Cercador Activitats Demostratives








Agricultura

Arròs
Cereals d'estiu
Cereals d'hivern
Citricultura
Farratges͵ proteaginoses͵ oleaginoses i altres cultius
Fruita dolça
Fruita seca
Horticultura
Olivicultura
Vitivinicultura
Sanitat vegetal i productes fitosanitaris
Producció integrada i altres models de producció
Varietats tradicionals

Ramaderia

Apicultura
Avicultura
Cunicultura
Equí i activitats eqüestres
Oví i cabrum
Porcí
Boví de carn
Boví de llet
Alimentació͵ sanitat i benestar animal
Helicicultura
Races autòctones

Indústries transformadores i alimentació

Indústries agroalimentàries
Qualitat i comercialització
Traçabilitat i seguretat alimentària

Energia͵ reg i medi ambient

Reg
Estalvi energètic i energies alternatives
Bioeconomia͵ medi ambient i canvi climàtic

Forestal͵ medi rural i marítim

Agroturisme i desenvolupament rural
Pesca͵ aqüicultura i altres sectors de l’Economia Blava
Ornamentals͵ jardineria i paisatgisme
Forestal
Plantes aromàtiques͵ medicinals i condimentàries
Micologia i tubericultura
Medi natural i biodiversitat

Gestió de l'empresa agrària i de la producció

Producció agrària ecològica
Maquinària i seguretat en el treball
Gestió del sòl i fertilització
Gestió empresarial͵ assessorament i digitalització

Millora de l’empelt amb pi pinyer mitjançant la tecnologia Plant Nanohealing (PNH).
Data: 2018
Sector: Forestal

Millora de pràctiques agronòmiques en el conreu del pèsol proteaginós (MILLOR-PÈSOL)
Data: 2019
Sector: Farratges͵ proteaginoses͵ oleaginoses i altres cultius

Millora de processos alimentaris mitjançant l'ús de la tecnologia de polsos elèctrics de moderada intensitat
Data: 2019
Sector: Traçabilitat i seguretat alimentària

Millora del rendiment de recol·lecció de fruita: RECFRUIT
Data: 2019
Sector: Fruita dolça

Minimització de les pèrdues per malalties fúngiques de la fusta de la vinya.
Data: 2018
Sector: Vitivinicultura

NOVES ESTRATÈGIES DE CONTROL DE LA TACA BACTERIANA
Data: 2019
Sector: Fruita dolça

Noves varietats per la DOP Mongeta del Ganxet i la DOP Fesols de Santa Pau
Data: 2017
Sector: Varietats tradicionals

Parcel·la demostrativa i difusió del comportament de noves varietats de taronges adaptades a les condicions edafoclimàtiques de les Terres de l'Ebre.
Data: 2018
Sector: Citricultura

Pastoralismes en àrees estratégiques per a prevenció d'incendis forestals
Data: 2019
Sector: Forestal

Plataforma d'accés als recursos fitogenètics tradicionals: ús de l'agrobiodersitat en agricultura productiva
Data: 2017
Sector: Varietats tradicionals

Porcs amb la cua sencera: una producció viable
Data: 2019
Sector: Porcí

Pràctiques agronòmiques per a la disminució del contingut en micotoxines en blat de moro per a gra (AGROMIC).
Data: 2018
Sector: Farratges͵ proteaginoses͵ oleaginoses i altres cultius

PrediReg. Ús de prediccions meteorològiques en la programació del reg
Data: 2019
Sector: Reg

Projecte demostratiu en l'ús del cable aeri a Catalunya
Data: 2017
Sector: Forestal

Projecte demostratiu per a la implantació de models d'alta densitat en plantacions comercials d'ametller
Data: 2017
Sector: Fruita seca

Prova pilot per la Monitorització d’Indicadors de Salut del Boví de Llet a Catalunya (Pilot MONBOVI)
Data: 2019
Sector: Boví de llet

QUALI-SÒL. Millora de la qualitat del sòl amb l´aplicació de dejeccions ramaderes.
Data: 2018
Sector: Gestió del sòl i fertilització

Radiofreqüències per a la descongelació o atemperat ràpid d’aliments congelats (RFALIM).
Data: 2018
Sector: Indústries agroalimentàries

RECUPERACIÓ DE L'ÚS D’ÀMFORES PER A L'ELABORACIÓ DE VINS DE QUALITAT FERMENTATS I CRIATS EN ABSÈNCIA DE FUSTA
Data: 2019
Sector: Vitivinicultura

