Cercador Activitats Demostratives
QUALI-SÒL. Millora de la qualitat del sòl amb l´aplicació de dejeccions ramaderes.
Data: 2018
Sector: Gestió del sòl i fertilització
Radiofreqüències per a la descongelació o atemperat ràpid d’aliments congelats (RFALIM).
Data: 2018
Sector: Indústries agroalimentàries
RECUPERACIÓ DE L'ÚS D’ÀMFORES PER A L'ELABORACIÓ DE VINS DE QUALITAT FERMENTATS I CRIATS EN ABSÈNCIA DE FUSTA
Data: 2019
Sector: Vitivinicultura
Reducció del risc biològic associat a Listeria monocytogenes mitjançant tècniques de bioconservació. APPCC
Data: 2019
Sector: Traçabilitat i seguretat alimentària
Seguiment de l'introducció de reg en parcel·les de vinya a la DO Costers del Segre , subzona Valls del Riu Corb i la DO Terra Alta
Data: 2017
Sector: Reg
Sistema “NIR low cost” per la determinació de paràmetres de qualitat (humitat) i seguretat alimentaria (activitat d’aigua) en productes carnis durant l'assecat.
Data: 2018
Sector: Indústries agroalimentàries
Sostenibilitat en el conreu de l’arròs en reg per degoteig enterrat.
Data: 2018
Sector: Arròs
Tanins condensats i vitamina E a la dieta per a millorar la vida útil de la carn de porc i corder (TANINVIT)
Data: 2019
Sector: Alimentació͵ sanitat i benestar animal
Test de susceptibilitat antimicrobiana com eina per una bona gestió del us dels antimicrobians en granges de boví d’engreix (SusTreu)
Data: 2019
Sector: Boví de carn
Tractaments per a la prevenció d´incendis forestals: transferència de resultats a partir de parcel·les experimentals-demostratives i simulació del foc.
Data: 2018
Sector: Forestal
Transferència de resultats de la xarxa de parcel·les experimentals de plantacions forestals i agroforestals del CTFC. Planifolis productors de fusta de qualitat i pi pinyer
Data: 2017
Sector: Forestal
Transferència embrionària com a estratègia per millorar la viabilitat i sostenibilitat de les granges de boví lleter
Data: 2019
Sector: Boví de llet
Transferència tecnològica de monitorització de fauna salvatge utilitzant tecnologia dron.
Data: 2018
Sector: Medi natural i biodiversitat
Transformació de residus lignocel·lulòsics en productes d'alt valor
Data: 2019
Sector: Bioeconomia͵ medi ambient i canvi climàtic
Transició a l'agricultura ecològica i implementació de tecnologies innovadores per a la conservació de la qualitat dels sòls
Data: 2017
Sector: Producció agrària ecològica
Trasllat al sector agroalimentari de l’interès gastronòmic de 15 espècies silvestres i 15 varietats tradicionals.
Data: 2018
Sector: Plantes aromàtiques͵ medicinals i condimentàries
ÚS DE L’ALIMENTACIÓ LÍQUIDA PER A PREVENIR LA CAUDOFÀGIA EN PORCÍ I MILLORAR LA SOSTENIBILITAT EN PRODUCCIÓ INTENSIVA DE PORCÍ (MONTBRIDEMO)
Data: 2019
Sector: Porcí
Ús de micorrizes en cultius d’horta: alternativa de maneig per una reducció de fertilitzants i d’aigua
Data: 2019
Sector: Horticultura
Ús sostenible de fitosanitaris en citricultura
Data: 2019
Sector: Citricultura
Ús sostenible de fitosanitaris en fructicultura i viticultura.
Data: 2018
Sector: Sanitat vegetal i productes fitosanitaris