Consulta els resultats dels projectes impulsats a Catalunya en el marc de l'Operació 16.01.01 (Cooperació per a la innovació) a través del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020.
Títol | Any | Tipus d'ajut | Català | Castellano | English |
Diversificació del cultiu de bolets comestibles amb noves espècies autòctones | 2018 | Execució de projectes pilot | | | |
DURCAT: Abastiment de la demanda de blat dur mitjançant producció de proximitat de baix impacte ambiental, cadenes curtes de distribució i total traçabilitat. | 2017 | Execució de projectes pilot | | | |
Eco-llevat: projecte pilot de producció d'un llevat ecològic per a l'elaboració de vins escumosos | 2016 | Execució de projectes pilot | | | |
ECOBENESTAR -Estratègies per a la millora de l'eficiència productiva, el benestar animal i la qualitat del producte en producció porcina ecològica. | 2021 | Execució de projectes pilot | | | |
ECOCARN-Extensió de la vida útil de derivats carnis de certificació ecològica, procedents de porcí i de boví | 2019 | Execució de projectes pilot | | | |
ECOCUIT - Estratègies per a la millora de la conservació i la sostenibilitat de productes carnis cuits ecològics envasats llestos pel consum. | 2021 | Execució de projectes pilot | | | |
EFENERVI-Eficiència Energètica en el sector Vitivinícola | 2019 | Execució de projectes pilot | | | |
EKOFERM, valorització de productes de l'horta ecològica mitjançant fermentats vegetals. | 2021 | Execució de projectes pilot | | | |
ElectroBioSafe - Desenvolupament d'un nou sistema més eficaç per la N+D de camions de transport de benestar mitjançant aigua regenerada i nous productes sostenibles. | 2021 | Execució de projectes pilot | | | |
EMBOCHEESE: desenvolupament de nou concepte de formatge embotit i optimització del procés de maduració | 2018 | Execució de projectes pilot | | | |
284 projectes trobats, mostrant del 81 al 90.[Primer/Anterior] 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 [Següent/Darrer]