Cercador Activitats Demostratives
És suficientment segur el teu procés tèrmic? (PROTERM)
Data: 2017
Sector: Traçabilitat i seguretat alimentària
Estalvi d'aigua i mà d'obra mitjançant l'automatització del reg per superfície
Data: 2019
Sector: Reg
Estratègies alternatives a l’ús de fungicides de síntesi per al control de Botrytis al cultiu de la vinya
Data: 2019
Sector: Vitivinicultura
Estratègies de desinfecció de virosis transmeses per llavor en varietats tradicionals de tomàquet i mongeta
Data: 2021
Sector: Sanitat vegetal i productes fitosanitaris
Estratègies de maneig del llit en granges de boví de llet basades en el concepte "llit-compost"
Data: 2017
Sector: Boví de llet
Estratègies de maneig en la maternitat i el deslletament en producció porcina ecològica per a augmentar el benestar i la sostenibilitat (ECOPORCDEMO)
Data: 2021
Sector: Porcí
Estratègies de mitigació de la sequera en la producció de blat fariner
Data: 2019
Sector: Cereals d'hivern
Estratègies de reducció de tractament hormonal en vaques lleteres receptores d'embrions congelats produïts in vitro de raça càrnia
Data: 2021
Sector: Boví de llet
Estratègies d’adaptació al canvi climàtic. Variacions de les tècniques de conreu i del vi produït a la DO Tarragona en funció de l’alçada. La varietat Macabeu
Data: 2019
Sector: Vitivinicultura
Estratègies per a l'eliminació de nitrats en sistemes d'aiguamolls construïts pel tractament dels lixiviats generats en vivers de producció de planta en contenidors emprant una font carbonada sòlida
Data: 2017
Sector: Horticultura
Estratègies per promoure la recuperació i reutilització de l'aigua en la producció ramadera i el processament càrnic. Elaboració i validació d'una guia tècnica per l'assesorament d'explotacions ramaderes i indústries del processament càrnic
Data: 2021
Sector: Alimentació͵ sanitat i benestar animal
Estratègies sostenibles de control de malalties en arròs: cap a residu zero.
Data: 2018
Sector: Arròs
Factors que limiten la desinfecció de palots de fruita: protocols de presa de mostra i identificació de fongs - FONGFRUIT"
Data: 2017
Sector: Fruita dolça
FARRATGEM: Les barreges farratgeres augmenten la productivitat i milloren el medi ambient.
Data: 2018
Sector: Farratges͵ proteaginoses͵ oleaginoses i altres cultius
FERTICAP: CAPitalització de projectes en l'àmbit de la gestió de les dejeccions ramaderes i de la FERTIlització
Data: 2021
Sector: Gestió del sòl i fertilització
Fertilització i qualitat del sòl en sistemes de doble cultiu anual a Osona
Data: 2021
Sector: Gestió del sòl i fertilització
FOMENT DEL DESHERBATGE MECÀNIC EN CEREALS D’HIVERN
Data: 2019
Sector: Cereals d'hivern
FRUITSCAN: Tecnologies de Visió Artificial per a la gestió de l’aclarida i estimació de la collita en plantacions de fruiters
Data: 2021
Sector: Fruita dolça
Gestió de la coberta vegetal a la línia dels arbres amb maquinària com a alternativa als herbicides
Data: 2017
Sector: Sanitat vegetal i productes fitosanitaris
Gestió del rostoll de l’arròs per a la lluita contra el canvi climàtic
Data: 2019
Sector: Arròs
Gestió eficient de la fertirrigació amb l'ús de dades de diferents tecnologies (FERTIDIGITAL)
Data: 2021
Sector: Gestió del sòl i fertilització
Gestió eficient del cultiu del calçot: optimització dels recursos i millora del rendiment.
Data: 2018
Sector: Horticultura
Gestió sostenible de Tetranychus urticae en clementins mitjançant el control biològic per conservació i l’aplicació d’olis minerals
Data: 2019
Sector: Sanitat vegetal i productes fitosanitaris
Gestió sostenible del fòsfor en arrossars (GESFORICE)
Data: 2019
Sector: Arròs
GOTA. Demostració dels punts crítics en la potabilització de l’aigua en vedells d’engreix
Data: 2019
Sector: Boví de carn
GroPeRBot - Sistema robòtic autònom per a l'aplicació de georadar al sòl agrícola
Data: 2021
Sector: Gestió del sòl i fertilització
Guarets vius
Data: 2019
Sector: Medi natural i biodiversitat
IA en el desenvolupament d'aplicacions per al seguiment ambiental i la biodiversitat: anàlisi d'imatges i bioacústica
Data: 2021
Sector: Medi natural i biodiversitat
Identificació i control de fisiopaties postcollita en fruita de pinyol i llavor (FISIOFRUIT).
Data: 2018
Sector: Fruita dolça
IMMUNOCALF: El grau de la immunitat maternal com a eina per a una resposta vacunal efectiva
Data: 2021
Sector: Alimentació͵ sanitat i benestar animal
Impacte de la reducció de l’ús d’antibiòtics en avicultura de carn en la presència de Campylobacter spp resistents
Data: 2019
Sector: Avicultura
Impacte del maneig del calostre sobre la salut, i efectes a llarg termini dels vedells d’engreix i les vedelles de reposició de les explotacions lleteres.
Data: 2018
Sector: Boví de llet
Implantació d'estratègies per al control del rovell groc en cereal d'hivern
Data: 2017
Sector: Cereals d'hivern
Implantació de cultius captadors de nitrogen en camps de blat de moro per minimitzar la lixiviació de nitrats cap a les aigües freàtiques
Data: 2017
Sector: Gestió del sòl i fertilització
Implementació d'infraestructures singulars per quantificar l'assimilació de carboni a pastures de muntanya
Data: 2021
Sector: Gestió del sòl i fertilització
Implementació de sistemes de desherbatge innovadors per reduir l'ús d'herbicides en cultius extensius (INNODES)
Data: 2021
Sector: Farratges͵ proteaginoses͵ oleaginoses i altres cultius
Implementació del bioreactor GreenTray i el seu equip modular automatitzat per a la producció de brots, germinats i plantes
Data: 2021
Sector: Horticultura
Impuls a la difusió del reg per degoteig en el cultiu de blat de moro
Data: 2017
Sector: Reg
Incidència agronòmica i ambiental de les aplicacions de biosòlids com fertilitzant en els conreus dels cereals d’hivern. Propostes per a la millora de la gestió
Data: 2021
Sector: Cereals d'hivern
Inclusió de farratge a la dieta del porc ecològic: resultats productius, benestar animal i qualitat del producte.
Data: 2018
Sector: Porcí
Innovacio en la sostenibilitat de l’assecat d’ingredients i aliments liquids
Data: 2021
Sector: Indústries agroalimentàries
Innovacions en el maneig del cultiu ecològic del tomàquet de Penjar: combinant pràctiques tradicionals i modernes per un menor impacte ambiental.
Data: 2018
Sector: Horticultura
Innovacions en l’elaboració de formatge i iogurt.
Data: 2018
Sector: Indústries agroalimentàries
Integració del tractament biològic de nitrificació-desnitrificació amb la recuperació de fòsfor, potassi i nitrogen en forma d'Estruvita POTàssica i estruvita amònica, com a FERtilitzant en el tractament de purins de porc
Data: 2021
Sector: Gestió del sòl i fertilització
Introducció de diferents estratègies de maneig de la vegetació en vinya, per millorar factors qualitatius de la maduració i qualitat del most.
Data: 2018
Sector: Vitivinicultura
Introducció de nous models productius pel cultiu de l’ametller en ecològic (ECO AMETLLA).
Data: 2018
Sector: Fruita seca
Introducció de noves espècies de llevat per a millorar la qualitat dels vins en un escenari de canvi climàtic.
Data: 2018
Sector: Vitivinicultura
IOT4BIO, desenvolupament i aplicació de dispositius IOT innovadors per al seguiment de fauna amenaçada
Data: 2021
Sector: Medi natural i biodiversitat
Itinerari tècnic per a la promoció de fauna auxiliar mitjançant infraestructures ecològiques (ITINECO).
Data: 2018
Sector: Producció agrària ecològica
La creativitat dirigida a la innovació en el desenvolupament de nous productes per a agrupacions de productors agroalimentaris (CREATIVACIO)
Data: 2017
Sector: Gestió empresarial͵ assessorament i noves tecnologies
La punció fol·licular al moment de la inseminació com a mètode per l’eliminació de gestacions dobles en vaques lleteres.
Data: 2018
Sector: Boví de llet
La silvopastura sostenible: el benefici mutu entre la gestió per la prevenció d’incendis, la conservació dels boscos i la ramaderia extensiva
Data: 2021
Sector: Forestal
La soja (Glicine max L.) com a alternativa als cultius extensius tradicionals als regadius de Catalunya -+SOJA
Data: 2017
Sector: Farratges͵ proteaginoses͵ oleaginoses i altres cultius
La tomografia computeritzada com a eina per a millorar l'eficiència en la producció porcina
Data: 2021
Sector: Porcí
Laboratori online de diagnòstic de malalties vegetals en horticultura
Data: 2019
Sector: Sanitat vegetal i productes fitosanitaris
Lactucae: assajos demostratius de varietats tradicionals i millorades d'enciam
Data: 2017
Sector: Varietats tradicionals
LEAKYGUT: demostració de l’impacte que té l’alimentació prèvia a l’arribada a la granja sobre la salut i benestar dels vedells lactants
Data: 2019
Sector: Boví de carn
L’agrometeorologia com a punt de partida per una producció vitivinícola estable i de qualitat en condicions de canvi climàtic en el segle XXI. DO Empordà i DO Pla de Bages (CLIMAVIT21).
Data: 2018
Sector: Vitivinicultura
Manual de bones pràctiques i accions demostratives per al control de soques afectades per Heterobasidion en aclarides i tractaments silvícoles Software de suport al tractament i a la prevenció de l’afectació
Data: 2019
Sector: Forestal
Manual d’itineraris de gestió micològica a Catalunya i pla de transferència
Data: 2019
Sector: Micologia i tubericultura
Masses forestals mixtes per a l’adaptació del boscos al canvi climàtic, foment de la biodiversitat i diversificació de la producció forestal
Data: 2019
Sector: Forestal
Maximitzar l'eficiència de les aplicacions de purins en cultius extensius
Data: 2017
Sector: Gestió del sòl i fertilització
Mètodes eficients i sostenibles per reduir el contingut en fòsfor i potassi assimilables del sòl en situacions excedentàries
Data: 2021
Sector: Gestió del sòl i fertilització
Mètodes i tecnologies per combatre els efectes de la replantació en pomeres
Data: 2019
Sector: Fruita dolça
Microscòpia en un xip per al control in-situ dels processos de fermentació en el vi
Data: 2021
Sector: Vitivinicultura
Millora de l'eficiència dels tractaments de fitosanitaris en cultiu de tomaquera exterior al Baix Llobregat.
Data: 2018
Sector: Horticultura
Millora de la competitivitat de les empreses alimentàries a través de la implementació de tecnologies de visió artificial i NIR
Data: 2021
Sector: Indústries agroalimentàries
Millora de la diversitat genètica en les races autòctones catalanes en perill d’extinció ovines Aranesa i Xisqueta i de la caprina Blanca de Rasquera mitjançant inseminació artificial amb semen procedent de mascles seleccionats.
Data: 2018
Sector: Oví i cabrum
Millora de la gestió de l'aigua de les basses de bolcat de fruita
Data: 2021
Sector: Estalvi energètic i energies alternatives
Millora de la productivitat de pera Conference- PRODUPERA
Data: 2017
Sector: Fruita dolça
Millora de la qualitat de la producció de tòfona negra mitjançant la realització de "nius" de torba i la gestió del reg de forma coparticipada amb el sector productiu
Data: 2021
Sector: Micologia i tubericultura
Millora de l’aplicabilitat de llevats autòctons com a eina per a la tipificació de producte.
Data: 2018
Sector: Vitivinicultura
Millora de l’empelt amb pi pinyer mitjançant la tecnologia Plant Nanohealing (PNH).
Data: 2018
Sector: Forestal
Millora de pràctiques agronòmiques en el conreu del pèsol proteaginós (MILLOR-PÈSOL)
Data: 2019
Sector: Farratges͵ proteaginoses͵ oleaginoses i altres cultius
Millora de processos alimentaris mitjançant l'ús de la tecnologia de polsos elèctrics de moderada intensitat
Data: 2019
Sector: Traçabilitat i seguretat alimentària