Consulta els resultats dels projectes impulsats a Catalunya en el marc de l'Operació 16.01.01 (Cooperació per a la innovació) a través del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020.
Títol | Any | Tipus d'ajut | Català | Castellano | English |
Control de la podridura àcida en fruita de pinyol en el context de sostenibilitat: SOUR-PEACH. | 2021 | Execució de projectes pilot | | | |
Control de Monilia spp. en fruita de pinyol: utilització de models de predicció mètodes profilàctics | 2015 | Execució de projectes pilot | | | |
Control de Monilinia spp. i Rhizopus spp. en fruita de pinyol mitjançant noves estratègies que no deixin residus en el moment de la collita | 2018 | Execució de projectes pilot | | | |
Control de Myzus cerasi en cirerer mitjançant biodiversitat funcional (ús de serveis ecosistèmics) | 2018 | Execució de projectes pilot | | | |
Control integral i sostenible de la taca bacteriana per tal de minimitzar l’impacte econòmic i ambiental en ametller i presseguer (XAPFREE). | 2021 | Execució de projectes pilot | | | |
CoopVitiLoop: Implementació del compostatge per tancar el cicle de la matèria orgànica en el sector vitivinícola cooperatiu. | 2021 | Execució de projectes pilot | | | |
CRACKCIRERA: noves estratègies per a la reducció del cracking en el cultiu de la cirera. | 2021 | Execució de projectes pilot | | | |
Creació d'un grup operatiu per a impulsar la producció i utilització de substrats de "km 0" en vivers | 2016 | Redacció de projectes | | | |
Creació d'un snack saludable de fruita dolça (FRESNACK) | 2016 | Execució de projectes pilot | | | |
Creació d'una plataforma de gestió integral de dades del sector porcí | 2015 | Redacció de projectes | | | |
279 projectes trobats, mostrant del 41 al 50.[Primer/Anterior] 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 [Següent/Darrer]