Toggle navigation
-
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de Fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.Net
Horta.net
Oficina Vigilància Tecnològica
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Salta al contigut
Inici
/
Suport a la Indústria Agroalimentària
/
Notícies
/
Toggle navigation
Tràmits
Ajuts
Normativa
Sequera
Llotges/Observatoris
Importar/Exportar
Contacta’ns
Notícies
Constantí acollirà la presentació de la Guia per a la implantació d’un sistema d’autocontrol del contingut efectiu dels aliments envasats
15/05/2019
Prodeca informarà a les empreses agroalimentàries sobre el BREXIT
15/05/2019
Es convoca el Premi al millor jove artesà alimentari innovador de 2019
13/05/2019
L’EIT Food Innovation Prize Competition 2019 premia els nous emprenedors del sector agroalimentari
09/05/2019
Agricultura convoca els ajuts per fomentar la recerca aplicada en matèria de producció agroalimentària ecològica per al 2019
08/05/2019
L’IRTA dóna a conèixer el sistema ‘NIR Low Cost’ com a solució eficient per a determinar paràmetres crítics de qualitat i seguretat alimentària
08/05/2019
Es presenta la ‘Guia per a la implantació d’un sistema d’autocontrol de la qualitat a les pimes agroalimentàries’
01/05/2019
El Departament d’Agricultura atorga el Diploma de Mestre/a Artesà/ana Alimentari/ària a 36 persones
29/04/2019
Publicats els resultats del projecte sobre l’eficàcia de la gestió de cobertes vegetals amb roller crimper sobre flora arvense
23/04/2019
Publicada la fitxa amb els resultats del projecte de recerca sobre l’efecte de conversió d'una finca de noguera de fruita a ecològic
17/04/2019
Els laboratoris de l'INCAVI renoven l’acreditació ENAC ampliant els paràmetres d’anàlisis de sucres en vins
12/04/2019
El Meat Business Forum reuneix la indústria càrnia mundial a l’Hospitalet de Llobregat
09/04/2019
Jornada sobre oportunitats per a la participació catalana en projectes europeus en l’àmbit de la indústria agroalimentària
04/04/2019
El sector ecològic català manté una tendència a l’alça i supera les 200.000 hectàrees
02/04/2019
L’IRTA organitza dues sessions demostratives de processament d’aliments per altes pressions
22/03/2019
El DARP publica les fitxes informatives sobre l’etiquetatge i qualitat de les fruites i hortalisses
19/03/2019
CREDA-IRTA-UPC participa en el projecte STRENGHT2FOOD per reforçar la sostenibilitat alimentària europea a través de la qualitat
04/03/2019
El seminari “Packaging en el sector de fruita dolça” exposa els principals reptes relacionats amb la sostenibilitat dels envasos
04/03/2019
La fundació Miquel Agustí publica el “Catàleg de llavors de tomàquet en accés obert” i la “Guia de multiplicació de varietats tradicionals de tomàquet”
28/02/2019
Dossier Tècnic nº 94: “El tomàquet de Penjar”
27/02/2019
Agricultura actualitza els mapes amb la distribució territorial de les indústries agràries i alimentàries de Catalunya per sectors i les dades del visor interactiu
26/02/2019
La producció de bolets a Catalunya va assolir 167 kg/ha al 2018, sent una de les més productives dels últims anys
22/02/2019
Les empreses ja es poden adherir a l'Acord del Codi de Bones Pràctiques Comercials al llarg de la cadena alimentària de Catalunya
21/02/2019
Agricultura posa en marxa el Pla d'arrencades de fruita de pinyol pel 2019-2020 amb un import de 10M€
20/02/2019
L’empresa Micologia Forestal & Aplicada (Micofora) millora la productivitat de plantacions joves de tòfona negra mitjançant el maneig microbiòlic
18/02/2019
Agricultura impulsa un pla de suport als cítrics de l’Ebre
15/02/2019
Humbert Contí i Meritxell Jardí
“Kensho sake és el resultat d’aplicar els coneixements en innovació al món de l’arròs”
14/02/2019
El projecte Tr3s local inicia les activitats de suport a les empreses que fan venda de proximitat
11/02/2019
Un projecte liderat per bonÀrea Agrupa permet reduir un 10% l'excreció de nitrogen al medi ambient en vedells d'engreix
11/02/2019
L’IRTA, Fruit Future i Plan & Food Research impulsen la comercialització de noves varietats de poma i pera adaptades a climes càlids
07/02/2019
Pàgina 9 de 38
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Articles per pàgina
5
10
20
30
50
75
S'estan mostrant 241 - 270 de 1.120 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →