Ruta de navegació

Xarxa-i.CAT Grups Operatius - Cercador

Cercador Grups Operatius

GrupsOperatius

GrupsOperatius
GrupsOperatius
GrupsOperatius

Vols cercar per categoria o per sector:

Categoria Sector
 
Sense resultats
Titol Any Tipus d'ajut Català Castellano English
VITI-RAM - Aportació de serveis ecosistèmics i econòmics de la integració de la viticultura i la ramaderia. 2023 Execució de projectes pilot
VALORAFOOD 2.0 - Desenvolupament de tecnologies per al reaprofitment de subproductes de la producció de peix. 2023 Execució de projectes pilot
VALITEXT - Valorització de subproductes mitjançant processos d'extrusió de baixa i alta humitat per al desenvolupament de productes innovadors. 2023 Execució de projectes pilot
DIGEVA - Tractament del digestat mitjançant evaporació al buit per a l'obtenció de concentrats rics en nutrients, valoritzables com a productes fertilitzants, i aigua recuperada d'alta qualitat. 2023 Execució de projectes pilot
PROPORC - Tecnificació de la pastura rotacional free range com a model holístic de gestió agroramadera. 2023 Execució de projectes pilot
SMOKE UP - Estratègies per a la millora de la seguretat i sostenibilitat de productes fumats llestos pel consum. 2023 Execució de projectes pilot
PORCIA - Sistemes d'intel·ligència artificial no invasius i escalables per a la millora de la gestió i productivitat de les granges porcines. 2023 Execució de projectes pilot
SAN-PROT - Estudi de la recuperació de la proteïna en la sansa d’oli. 2023 Execució de projectes pilot
RE-VALORA TERRITORI - Rervalorització de productes i coproductes de territori amb valor nutricional diferenciat. 2023 Execució de projectes pilot
REDUSAL - Reducció del residu de salmorra i del consum d’aigua en les plantes d’elaboració de pernil curat. 2023 Execució de projectes pilot
HYDROLESS - Reducció del consum d'aigua en plantes de producció mitjançant l'ús d'intel·ligència artificial i bessons digitals. 2023 Execució de projectes pilot
RE2AQUA - Reducció del consum d'aigua al sector agroalimentari a través de la reutilització. 2023 Execució de projectes pilot
Reducció del consum d’aigua mitjançant el desenvolupament de noves solucions de neteja i desinfecció en instal·lacions de la indústria alimentària. 2023 Execució de projectes pilot
PRRS-MAR - Aplicació de marcadors genètics per millorar la supervivència d'engreixos afectats per malaltia respiratòria. 2023 Execució de projectes pilot
PROTINECO - Disseny i obtenció de proteïna d’insecte (tenebrio molitor) ecològica per alimentació animal. 2023 Execució de projectes pilot
PISA - Estudi de la proteïna alternativa d'insectes en el desenvolupament i producció sostenible de nous aliments. 2023 Execució de projectes pilot
OXICOOK - Estratègies per evitar el malbaratament de productes carnis cuits llescats envasats durant la seva distribució comercial. 2023 Execució de projectes pilot
OLIV.PODA_COOP - Millora de la rendibilitat i l'eficiència en l'ús d’aigua de l'olivar tradicional a catalunya mitjançant una nova tècnica d’esporga totalment mecanitzada. 2023 Execució de projectes pilot
Noves varietats hortícoles d’alt valor afegit adaptades al canvi climàtic. 2023 Execució de projectes pilot
NOVAFERM - Obtenció de noves fonts de proteïna per fermentació de subproductes agroalimentaris pel desenvolupament de nous productes d'alt valor afegit. 2023 Execució de projectes pilot
Nous destil·lats tradicionals catalans de brisa. 2023 Execució de projectes pilot
Nou sistema de gestió de despulles d’animals per a la millora de la biocontenció sanitària, des de les explotacions ramaderes fins al rendering. 2023 Execució de projectes pilot
NITADAPT - Adaptació de productes carnis curats a la nova legislació europea sobre l’ús de nitrificants en aliments. 2023 Execució de projectes pilot
VITIREM - Model interactiu de presa de decisions (decision tree) en el maneig de cobertes vegetals en vinyes de secà amb ecorègims. 2023 Execució de projectes pilot
MITOXSAFE - Prevenció i mitigació de la incidència de micotoxines en pernil curat, espatlla curada i llom curat. 2023 Execució de projectes pilot
RESORMA - Millora de la resiliència de l'ordi i de la malta als cops de calor i el brotat precollita. 2023 Execució de projectes pilot
DURAVI - Millora de la qualitat i de la vida útil comercial de la carn de pollastre amb dietes enriquides amb compostos antioxidants, segons el sistema productiu, l’estacionalitat climàtica i la línia genètica. 2023 Execució de projectes pilot
MERCAVI - Mercat de carboni en vinya: avaluació del seu potencial a Catalunya. 2023 Execució de projectes pilot
MANSO - El maneig del sòl i vinya per a la lluita contra la sequera: tècniques, metodologies i estandardització. 2023 Execució de projectes pilot
MALFUVI - Control biològic de les malalties criptogàmiques (fúngiques) de la fusta de la vinya (mfv) a catalunya amb bacteris i fongs autòctons. 2023 Execució de projectes pilot
LOBESIA - Estratègia avançada per al control de lobesia en vinya ecològica en escenaris persistents de pèrdua d’eficàcia de la confusió sexual a la DO Costers del Segre. 2023 Execució de projectes pilot
LEQUSOS - Desenvolupament d’una eina de suport a la presa de decisions en el disseny, optimització i validació de tractaments tèrmics basada en la letalitat microbiològica, qualitat i sostenibilitat. 2023 Execució de projectes pilot
TRANSEC - La dessecació de la llet de transició com a eina de millora de la salut intestinal dels vedells. 2023 Execució de projectes pilot
HOLL-HEAR - Introducció i promoció de la producció de colza alt oleica i erúcica. 2023 Execució de projectes pilot
Introducció de cultiu de biomassa alimentària com a font de proteïna vegetal, aprofitant aigües biofiltrades procedents d’activitat lletera. 2023 Execució de projectes pilot
HIDROTERMT - Hidròlisis hidrotermal per plantes agroindustrials de biogàs. 2023 Execució de projectes pilot
HIDROCHAR - Enriquit procedent de subproductes fructícoles com a eina per a millorar la resistència a la sequera en cultius de pera i poma. 2023 Execució de projectes pilot
REDUCTAV - Eines de control de la palomena prasina en el cultivo de l'avellaner de Tarragona; reducció i detecció de la incidència de la taca blanca en el camp i la fàbrica. 2023 Execució de projectes pilot
GO_UP - Estratègies circulars i d’upcycling per al sector agroalimentari: desenvolupament tecnológic per la valorització i transformació de subproductes d’escorxador de pollastre en saboritzants naturals i compostos funcionals amb potencial aplicació en productes per 2023 Execució de projectes pilot
ZEASEC - Estratègies de cultiu per a la preservació de la sanitat de les produccions de blat de moro enfront els episodis de sequera motivats pel canvi climàtic. 2023 Execució de projectes pilot