Cercador Activitats Demostratives
Cercador de Activitats Demostratives
Com optimitzar el sistema d’aplicació de fungicides en la postcollita de fruita de pinyol (APLIPOST).
Data: 2018
Sector: Indústries agroalimentàries
Innovacions en l’elaboració de formatge i iogurt.
Data: 2018
Sector: Indústries agroalimentàries
Eines per millorar el coneixement i la identificació dels principals fongs causants de podridures en Postcollita de fruita dolça (PATOPOST).
Data: 2018
Sector: Fruita dolça
Bioseguretat i sostenibilitat en explotacions avícoles: millora de la competitivitat i reducció de l’ús d’antibiòtics (AVIBIOSEG).
Data: 2018
Sector: Avicultura
Identificació i control de fisiopaties postcollita en fruita de pinyol i llavor (FISIOFRUIT).
Data: 2018
Sector: Fruita dolça
Detecció i tractament de biofilms a l’industria alimentària per a la producció d’aliments més segurs i amb una vida útil optimitzada (ELBIO).
Data: 2018
Sector: Traçabilitat i seguretat alimentària
Adaptació de noves varietats d’ametller en regadiu a la Conca de Tremp (Pallars Jussà) (AMETLLA DE MUNTANYA).
Data: 2018
Sector: Fruita seca
Itinerari tècnic per a la promoció de fauna auxiliar mitjançant infraestructures ecològiques (ITINECO).
Data: 2018
Sector: Producció agrària ecològica
Demostració de tecnologies de monitorització microclimàtica i estat hídric en parcel·les de fruiters (FRUIT Monitor).
Data: 2018
Sector: Fruita dolça
Introducció de nous models productius pel cultiu de l’ametller en ecològic (ECO AMETLLA).
Data: 2018
Sector: Fruita seca
BEEF3STARS: Avaluació de l'estat sanitari, corporal i higiene dels vedells d'engreix.
Data: 2018
Sector: Boví de carn
Com millorar les condicions durant la frigoconservació per evitar la deshidratació dels fruits (DESHIFRUIT)
Data: 2018
Sector: Fruita dolça
Valorització dels coproductes i excedents hortofructícoles i subproductes de la indústria de transformació de vegetals per a l'obtenció de nous ingredients i aliments saludables i innovadors (VEGIVALUE).
Data: 2018
Sector: Indústries agroalimentàries
Parcel·la demostrativa i difusió del comportament de noves varietats de taronges adaptades a les condicions edafoclimàtiques de les Terres de l'Ebre.
Data: 2018
Sector: Citricultura
Radiofreqüències per a la descongelació o atemperat ràpid d’aliments congelats (RFALIM).
Data: 2018
Sector: Indústries agroalimentàries
Sistema “NIR low cost” per la determinació de paràmetres de qualitat (humitat) i seguretat alimentaria (activitat d’aigua) en productes carnis durant l'assecat.
Data: 2018
Sector: Indústries agroalimentàries
Estratègies sostenibles de control de malalties en arròs: cap a residu zero.
Data: 2018
Sector: Arròs
L’agrometeorologia com a punt de partida per una producció vitivinícola estable i de qualitat en condicions de canvi climàtic en el segle XXI. DO Empordà i DO Pla de Bages (CLIMAVIT21).
Data: 2018
Sector: Vitivinicultura
Impacte del maneig del calostre sobre la salut, i efectes a llarg termini dels vedells d’engreix i les vedelles de reposició de les explotacions lleteres.
Data: 2018
Sector: Boví de llet
Demostració d'equips no destructius i autòmats per la monitorització de la maduresa i qualitat del fruit (FruitQualityMeter).
Data: 2018
Sector: Fruita dolça
El gos de protecció de ramat: l’enllaç entre conservació dels grans carnívors i la ramaderia de muntanya.
Data: 2018
Sector: Medi natural i biodiversitat
Millora de la diversitat genètica en les races autòctones catalanes en perill d’extinció ovines Aranesa i Xisqueta i de la caprina Blanca de Rasquera mitjançant inseminació artificial amb semen procedent de mascles seleccionats.
Data: 2018
Sector: Oví i cabrum
Planta i instal·lació pilot UHPH show room.
Data: 2018
Sector: Indústries agroalimentàries
Divulgació de l’ús del biochar en agricultura: una metodologia versàtil i sostenible per a la regeneració i bioremediació de sòls i el filtratge d’aigua de reg.
Data: 2018
Sector: Gestió del sòl i fertilització
Compostatge de residus locals en zones periurbanes i adequació de l’ús del compost en finques hortícoles (Projecte Tornasol)
Data: 2018
Sector: Gestió del sòl i fertilització
Trasllat al sector agroalimentari de l’interès gastronòmic de 15 espècies silvestres i 15 varietats tradicionals.
Data: 2018
Sector: Plantes aromàtiques, medicinals i condimentàries
Avaluació de la utilitat de les arpes elèctriques per reduir la pressió de la vespa asiàtica en explotacions apícoles (VELUTINA).
Data: 2018
Sector: Medi natural i biodiversitat
Sostenibilitat en el conreu de l’arròs en reg per degoteig enterrat.
Data: 2018
Sector: Arròs
FARRATGEM: Les barreges farratgeres augmenten la productivitat i milloren el medi ambient.
Data: 2018
Sector: Farratges, proteaginoses, oleaginoses i altres cultius
Utilització de sensors per mesurar el consum de pinso i l’aigua en granges d’engreix de porcs.
Data: 2018
Sector: Porcí
La punció fol·licular al moment de la inseminació com a mètode per l’eliminació de gestacions dobles en vaques lleteres.
Data: 2018
Sector: Boví de llet
Inclusió de farratge a la dieta del porc ecològic: resultats productius, benestar animal i qualitat del producte.
Data: 2018
Sector: Porcí
Ús sostenible de fitosanitaris en fructicultura i viticultura.
Data: 2018
Sector: Sanitat vegetal i productes fitosanitaris
Millora de l'eficiència dels tractaments de fitosanitaris en cultiu de tomaquera exterior al Baix Llobregat.
Data: 2018
Sector: Horticultura
PASTUCAR: Pasturem per conservar carboni al prat.
Data: 2018
Sector: Medi natural i biodiversitat
Pràctiques agronòmiques per a la disminució del contingut en micotoxines en blat de moro per a gra (AGROMIC).
Data: 2018
Sector: Farratges, proteaginoses, oleaginoses i altres cultius
Guarets vius
Data: 2019
Sector: Medi natural i biodiversitat
Manual d’itineraris de gestió micològica a Catalunya i pla de transferència
Data: 2019
Sector: Micologia i tubericultura
Manual de bones pràctiques i accions demostratives per al control de soques afectades per Heterobasidion en aclarides i tractaments silvícoles Software de suport al tractament i a la prevenció de l’afectació
Data: 2019
Sector: Forestal
Masses forestals mixtes per a l’adaptació del boscos al canvi climàtic, foment de la biodiversitat i diversificació de la producció forestal
Data: 2019
Sector: Forestal
Pastoralismes en àrees estratégiques per a prevenció d'incendis forestals
Data: 2019
Sector: Forestal
CONTROL DE TALPONS EN PLANTACIONS DE POMERA
Data: 2019
Sector: Fruita dolça
DEMO GALA Noves seleccions de la varietat ‘Gala’ i protocols de collita per a la millora de qualitat
Data: 2019
Sector: Fruita dolça
FOMENT DEL DESHERBATGE MECÀNIC EN CEREALS D’HIVERN
Data: 2019
Sector: Cereals d'hivern
Mètodes i tecnologies per combatre els efectes de la replantació en pomeres
Data: 2019
Sector: Fruita dolça
Millora de pràctiques agronòmiques en el conreu del pèsol proteaginós (MILLOR-PÈSOL)
Data: 2019
Sector: Farratges, proteaginoses, oleaginoses i altres cultius
Ús de la biodiversitat de bràssiques en la cadena de valor de l'agricultura ecològica
Data: 2019
Sector: Horticultura
Consolidació del cultiu d'una lleguminosa de qualitat en una zona de secà. Cas pràctic de la mongeta de Castellfollit del Boix.
Data: 2019
Sector: Varietats tradicionals
Laboratori online de diagnòstic de malalties vegetals en horticultura
Data: 2019
Sector: Sanitat vegetal i productes fitosanitaris
Estratègies alternatives a l’ús de fungicides de síntesi per al control de Botrytis al cultiu de la vinya
Data: 2019
Sector: Vitivinicultura
RECUPERACIÓ DE L'ÚS D’ÀMFORES PER A L'ELABORACIÓ DE VINS DE QUALITAT FERMENTATS I CRIATS EN ABSÈNCIA DE FUSTA
Data: 2019
Sector: Vitivinicultura
Demostració de la viabilitat del test de concentració de nitrats a la base de la tija del blat de moro a Catalunya
Data: 2019
Sector: Sanitat vegetal i productes fitosanitaris
Estratègies d’adaptació al canvi climàtic. Variacions de les tècniques de conreu i del vi produït a la DO Tarragona en funció de l’alçada. La varietat Macabeu
Data: 2019
Sector: Vitivinicultura
Gestió sostenible del fòsfor en arrossars (GESFORICE)
Data: 2019
Sector: Arròs
BIOCONTROL D’ACULOPS LYCOPERSICI EN TOMAQUERA
Data: 2019
Sector: Horticultura
Elaboració d’un plànol de varietats i sòls del conreu de l’avellaner a Catalunya
Data: 2019
Sector: Fruita seca
Estratègies de mitigació de la sequera en la producció de blat fariner
Data: 2019
Sector: Cereals d'hivern
Gestió del rostoll de l’arròs per a la lluita contra el canvi climàtic
Data: 2019
Sector: Arròs
GOTA. Demostració dels punts crítics en la potabilització de l’aigua en vedells d’engreix
Data: 2019
Sector: Boví de carn
Impacte de la reducció de l’ús d’antibiòtics en avicultura de carn en la presència de Campylobacter spp resistents
Data: 2019
Sector: Avicultura





