Xarxa-i.CAT Activitats Demostratives - Cercador Títol

Cercador Activitats Demostratives

Ruta de navegació

ActivitatsDemostracio

Cercador de Activitats Demostratives

Agricultura
Ramaderia
Indústries transformadores i alimentació
Energia, reg i medi ambient
Forestal, medi rural i marítim
Gestió de l'empresa agrària i de la producció

Com optimitzar el sistema d’aplicació de fungicides en la postcollita de fruita de pinyol (APLIPOST).

Data: 2018

Sector: Indústries agroalimentàries

Innovacions en l’elaboració de formatge i iogurt.

Data: 2018

Sector: Indústries agroalimentàries

Eines per millorar el coneixement i la identificació dels principals fongs causants de podridures en Postcollita de fruita dolça (PATOPOST).

Data: 2018

Sector: Fruita dolça

Bioseguretat i sostenibilitat en explotacions avícoles: millora de la competitivitat i reducció de l’ús d’antibiòtics (AVIBIOSEG).

Data: 2018

Sector: Avicultura

Identificació i control de fisiopaties postcollita en fruita de pinyol i llavor (FISIOFRUIT).

Data: 2018

Sector: Fruita dolça

Detecció i tractament de biofilms a l’industria alimentària per a la producció d’aliments més segurs i amb una vida útil optimitzada (ELBIO).

Data: 2018

Sector: Traçabilitat i seguretat alimentària

Adaptació de noves varietats d’ametller en regadiu a la Conca de Tremp (Pallars Jussà) (AMETLLA DE MUNTANYA).

Data: 2018

Sector: Fruita seca

Itinerari tècnic per a la promoció de fauna auxiliar mitjançant infraestructures ecològiques (ITINECO).

Data: 2018

Sector: Producció agrària ecològica

Demostració de tecnologies de monitorització microclimàtica i estat hídric en parcel·les de fruiters (FRUIT Monitor).

Data: 2018

Sector: Fruita dolça

Introducció de nous models productius pel cultiu de l’ametller en ecològic (ECO AMETLLA).

Data: 2018

Sector: Fruita seca

BEEF3STARS: Avaluació de l'estat sanitari, corporal i higiene dels vedells d'engreix.

Data: 2018

Sector: Boví de carn

Com millorar les condicions durant la frigoconservació per evitar la deshidratació dels fruits (DESHIFRUIT)

Data: 2018

Sector: Fruita dolça

Valorització dels coproductes i excedents hortofructícoles i subproductes de la indústria de transformació de vegetals per a l'obtenció de nous ingredients i aliments saludables i innovadors (VEGIVALUE).

Data: 2018

Sector: Indústries agroalimentàries

Parcel·la demostrativa i difusió del comportament de noves varietats de taronges adaptades a les condicions edafoclimàtiques de les Terres de l'Ebre.

Data: 2018

Sector: Citricultura

Radiofreqüències per a la descongelació o atemperat ràpid d’aliments congelats (RFALIM).

Data: 2018

Sector: Indústries agroalimentàries

Sistema “NIR low cost” per la determinació de paràmetres de qualitat (humitat) i seguretat alimentaria (activitat d’aigua) en productes carnis durant l'assecat.

Data: 2018

Sector: Indústries agroalimentàries

Estratègies sostenibles de control de malalties en arròs: cap a residu zero.

Data: 2018

Sector: Arròs

L’agrometeorologia com a punt de partida per una producció vitivinícola estable i de qualitat en condicions de canvi climàtic en el segle XXI. DO Empordà i DO Pla de Bages (CLIMAVIT21).

Data: 2018

Sector: Vitivinicultura

Impacte del maneig del calostre sobre la salut, i efectes a llarg termini dels vedells d’engreix i les vedelles de reposició de les explotacions lleteres.

Data: 2018

Sector: Boví de llet

Demostració d'equips no destructius i autòmats per la monitorització de la maduresa i qualitat del fruit (FruitQualityMeter).

Data: 2018

Sector: Fruita dolça

El gos de protecció de ramat: l’enllaç entre conservació dels grans carnívors i la ramaderia de muntanya.

Data: 2018

Sector: Medi natural i biodiversitat

Millora de la diversitat genètica en les races autòctones catalanes en perill d’extinció ovines Aranesa i Xisqueta i de la caprina Blanca de Rasquera mitjançant inseminació artificial amb semen procedent de mascles seleccionats.

Data: 2018

Sector: Oví i cabrum

Planta i instal·lació pilot UHPH show room.

Data: 2018

Sector: Indústries agroalimentàries

Divulgació de l’ús del biochar en agricultura: una metodologia versàtil i sostenible per a la regeneració i bioremediació de sòls i el filtratge d’aigua de reg.

Data: 2018

Sector: Gestió del sòl i fertilització

Compostatge de residus locals en zones periurbanes i adequació de l’ús del compost en finques hortícoles (Projecte Tornasol)

Data: 2018

Sector: Gestió del sòl i fertilització

Trasllat al sector agroalimentari de l’interès gastronòmic de 15 espècies silvestres i 15 varietats tradicionals.

Data: 2018

Sector: Plantes aromàtiques, medicinals i condimentàries

Avaluació de la utilitat de les arpes elèctriques per reduir la pressió de la vespa asiàtica en explotacions apícoles (VELUTINA).

