Cercador Activitats Demostratives
Ús de la biodiversitat de bràssiques en la cadena de valor de l'agricultura ecològica
Data: 2019
Sector: Horticultura
ÚS DE L’ALIMENTACIÓ LÍQUIDA PER A PREVENIR LA CAUDOFÀGIA EN PORCÍ I MILLORAR LA SOSTENIBILITAT EN PRODUCCIÓ INTENSIVA DE PORCÍ (MONTBRIDEMO)
Data: 2019
Sector: Porcí
Ús de micorrizes en cultius d’horta: alternativa de maneig per una reducció de fertilitzants i d’aigua
Data: 2019
Sector: Horticultura
Ús sostenible de fitosanitaris en citricultura
Data: 2019
Sector: Citricultura
Ús sostenible de fitosanitaris en fructicultura i viticultura.
Data: 2018
Sector: Sanitat vegetal i productes fitosanitaris
Ús sostenible dels recursos hídrics i minerals en el cultiu de l’ametller. (NATURALMOND)
Data: 2019
Sector: Fruita seca
Utilització de sensors per mesurar el consum de pinso i l’aigua en granges d’engreix de porcs.
Data: 2018
Sector: Porcí
UV-C demo. Llum ultraviolada d'ona curta per a la Innovació i Seguretat alimentària
Data: 2019
Sector: Traçabilitat i seguretat alimentària
Valorització de la llet de transició i recomanacions del seu ús en el context de l'economia circular (TRANSIMILK)
Data: 2019
Sector: Boví de llet
Valorització dels coproductes i excedents hortofructícoles i subproductes de la indústria de transformació de vegetals per a l'obtenció de nous ingredients i aliments saludables i innovadors (VEGIVALUE).
Data: 2018
Sector: Indústries agroalimentàries