Consulta els resultats dels projectes impulsats a Catalunya en el marc de l'Operació 16.01.01 (Cooperació per a la innovació) a través del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020.
Títol | Any | Tipus d'ajut | Català | Castellano | English |
FERTIECO: Implementació del compostatge hipertermòfil per a l'obtenció de fertilitzant de cultiu ecològic a partir de la fracció sòlida de purí porcí. | 2021 | Execució de projectes pilot | | | |
Foment de pràctiques agroecològiques per la millora de la biodiversitat i la sostenibilitat de les produccions del cultiu del blat tou (Triticum aestivum L.). | 2021 | Execució de projectes pilot | | | |
Foodwaste for foodpack. | 2021 | Execució de projectes pilot | | | |
FRUHPH: Aplicació de les Ultra Altes Pressions per Homogeneïtzació en sucs de FRuita i vins per a la millora de la qualitat i la conservació sense additius. | 2021 | Execució de projectes pilot | | | |
GO ATENEAA: Aplicació de proteïna d´insecte (TENEbrio molitor) per Alimentació animal i del frass per a Agricultura orgànica. | 2021 | Execució de projectes pilot | | | |
GO DIIANA: Desenvolupament d'una cadena de valor circular i sostenible basada en la Integració d'Insectes en Aliments basats en proteïNes Alternatives. | 2021 | Execució de projectes pilot | | | |
Implantació d'un sistema de producció agrícola i ramader (porcí) lligat a estratègies nutricionals amb varietats de sorgo i sègol adaptades al canvi climàtic (AGRONUTRICC). | 2021 | Execució de projectes pilot | | | |
Innovació en l'Avellana DOP Reus - Noves metodologies validades de tast sensorial de producte. | 2021 | Redacció de projectes | | | |
Introducció de pràctiques agronòmiques innovadores en el conreu de la colza d’hivern (Brassica napus l.) per augmentar la producció i la qualitat- PROCOLZA. | 2021 | Execució de projectes pilot | | | |
KapPA: Cap a la desmedicalització del Porcí mitjançant estratègies nutricionals Alternatives a antibiòtics/antimicrobians. | 2021 | Execució de projectes pilot | | | |
284 projectes trobats, mostrant del 241 al 250.[Primer/Anterior] 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 [Següent/Darrer]