XERIGOT -de residu a suplement alimentari
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Valorització del cultiu de llegums a través del desenvolupament de nous productes i ingredients innovadors
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
TROBAT-nous productes per la DO Costers del Segre. Noves vinificacions de la varietat recuperada trobat en conreu ecològic de la DO Costers del Segre
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
TiO de Camp-Tortó i Oli de Camelina premsat en fred
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
RUMPRINT-Petjada ambiental de llet i carn de boví
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Racionalització de l'ús de fitosanitaris en el control de l'Alternaria en pomera mitjançant models de predicció de risc i tècniques de maneig del cultiu
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Producció ecològica d'arros en zones amb limitacions naturals com el Delta de l'Ebre
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
PROBIO_FRUSEC-Fruita seca de cooperativa amb Probiòtics
|
2019
|
Redacció de projectes
|
|
|
|
PORC-CAMB-Solucions innovadores de reducció de contaminació ambiental per a millorar el benestar animal en granges de porcí
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Optimització del pla de fertilització de la vall del Segre a la zona Alt Urgell-Cerdanya
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Nous procediments per millorar la producció de mel i obtenció d'un producte amb valor afegit mitjançant la utilització de fongs amb aplicacions funcionals
|
2019
|
Redacció de projectes
|
|
|
|
Nous escenaris de producció industrial de planta aromàtica i medicinal als sistemes agraris tradicionals de Catalunya
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Millora genètica de la vaca de raça Frisona a les explotacions de CADÍ SCCL
|
2019
|
Redacció de projectes
|
|
|
|
Millora de les tècniques de conreu en l'avellaner, mitjançant un ús eficient de l'aigua de reg i poda mecànica
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Llotja de futurs
|
2019
|
Redacció de projectes
|
|
|
|
L'espirulina fresca com un nou producte de la indústria aqüícola
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
KefirVi: Recerca de nous productes probiòtics fermentats a partir de mostos de diferents varietats de raïm
|
2019
|
Redacció de projectes
|
|
|
|
K-EcoFeRtilizer-Desenvolupament d'un nou procés de recuperació d'estruvita potàssica utilitzable com a fertilitzant amb aplicació al tractament de purins de porc
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
INNOLEG- Sistemes innovadors per a la obtenció de la LegHemoglobina per a productes anàlegs de la carn
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Implantació, estudi i valorització d'un nou cereal eco-sostenible
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
HORTIVALOR-Valorització de productes de l’horta ecològica mitjançant la utilització de tecnologies emergents pel tractament de sucs i cremes de verdures
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
GENDUROC-Autentificació de productes porcins de raça Duroc mitjançant l'ús de marcadors genètics
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
FRUIT FORECAST
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
FERTICOOP-GO-Innovacions per adaptar-se a les millors tècniques disponibles (MTD’s) en el sector agrari cooperatiu català
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
ECOCARN-Extensió de la vida útil de derivats carnis de certificació ecològica, procedents de porcí i de boví
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Estratègies de millora del rendiment i valorització del producte derivat del cultiu de cànem industrial
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Escorxadors petits, units i (r)evolucionats
|
2019
|
Redacció de projectes
|
|
|
|
ENOCOOP-GO-Creació del grup operatiu d'innovació dels cellers de cooperatives agràries catalanes
|
2019
|
Redacció de projectes
|
|
|
|
Disseny d’un prototip d’intel·ligència de mercats, per a la monitorització d’indicadors clau en la gestió empresarial fructícola, i per a la millora en la presa de decisions econòmiques
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Disminució de l'ús de plàstic en l'envasat de fruita fresca (poma) i productes de IV Gamma
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
DECISION-MAKING-Metodologia integral i circular per a la presa de decisions comercials
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Creació del Grup Operatiu per a l’estratègia de digitalització en el sector vitivinícola
|
2019
|
Redacció de projectes
|
|
|
|
Contracte Agrari de Collserola
|
2019
|
Redacció de projectes
|
|
|
|
CLASCUIT-Desenvolupament d’un sistema de classificació del pernil fresc en base a la qualitat tecnològica per millorar el rendiment del procés d’elaboració i la qualitat del pernil cuit
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
C3. Noves fonts alternatives d’alimentació animal
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
BIOSEGURETAT-Centres de Neteja i desinfecció de Camions de Bestiar
|
2019
|
Redacció de projectes
|
|
|
|
Biodiversitat de l’entorn de les vinyes i qualitats dels vins
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Avaluació de l'ús de pèsol d'hivern, com a font de proteïna mediterrània, per a la substitució de la soja en dietes de porcs d'engreix
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Aplicació d'aigua electrolitzada com a substitut dels desinfectants iodòfors, per a la prevenció de mastitis en explotacions lleteres
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Agricultura de precisió per a la millora de la producció i qualitat del cereal d'hivern i la seva sostenibilitat ambiental.
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|