Cercador Activitats Demostratives
Transferència tecnològica de monitorització de fauna salvatge utilitzant tecnologia dron.
Data: 2018
Sector: Medi natural i biodiversitat
Transformació de residus lignocel·lulòsics en productes d'alt valor
Data: 2019
Sector: Bioeconomia͵ medi ambient i canvi climàtic
Transició a l'agricultura ecològica i implementació de tecnologies innovadores per a la conservació de la qualitat dels sòls
Data: 2017
Sector: Producció agrària ecològica
Trasllat al sector agroalimentari de l’interès gastronòmic de 15 espècies silvestres i 15 varietats tradicionals.
Data: 2018
Sector: Plantes aromàtiques͵ medicinals i condimentàries
Ús de la biodiversitat de bràssiques en la cadena de valor de l'agricultura ecològica
Data: 2019
Sector: Horticultura
Ús de la Genòmica per la millora i protecció de noves varietats vegetals
Data: 2021
Sector: Producció integrada i altres models de producció
Ús de la tecnología LED per a la eliminació del deteriorament fotoquímic del vi
Data: 2021
Sector: Vitivinicultura
Ús de la tecnologia UHPH (Ultra Alta Pressió d'Homogenització) per a l'el·laboració de vins d'alta qualitat lliures de sulfurós
Data: 2021
Sector: Vitivinicultura
ÚS DE L’ALIMENTACIÓ LÍQUIDA PER A PREVENIR LA CAUDOFÀGIA EN PORCÍ I MILLORAR LA SOSTENIBILITAT EN PRODUCCIÓ INTENSIVA DE PORCÍ (MONTBRIDEMO)
Data: 2019
Sector: Porcí
Ús de micorrizes en cultius d’horta: alternativa de maneig per una reducció de fertilitzants i d’aigua
Data: 2019
Sector: Horticultura
Ús sostenible de fitosanitaris en citricultura
Data: 2019
Sector: Citricultura
Ús sostenible de fitosanitaris en fructicultura i viticultura.
Data: 2018
Sector: Sanitat vegetal i productes fitosanitaris
Ús sostenible dels recursos hídrics i minerals en el cultiu de l’ametller. (NATURALMOND)
Data: 2019
Sector: Fruita seca
Utilització de sensors per mesurar el consum de pinso i l’aigua en granges d’engreix de porcs.
Data: 2018
Sector: Porcí
UV-C demo. Llum ultraviolada d'ona curta per a la Innovació i Seguretat alimentària
Data: 2019
Sector: Traçabilitat i seguretat alimentària
Validació de dispositius de valorització de biogàs per a zones rurals
Data: 2021
Sector: Bioeconomia͵ medi ambient i canvi climàtic
Validació industrial i disseny d'un protocol d'ús de l'àcid fumàric en vins catalans per prevenir la fermentació malolàctica no desitjada
Data: 2021
Sector: Vitivinicultura
Valorització de dejeccions ramaderes mitjançant el seu tractament amb plantes aquàtiques
Data: 2021
Sector: Gestió del sòl i fertilització
Valorització de la llet de transició i recomanacions del seu ús en el context de l'economia circular (TRANSIMILK)
Data: 2019
Sector: Boví de llet
Valorització dels coproductes i excedents hortofructícoles i subproductes de la indústria de transformació de vegetals per a l'obtenció de nous ingredients i aliments saludables i innovadors (VEGIVALUE).
Data: 2018
Sector: Indústries agroalimentàries
Varietats alternatives a la "Golden Delicious" de tipologia "groga"
Data: 2017
Sector: Fruita dolça
Varietats de proximitat: Ametlles mes saludables i amb menys residus (AMETLLES KILÒMETRE ZERO).
Data: 2019
Sector: Fruita seca
VELUTINA ALERT: Noves eines per al seguiment de l’impacte de la vespa asiàtica en el sector apícola català
Data: 2021
Sector: Apicultura
Viabilitat de la transformació de vinya de secà a regadiu en la DO Penedès (SECAREGVIN)
Data: 2019
Sector: Vitivinicultura
Xarxa d'avaluació de noves varietats d'ordi. Contribució del material vegetal als nous reptes del sector
Data: 2021
Sector: Cereals d'estiu
Xarxa d'avaluació de varietats de blat tou. Nous requeriments del sector productor (XARXA BLAT)
Data: 2021
Sector: Cereals d'estiu
Xarxa d’avaluació de varietats de colza. Millora de la sostenibilitat i noves opcions de comercialització (XARXA COLZA)
Data: 2021
Sector: Cereals d'estiu