|
VITI-RAM - Aportació de serveis ecosistèmics i econòmics de la integració de la viticultura i la ramaderia.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
VALORAFOOD 2.0 - Desenvolupament de tecnologies per al reaprofitment de subproductes de la producció de peix.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
VALITEXT - Valorització de subproductes mitjançant processos d'extrusió de baixa i alta humitat per al desenvolupament de productes innovadors.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
DIGEVA - Tractament del digestat mitjançant evaporació al buit per a l'obtenció de concentrats rics en nutrients, valoritzables com a productes fertilitzants, i aigua recuperada d'alta qualitat.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
PROPORC - Tecnificació de la pastura rotacional free range com a model holístic de gestió agroramadera.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
SMOKE UP - Estratègies per a la millora de la seguretat i sostenibilitat de productes fumats llestos pel consum.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
PORCIA - Sistemes d'intel·ligència artificial no invasius i escalables per a la millora de la gestió i productivitat de les granges porcines.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
SAN-PROT - Estudi de la recuperació de la proteïna en la sansa d’oli.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
RE-VALORA TERRITORI - Rervalorització de productes i coproductes de territori amb valor nutricional diferenciat.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
REDUSAL - Reducció del residu de salmorra i del consum d’aigua en les plantes d’elaboració de pernil curat.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
HYDROLESS - Reducció del consum d'aigua en plantes de producció mitjançant l'ús d'intel·ligència artificial i bessons digitals.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
RE2AQUA - Reducció del consum d'aigua al sector agroalimentari a través de la reutilització.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
Reducció del consum d’aigua mitjançant el desenvolupament de noves solucions de neteja i desinfecció en instal·lacions de la indústria alimentària.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
PRRS-MAR - Aplicació de marcadors genètics per millorar la supervivència d'engreixos afectats per malaltia respiratòria.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
PROTINECO - Disseny i obtenció de proteïna d’insecte (tenebrio molitor) ecològica per alimentació animal.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
PISA - Estudi de la proteïna alternativa d'insectes en el desenvolupament i producció sostenible de nous aliments.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
OXICOOK - Estratègies per evitar el malbaratament de productes carnis cuits llescats envasats durant la seva distribució comercial.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
OLIV.PODA_COOP - Millora de la rendibilitat i l'eficiència en l'ús d’aigua de l'olivar tradicional a catalunya mitjançant una nova tècnica d’esporga totalment mecanitzada.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
Noves varietats hortícoles d’alt valor afegit adaptades al canvi climàtic.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
NOVAFERM - Obtenció de noves fonts de proteïna per fermentació de subproductes agroalimentaris pel desenvolupament de nous productes d'alt valor afegit.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
Nous destil·lats tradicionals catalans de brisa.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
Nou sistema de gestió de despulles d’animals per a la millora de la biocontenció sanitària, des de les explotacions ramaderes fins al rendering.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
NITADAPT - Adaptació de productes carnis curats a la nova legislació europea sobre l’ús de nitrificants en aliments.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
VITIREM - Model interactiu de presa de decisions (decision tree) en el maneig de cobertes vegetals en vinyes de secà amb ecorègims.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
MITOXSAFE - Prevenció i mitigació de la incidència de micotoxines en pernil curat, espatlla curada i llom curat.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
RESORMA - Millora de la resiliència de l'ordi i de la malta als cops de calor i el brotat precollita.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
DURAVI - Millora de la qualitat i de la vida útil comercial de la carn de pollastre amb dietes enriquides amb compostos antioxidants, segons el sistema productiu, l’estacionalitat climàtica i la línia genètica.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
MERCAVI - Mercat de carboni en vinya: avaluació del seu potencial a Catalunya.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
MANSO - El maneig del sòl i vinya per a la lluita contra la sequera: tècniques, metodologies i estandardització.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
MALFUVI - Control biològic de les malalties criptogàmiques (fúngiques) de la fusta de la vinya (mfv) a catalunya amb bacteris i fongs autòctons.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
LOBESIA - Estratègia avançada per al control de lobesia en vinya ecològica en escenaris persistents de pèrdua d’eficàcia de la confusió sexual a la DO Costers del Segre.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
LEQUSOS - Desenvolupament d’una eina de suport a la presa de decisions en el disseny, optimització i validació de tractaments tèrmics basada en la letalitat microbiològica, qualitat i sostenibilitat.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
TRANSEC - La dessecació de la llet de transició com a eina de millora de la salut intestinal dels vedells.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
HOLL-HEAR - Introducció i promoció de la producció de colza alt oleica i erúcica.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
Introducció de cultiu de biomassa alimentària com a font de proteïna vegetal, aprofitant aigües biofiltrades procedents d’activitat lletera.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
HIDROTERMT - Hidròlisis hidrotermal per plantes agroindustrials de biogàs.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
HIDROCHAR - Enriquit procedent de subproductes fructícoles com a eina per a millorar la resistència a la sequera en cultius de pera i poma.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
REDUCTAV - Eines de control de la palomena prasina en el cultivo de l'avellaner de Tarragona; reducció i detecció de la incidència de la taca blanca en el camp i la fàbrica.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
GO_UP - Estratègies circulars i d’upcycling per al sector agroalimentari: desenvolupament tecnológic per la valorització i transformació de subproductes d’escorxador de pollastre en saboritzants naturals i compostos funcionals amb potencial aplicació en productes per
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
ZEASEC - Estratègies de cultiu per a la preservació de la sanitat de les produccions de blat de moro enfront els episodis de sequera motivats pel canvi climàtic.
|
2023
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|