Cercador Activitats Demostratives
El gos de protecció de ramat: l’enllaç entre conservació dels grans carnívors i la ramaderia de muntanya.
Data: 2018
Sector: Medi natural i biodiversitat
El sistema “Cocoon”: ecotecnologia al servei de la restauració ecològica i l’agricultura a la conca mediterrània.
Data: 2018
Sector: Gestió del sòl i fertilització
Elaboració d’un plànol de varietats i sòls del conreu de l’avellaner a Catalunya
Data: 2019
Sector: Fruita seca
És suficientment segur el teu procés tèrmic? (PROTERM)
Data: 2017
Sector: Traçabilitat i seguretat alimentària
Estalvi d'aigua i mà d'obra mitjançant l'automatització del reg per superfície
Data: 2019
Sector: Reg
Estratègies alternatives a l’ús de fungicides de síntesi per al control de Botrytis al cultiu de la vinya
Data: 2019
Sector: Vitivinicultura
Estratègies de maneig del llit en granges de boví de llet basades en el concepte "llit-compost"
Data: 2017
Sector: Boví de llet
Estratègies de mitigació de la sequera en la producció de blat fariner
Data: 2019
Sector: Cereals d'hivern
Estratègies d’adaptació al canvi climàtic. Variacions de les tècniques de conreu i del vi produït a la DO Tarragona en funció de l’alçada. La varietat Macabeu
Data: 2019
Sector: Vitivinicultura
Estratègies per a l'eliminació de nitrats en sistemes d'aiguamolls construïts pel tractament dels lixiviats generats en vivers de producció de planta en contenidors emprant una font carbonada sòlida
Data: 2017
Sector: Horticultura
Estratègies sostenibles de control de malalties en arròs: cap a residu zero.
Data: 2018
Sector: Arròs
Factors que limiten la desinfecció de palots de fruita: protocols de presa de mostra i identificació de fongs - FONGFRUIT"
Data: 2017
Sector: Fruita dolça
FARRATGEM: Les barreges farratgeres augmenten la productivitat i milloren el medi ambient.
Data: 2018
Sector: Farratges͵ proteaginoses͵ oleaginoses i altres cultius
FOMENT DEL DESHERBATGE MECÀNIC EN CEREALS D’HIVERN
Data: 2019
Sector: Cereals d'hivern
Gestió de la coberta vegetal a la línia dels arbres amb maquinària com a alternativa als herbicides
Data: 2017
Sector: Sanitat vegetal i productes fitosanitaris
Gestió del rostoll de l’arròs per a la lluita contra el canvi climàtic
Data: 2019
Sector: Arròs
Gestió eficient del cultiu del calçot: optimització dels recursos i millora del rendiment.
Data: 2018
Sector: Horticultura
Gestió sostenible de Tetranychus urticae en clementins mitjançant el control biològic per conservació i l’aplicació d’olis minerals
Data: 2019
Sector: Sanitat vegetal i productes fitosanitaris
Gestió sostenible del fòsfor en arrossars (GESFORICE)
Data: 2019
Sector: Arròs
GOTA. Demostració dels punts crítics en la potabilització de l’aigua en vedells d’engreix
Data: 2019
Sector: Boví de carn
Guarets vius
Data: 2019
Sector: Medi natural i biodiversitat
Identificació i control de fisiopaties postcollita en fruita de pinyol i llavor (FISIOFRUIT).
Data: 2018
Sector: Fruita dolça
Impacte de la reducció de l’ús d’antibiòtics en avicultura de carn en la presència de Campylobacter spp resistents
Data: 2019
Sector: Avicultura
Impacte del maneig del calostre sobre la salut, i efectes a llarg termini dels vedells d’engreix i les vedelles de reposició de les explotacions lleteres.
Data: 2018
Sector: Boví de llet
Implantació d'estratègies per al control del rovell groc en cereal d'hivern
Data: 2017
Sector: Cereals d'hivern
Implantació de cultius captadors de nitrogen en camps de blat de moro per minimitzar la lixiviació de nitrats cap a les aigües freàtiques
Data: 2017
Sector: Gestió del sòl i fertilització
Impuls a la difusió del reg per degoteig en el cultiu de blat de moro
Data: 2017
Sector: Reg
Inclusió de farratge a la dieta del porc ecològic: resultats productius, benestar animal i qualitat del producte.
Data: 2018
Sector: Porcí
Innovacions en el maneig del cultiu ecològic del tomàquet de Penjar: combinant pràctiques tradicionals i modernes per un menor impacte ambiental.
Data: 2018
Sector: Horticultura
Innovacions en l’elaboració de formatge i iogurt.
Data: 2018
Sector: Indústries agroalimentàries
Introducció de diferents estratègies de maneig de la vegetació en vinya, per millorar factors qualitatius de la maduració i qualitat del most.
Data: 2018
Sector: Vitivinicultura
Introducció de nous models productius pel cultiu de l’ametller en ecològic (ECO AMETLLA).
Data: 2018
Sector: Fruita seca
Introducció de noves espècies de llevat per a millorar la qualitat dels vins en un escenari de canvi climàtic.
Data: 2018
Sector: Vitivinicultura
Itinerari tècnic per a la promoció de fauna auxiliar mitjançant infraestructures ecològiques (ITINECO).
Data: 2018
Sector: Producció agrària ecològica
La creativitat dirigida a la innovació en el desenvolupament de nous productes per a agrupacions de productors agroalimentaris (CREATIVACIO)
Data: 2017
Sector: Gestió empresarial͵ assessorament i digitalització
La punció fol·licular al moment de la inseminació com a mètode per l’eliminació de gestacions dobles en vaques lleteres.
Data: 2018
Sector: Boví de llet
La soja (Glicine max L.) com a alternativa als cultius extensius tradicionals als regadius de Catalunya -+SOJA
Data: 2017
Sector: Farratges͵ proteaginoses͵ oleaginoses i altres cultius
Laboratori online de diagnòstic de malalties vegetals en horticultura
Data: 2019
Sector: Sanitat vegetal i productes fitosanitaris
Lactucae: assajos demostratius de varietats tradicionals i millorades d'enciam
Data: 2017
Sector: Varietats tradicionals
LEAKYGUT: demostració de l’impacte que té l’alimentació prèvia a l’arribada a la granja sobre la salut i benestar dels vedells lactants
Data: 2019
Sector: Boví de carn
L’agrometeorologia com a punt de partida per una producció vitivinícola estable i de qualitat en condicions de canvi climàtic en el segle XXI. DO Empordà i DO Pla de Bages (CLIMAVIT21).
Data: 2018
Sector: Vitivinicultura
Manual de bones pràctiques i accions demostratives per al control de soques afectades per Heterobasidion en aclarides i tractaments silvícoles Software de suport al tractament i a la prevenció de l’afectació
Data: 2019
Sector: Forestal
Manual d’itineraris de gestió micològica a Catalunya i pla de transferència
Data: 2019
Sector: Micologia i tubericultura
Masses forestals mixtes per a l’adaptació del boscos al canvi climàtic, foment de la biodiversitat i diversificació de la producció forestal
Data: 2019
Sector: Forestal
Maximitzar l'eficiència de les aplicacions de purins en cultius extensius
Data: 2017
Sector: Gestió del sòl i fertilització
Mètodes i tecnologies per combatre els efectes de la replantació en pomeres
Data: 2019
Sector: Fruita dolça
Millora de l'eficiència dels tractaments de fitosanitaris en cultiu de tomaquera exterior al Baix Llobregat.
Data: 2018
Sector: Horticultura
Millora de la diversitat genètica en les races autòctones catalanes en perill d’extinció ovines Aranesa i Xisqueta i de la caprina Blanca de Rasquera mitjançant inseminació artificial amb semen procedent de mascles seleccionats.
Data: 2018
Sector: Oví i cabrum
Millora de la productivitat de pera Conference- PRODUPERA
Data: 2017
Sector: Fruita dolça
Millora de l’aplicabilitat de llevats autòctons com a eina per a la tipificació de producte.
Data: 2018
Sector: Vitivinicultura