emprenedoria i la tecnificació al sector agroalimentari, pesquer i forestal
09/03/2022
El projecte POCTEFA TRANSGROWTH organitza diversos seminaris adreçats al sector de l’oli d’oliva
02/03/2022
S’inicia una nova campanya de l'Acord del CBPC per a la promoció de pomes i peres
28/02/2022
Catalunya augmenta un 12,34% les exportacions agroalimentàries i supera per primera vegada els 12.000 M€
23/02/2022
Nova actualització dels mapes amb la distribució territorial de les indústries agràries i alimentàries de Catalunya per sectors i les dades del visor interactiu
07/02/2022
Obertes tres convocatòries d’ajuts de l’ICAEN en eficiència energètica i renovables
27/01/2022
Acció Climàtica impulsa l'elaboració d'una guia per contribuir a assolir els ODS en el sector agroalimentari
24/01/2022
Un total de 18 cellers catalans s’han acollit als ajuts a la utilització del most concentrat rectificat durant el 2021
24/01/2022
Obert el procés participatiu per elaborar el Pla d'acció per al desenvolupament de la producció ecològica a Catalunya
19/01/2022
El DACC va tancar el 2021 com a signatari de la Declaració de Glasgow sobre l’alimentació i el clima
18/01/2022
Es convoquen els ajuts destinats a incentivar la recerca aplicada en matèria de producció agroalimentària ecològica corresponents a 2022
27/12/2021
La venda de proximitat a Catalunya
21/12/2021
La publicació ‘Comunicar la innovació alimentària’ aborda els reptes de la comunicació sobre la innovació sobre alimentació a la societat
17/12/2021
El DACC posa en marxa diferents iniciatives per impulsar el sector làctic català
14/12/2021
Llorenç Llop
Cal que el sector treballi conjuntament per conscienciar més el consumidor sobre el valor del producte de proximitat
10/12/2021
Es tanca l’Any Internacional de les Fruites i Verdures 2021
09/12/2021
Publicades les dades bàsiques de l’agroalimentació a Catalunya 2020
03/12/2021
Projectes pilot innovadors relacionats amb la indústria agroalimentària duts a terme pels Grups Operatius de la convocatòria 2016
30/11/2021
Eudald Planella
Ens dirigim a les persones i consumidors que valoren el producte de proximitat i ecològic
26/11/2021
El Grup Operatiu EMBOCHEESE desenvolupa un nou concepte de formatge embotit reduint el temps de maduració
19/11/2021
Pàgina 3 de 38
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Articles per pàgina
5
10
20
30
50
75
S'estan mostrant 61 - 90 de 1.120 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →