Cercador Activitats Demostratives
Estratègies de mitigació de la sequera en la producció de blat fariner
Data: 2019
Sector: Cereals d'hivern
Estratègies d’adaptació al canvi climàtic. Variacions de les tècniques de conreu i del vi produït a la DO Tarragona en funció de l’alçada. La varietat Macabeu
Data: 2019
Sector: Vitivinicultura
Estratègies per a l'eliminació de nitrats en sistemes d'aiguamolls construïts pel tractament dels lixiviats generats en vivers de producció de planta en contenidors emprant una font carbonada sòlida
Data: 2017
Sector: Horticultura
Estratègies sostenibles de control de malalties en arròs: cap a residu zero.
Data: 2018
Sector: Arròs
Factors que limiten la desinfecció de palots de fruita: protocols de presa de mostra i identificació de fongs - FONGFRUIT"
Data: 2017
Sector: Fruita dolça
FARRATGEM: Les barreges farratgeres augmenten la productivitat i milloren el medi ambient.
Data: 2018
Sector: Farratges͵ proteaginoses͵ oleaginoses i altres cultius
FOMENT DEL DESHERBATGE MECÀNIC EN CEREALS D’HIVERN
Data: 2019
Sector: Cereals d'hivern
Gestió de la coberta vegetal a la línia dels arbres amb maquinària com a alternativa als herbicides
Data: 2017
Sector: Sanitat vegetal i productes fitosanitaris
Gestió del rostoll de l’arròs per a la lluita contra el canvi climàtic
Data: 2019
Sector: Arròs
Gestió eficient del cultiu del calçot: optimització dels recursos i millora del rendiment.
Data: 2018
Sector: Horticultura