Toggle navigation
-
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de Fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.Net
Horta.net
Oficina Vigilància Tecnològica
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Salta al contigut
Inici
/
Suport a la Indústria Agroalimentària
/
Notícies
/
Toggle navigation
Tràmits
Ajuts
Normativa
Sequera
Llotges/Observatoris
Importar/Exportar
Contacta’ns
Notícies
Nova campanya de promoció de la clementina de l’Acord del Codi de Bones Pràctiques al llarg de la Cadena Alimentària de Catalunya
07/11/2024
El Fòrum de l'Oli d’Oliva Verge Extra de Catalunya posa en relleu els reptes i oportunitats del sector oleícola
30/10/2024
Què entenem pel terme alimentari “ultraprocessat”?
21/10/2024
Oberta la convocatòria per a projectes industrials en el sector agroalimentari
17/09/2024
Nova campanya de promoció del préssec i de la nectarina de l’Acord del Codi de Bones Pràctiques al llarg de la Cadena Alimentària de Catalunya
19/06/2024
Nova campanya de promoció de la patata nova i de la cirera, de l’Acord del Codi de Bones Pràctiques al llarg de la Cadena Alimentària de Catalunya
21/05/2024
Últims dies per presentar candidatures als premis PITA i Ruralapps 2024
17/04/2024
La 30ª edició del congrés Seafood tindrà lloc del 23 al 25 d’abril a Barcelona, la fira més gran del món dels productes del mar
09/04/2024
Ja es pot sol·licitar la 2ª convocatòria de l’ajut per a la utilització del most concentrat rectificat
05/04/2024
Noves tecnologies i processos per obtenir vins de millor qualitat, eix de cinc activitats demostratives
05/04/2024
El futur de la carnisseria i la xarcuteria al Pirineu, l'artesania alimentària en joc
04/04/2024
El pròxim dilluns 8 d’abril s’obren les inscripcions a nous cursos a distància
04/04/2024
Nous ajuts per a la realització de projectes de recerca aplicada al sector apícola
02/04/2024
Nous ajuts per implementar plantes de biogàs
27/03/2024
El sector agroalimentari representa el 20% del PIB català
22/03/2024
Publicades les darreres dades disponibles del sector de l’agroalimentació a Catalunya
20/03/2024
La 3ª edició de la Wine Innovation Week se centrarà en les noves tendències dels processos vitivinícoles
20/03/2024
Es convoca la XV edició dels Premis d'Excel·lència a la Innovació per a Dones Rurals
15/03/2024
INNOVA.CAT: L’espai d’innovació a la Fira Alimentaria 2024, organitzat pel DACC i l’IRTA
13/03/2024
S’obren les inscripcions a explotacions agroalimentàries, elaboradors, allotjaments de turisme rural i activitats per participar en la 9ª edició de Benvinguts a Pagès La Festa
12/03/2024
El Pla General d'Inspecció de lluita contra el frau en els productes agroalimentaris de Catalunya per a l’any 2024 preveu realitzar 115 inspeccions i 250 controls exploratoris
07/03/2024
Nova actualització dels mapes amb la distribució territorial de les indústries agràries i alimentàries de Catalunya per sectors i les dades del visor interactiu
01/03/2024
L'Acord del CBPC llança una nova campanya per a la promoció de pomes i peres
27/02/2024
Consulta l’última memòria anual sobre la situació de la seguretat alimentària a Catalunya
22/02/2024
El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural convoca l’11a edició del Premi Ruralapps 2024
22/02/2024
El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural convoca els Premis a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA) 2024
22/02/2024
S’impulsa l’enquesta pel 3r baròmetre de l'Economia Circular de l'empresa catalana
14/02/2024
Ets una startup i vols participar a l’Espai Innova.cat d’Alimentària 2024?