Reducció del risc biològic associat a Listeria monocytogenes mitjançant tècniques de bioconservació. APPCC
Data: 2019
Sector: Traçabilitat i seguretat alimentària

Seguiment de l'introducció de reg en parcel·les de vinya a la DO Costers del Segre , subzona Valls del Riu Corb i la DO Terra Alta
Data: 2017
Sector: Reg

Sistema “NIR low cost” per la determinació de paràmetres de qualitat (humitat) i seguretat alimentaria (activitat d’aigua) en productes carnis durant l'assecat.
Data: 2018
Sector: Indústries agroalimentàries

Sostenibilitat en el conreu de l’arròs en reg per degoteig enterrat.
Data: 2018
Sector: Arròs

Tanins condensats i vitamina E a la dieta per a millorar la vida útil de la carn de porc i corder (TANINVIT)
Data: 2019
Sector: Alimentació͵ sanitat i benestar animal

Test de susceptibilitat antimicrobiana com eina per una bona gestió del us dels antimicrobians en granges de boví d’engreix (SusTreu)
Data: 2019
Sector: Boví de carn

Tractaments per a la prevenció d´incendis forestals: transferència de resultats a partir de parcel·les experimentals-demostratives i simulació del foc.
Data: 2018
Sector: Forestal

Transferència de resultats de la xarxa de parcel·les experimentals de plantacions forestals i agroforestals del CTFC. Planifolis productors de fusta de qualitat i pi pinyer
Data: 2017
Sector: Forestal

Transferència embrionària com a estratègia per millorar la viabilitat i sostenibilitat de les granges de boví lleter
Data: 2019
Sector: Boví de llet

Transferència tecnològica de monitorització de fauna salvatge utilitzant tecnologia dron.
Data: 2018
Sector: Medi natural i biodiversitat

Transformació de residus lignocel·lulòsics en productes d'alt valor
Data: 2019
Sector: Bioeconomia͵ medi ambient i canvi climàtic

Transició a l'agricultura ecològica i implementació de tecnologies innovadores per a la conservació de la qualitat dels sòls
Data: 2017
Sector: Producció agrària ecològica

Trasllat al sector agroalimentari de l’interès gastronòmic de 15 espècies silvestres i 15 varietats tradicionals.
Data: 2018
Sector: Plantes aromàtiques͵ medicinals i condimentàries

ÚS DE L’ALIMENTACIÓ LÍQUIDA PER A PREVENIR LA CAUDOFÀGIA EN PORCÍ I MILLORAR LA SOSTENIBILITAT EN PRODUCCIÓ INTENSIVA DE PORCÍ (MONTBRIDEMO)
Data: 2019
Sector: Porcí

Ús de micorrizes en cultius d’horta: alternativa de maneig per una reducció de fertilitzants i d’aigua
Data: 2019
Sector: Horticultura

Ús sostenible de fitosanitaris en citricultura
Data: 2019
Sector: Citricultura

Ús sostenible de fitosanitaris en fructicultura i viticultura.
Data: 2018
Sector: Sanitat vegetal i productes fitosanitaris

Ús sostenible dels recursos hídrics i minerals en el cultiu de l’ametller. (NATURALMOND)
Data: 2019
Sector: Fruita seca

Utilització de sensors per mesurar el consum de pinso i l’aigua en granges d’engreix de porcs.
Data: 2018
Sector: Porcí

UV-C demo. Llum ultraviolada d'ona curta per a la Innovació i Seguretat alimentària
Data: 2019
Sector: Traçabilitat i seguretat alimentària

Valorització de la llet de transició i recomanacions del seu ús en el context de l'economia circular (TRANSIMILK)
Data: 2019
Sector: Boví de llet

Valorització dels coproductes i excedents hortofructícoles i subproductes de la indústria de transformació de vegetals per a l'obtenció de nous ingredients i aliments saludables i innovadors (VEGIVALUE).
Data: 2018
Sector: Indústries agroalimentàries

Varietats alternatives a la "Golden Delicious" de tipologia "groga"
Data: 2017
Sector: Fruita dolça

Varietats de proximitat: Ametlles mes saludables i amb menys residus (AMETLLES KILÒMETRE ZERO).
Data: 2019
Sector: Fruita seca

Viabilitat de la transformació de vinya de secà a regadiu en la DO Penedès (SECAREGVIN)
Data: 2019
Sector: Vitivinicultura