Data: 2018

Sector: Medi natural i biodiversitat

Sostenibilitat en el conreu de l’arròs en reg per degoteig enterrat.

Data: 2018

Sector: Arròs

FARRATGEM: Les barreges farratgeres augmenten la productivitat i milloren el medi ambient.

Data: 2018

Sector: Farratges, proteaginoses, oleaginoses i altres cultius

Utilització de sensors per mesurar el consum de pinso i l’aigua en granges d’engreix de porcs.

Data: 2018

Sector: Porcí

La punció fol·licular al moment de la inseminació com a mètode per l’eliminació de gestacions dobles en vaques lleteres.

Data: 2018

Sector: Boví de llet

Inclusió de farratge a la dieta del porc ecològic: resultats productius, benestar animal i qualitat del producte.

Data: 2018

Sector: Porcí

Ús sostenible de fitosanitaris en fructicultura i viticultura.

Data: 2018

Sector: Sanitat vegetal i productes fitosanitaris

Millora de l'eficiència dels tractaments de fitosanitaris en cultiu de tomaquera exterior al Baix Llobregat.

Data: 2018

Sector: Horticultura

PASTUCAR: Pasturem per conservar carboni al prat.

Data: 2018

Sector: Medi natural i biodiversitat

Pràctiques agronòmiques per a la disminució del contingut en micotoxines en blat de moro per a gra (AGROMIC).

Data: 2018

Sector: Farratges, proteaginoses, oleaginoses i altres cultius

Guarets vius

Data: 2019

Sector: Medi natural i biodiversitat

Manual d’itineraris de gestió micològica a Catalunya i pla de transferència

Data: 2019

Sector: Micologia i tubericultura

Manual de bones pràctiques i accions demostratives per al control de soques afectades per Heterobasidion en aclarides i tractaments silvícoles Software de suport al tractament i a la prevenció de l’afectació

Data: 2019

Sector: Forestal

Masses forestals mixtes per a l’adaptació del boscos al canvi climàtic, foment de la biodiversitat i diversificació de la producció forestal

Data: 2019

Sector: Forestal

Pastoralismes en àrees estratégiques per a prevenció d'incendis forestals

Data: 2019

Sector: Forestal

CONTROL DE TALPONS EN PLANTACIONS DE POMERA

Data: 2019

Sector: Fruita dolça

DEMO GALA Noves seleccions de la varietat ‘Gala’ i protocols de collita per a la millora de qualitat

Data: 2019

Sector: Fruita dolça

FOMENT DEL DESHERBATGE MECÀNIC EN CEREALS D’HIVERN

Data: 2019

Sector: Cereals d'hivern

Mètodes i tecnologies per combatre els efectes de la replantació en pomeres

Data: 2019

Sector: Fruita dolça

Millora de pràctiques agronòmiques en el conreu del pèsol proteaginós (MILLOR-PÈSOL)

Data: 2019

Sector: Farratges, proteaginoses, oleaginoses i altres cultius

Ús de la biodiversitat de bràssiques en la cadena de valor de l'agricultura ecològica

Data: 2019

Sector: Horticultura

Consolidació del cultiu d'una lleguminosa de qualitat en una zona de secà. Cas pràctic de la mongeta de Castellfollit del Boix.

Data: 2019

Sector: Varietats tradicionals

Laboratori online de diagnòstic de malalties vegetals en horticultura

Data: 2019

Sector: Sanitat vegetal i productes fitosanitaris

Estratègies alternatives a l’ús de fungicides de síntesi per al control de Botrytis al cultiu de la vinya

Data: 2019

Sector: Vitivinicultura

RECUPERACIÓ DE L'ÚS D’ÀMFORES PER A L'ELABORACIÓ DE VINS DE QUALITAT FERMENTATS I CRIATS EN ABSÈNCIA DE FUSTA

Data: 2019

Sector: Vitivinicultura

Demostració de la viabilitat del test de concentració de nitrats a la base de la tija del blat de moro a Catalunya

Data: 2019

Sector: Sanitat vegetal i productes fitosanitaris

Estratègies d’adaptació al canvi climàtic. Variacions de les tècniques de conreu i del vi produït a la DO Tarragona en funció de l’alçada. La varietat Macabeu

Data: 2019

Sector: Vitivinicultura

Gestió sostenible del fòsfor en arrossars (GESFORICE)

Data: 2019

Sector: Arròs

BIOCONTROL D’ACULOPS LYCOPERSICI EN TOMAQUERA

Data: 2019

Sector: Horticultura

Elaboració d’un plànol de varietats i sòls del conreu de l’avellaner a Catalunya

Data: 2019

Sector: Fruita seca

Estratègies de mitigació de la sequera en la producció de blat fariner

Data: 2019

Sector: Cereals d'hivern

Gestió del rostoll de l’arròs per a la lluita contra el canvi climàtic

Data: 2019

Sector: Arròs

GOTA. Demostració dels punts crítics en la potabilització de l’aigua en vedells d’engreix

Data: 2019

Sector: Boví de carn

Impacte de la reducció de l’ús d’antibiòtics en avicultura de carn en la presència de Campylobacter spp resistents

Data: 2019

Sector: Avicultura

Sense resultats