18/01/2024
La primera Taula de la Indústria Agroalimentària de Catalunya aborda conjuntament la situació de sequera amb el sector
18/01/2024
Comença la 6ª edició de l’iFest, un programa d’emprenedoria i innovació dirigit a joves que promou la ciència, la tecnologia i la disrupció
27/12/2023
Tret de sortida al Programa Investigo, unes subvencions per impulsar la contractació de persones joves per a la realització d’iniciatives de recerca i innovació
26/12/2023
Disponibles els ajuts a les inversions en la transformació i la comercialització agroalimentàries
27/09/2023
Participa en l'enquesta sobre noves tecnologies dins el sector agroalimentari català
27/09/2023
S’activa l’obligació de registrar els contractes alimentaris
04/07/2023
Nexus Innovation Program, un nou programa per impulsar projectes emprenedors del sector agroalimentari
09/06/2023
Disponible la consulta en línia en el marc de l’estudi “Mapping the Risks and Vulnerabilities in the EU Food Supply Chain"
22/05/2023
Actualitzats els mapes amb la distribució territorial de les indústries agràries i alimentàries de Catalunya per sectors i les dades del visor interactiu
28/02/2023
Nova campanya de promoció de pomes i peres de l’Acord del Codi de Bones Pràctiques al llarg de la Cadena Alimentària de Catalunya
28/02/2023
Nova campanya de promoció de les clementines de l’Acord del Codi de Bones Pràctiques al llarg de la Cadena Alimentària de Catalunya
29/11/2022
Ja està disponible la nova fitxa d’etiquetatge de vins
17/11/2022
S'obre una línia d'ajuts a la destil·lació de subproductes de la vinificació i altres formes de transformació del raïm
09/11/2022
Un estudi vol millorar la qualitat dels vins escumosos i potenciar el sector del suro a Catalunya
02/11/2022
El nou Registre vitivinícola de Catalunya (e-RVC), l’eina que garanteix la traçabilitat dels productes vitivinícoles i facilita la gestió dels operadors
15/09/2022
EIT Food anuncia la convocatòria de propostes d’innovació oberta 2023
14/09/2022
Oberta la convocatòria per l’ajut de mínims a la promoció de les exportacions de les indústries agroalimentàries
08/09/2022
El Laboratori Agroalimentari amplia l’abast d’acreditació amb diverses determinacions analítiques
26/08/2022
Es convoca 1M€ en ajuts adreçats a promoure la utilització del most concentrat rectificat en l’elaboració de vins escumosos de qualitat
24/08/2022
L’INCAVI presenta el full de ruta per esdevenir palanca de transformació i d’excel·lència del vi català
09/08/2022
Es desenvoluparan 8 projectes d'innovació alimentària en el marc del Pla Estratègic de l’Alimentació de Catalunya
05/07/2022
Actualitzat el cens de gallines ponedores i de producció d’ous de consum
28/06/2022
Es posa en marxa el curs pilot “Nous materials formatius en l’àmbit de la indústria alimentària”
28/06/2022
Nova campanya de promoció del préssec i de la nectarina de l'Acord del Codi de Bones pràctiques Comercials al llarg de la Cadena Alimentària de Catalunya
21/06/2022
S’aprova el Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2022 - 2026
15/06/2022
S’organitza la VII trobada de laboratoris de la Generalitat i de l’Agència de Salut Pública a Barcelona
15/06/2022
El Laboratori Agroalimentari participa en la X Reunió de la Societat Espanyola d’Espectrometria de Masses
02/06/2022
Es crea una eina per quantificar l’impacte ambiental de les pèrdues i el malbaratament alimentari
01/06/2022
S’organitza una nova jornada tècnica sobre la millora del funcionament de la cadena alimentària
01/06/2022
L'índex de preus percebuts agraris augmenta un 2,8% l’any 2021
31/05/2022
Es convoca una primera part dels ajuts a les línies del Pla d’Assegurances Agràries 2022
25/05/2022
El Laboratori Agroalimentari participa a l’EuroResidue IX Conference
25/05/2022
Es realitza una primera onada d’inspeccions per comprovar el compliment de la nova Llei de Cadena Alimentària
24/05/2022
L’Observatori d'agricultura i alimentació ecològiques 2000-2021 constata un creixement progressiu de la superfície ecològica a Catalunya
24/05/2022
Oberta la nova convocatòria dels ajuts per a la promoció i la certificació dels productes amb distintius d'origen i qualitat
18/05/2022
El sector vitivinícola català creix per primer cop en exportacions des de la pandèmia
17/05/2022
El sector agroalimentari representa el 19% del PIB català
11/04/2022
Es convoquen els ajuts per promoure les exportacions de les indústries agroalimentàries de Catalunya
05/04/2022
Ajuts a la Cooperació per a la Innovació fomenten la cooperació i el desenvolupament en les zones rurals
30/03/2022
El Laboratori Agroalimentari participa en les ‘I Jornades de Joves Investigadors de la Societat Espanyola de Espectrometria de Masses’
25/03/2022
Mesures de bioseguretat a les explotacions avícoles per prevenir la Influença Aviària d’Alta Patogenicitat
22/03/2022
Es presenta el ‘Mapeig sobre el consum i comercialització dels productes agroalimentaris locals i de proximitat’
09/03/2022
El PATT programa 900 actuacions formatives per al 2022 per impulsar la innovació, l’emprenedoria i la tecnificació al sector agroalimentari, pesquer i forestal
09/03/2022
El projecte POCTEFA TRANSGROWTH organitza diversos seminaris adreçats al sector de l’oli d’oliva
02/03/2022
S’inicia una nova campanya de l'Acord del CBPC per a la promoció de pomes i peres
28/02/2022
Catalunya augmenta un 12,34% les exportacions agroalimentàries i supera per primera vegada els 12.000 M€
23/02/2022
Nova actualització dels mapes amb la distribució territorial de les indústries agràries i alimentàries de Catalunya per sectors i les dades del visor interactiu
07/02/2022
Pàgina 1 de 15
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Articles per pàgina
5
10
20
30
50
75
S'estan mostrant 1 - 75 de 1.120 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →