XERIGOT -de residu a suplement alimentari
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Valorització del cultiu de llegums a través del desenvolupament de nous productes i ingredients innovadors
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
TROBAT-nous productes per la DO Costers del Segre. Noves vinificacions de la varietat recuperada trobat en conreu ecològic de la DO Costers del Segre
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
TiO de Camp-Tortó i Oli de Camelina premsat en fred
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
RUMPRINT-Petjada ambiental de llet i carn de boví
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Racionalització de l'ús de fitosanitaris en el control de l'Alternaria en pomera mitjançant models de predicció de risc i tècniques de maneig del cultiu
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Producció ecològica d'arros en zones amb limitacions naturals com el Delta de l'Ebre
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
PROBIO_FRUSEC-Fruita seca de cooperativa amb Probiòtics
|
2019
|
Redacció de projectes
|
|
|
|
PORC-CAMB-Solucions innovadores de reducció de contaminació ambiental per a millorar el benestar animal en granges de porcí
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Optimització del pla de fertilització de la vall del Segre a la zona Alt Urgell-Cerdanya
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Nous procediments per millorar la producció de mel i obtenció d'un producte amb valor afegit mitjançant la utilització de fongs amb aplicacions funcionals
|
2019
|
Redacció de projectes
|
|
|
|
Nous escenaris de producció industrial de planta aromàtica i medicinal als sistemes agraris tradicionals de Catalunya
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Millora genètica de la vaca de raça Frisona a les explotacions de CADÍ SCCL
|
2019
|
Redacció de projectes
|
|
|
|
Millora de les tècniques de conreu en l'avellaner, mitjançant un ús eficient de l'aigua de reg i poda mecànica
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Llotja de futurs
|
2019
|
Redacció de projectes
|
|
|
|
L'espirulina fresca com un nou producte de la indústria aqüícola
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
KefirVi: Recerca de nous productes probiòtics fermentats a partir de mostos de diferents varietats de raïm
|
2019
|
Redacció de projectes
|
|
|
|
K-EcoFeRtilizer-Desenvolupament d'un nou procés de recuperació d'estruvita potàssica utilitzable com a fertilitzant amb aplicació al tractament de purins de porc
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
INNOLEG- Sistemes innovadors per a la obtenció de la LegHemoglobina per a productes anàlegs de la carn
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Implantació, estudi i valorització d'un nou cereal eco-sostenible
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
HORTIVALOR-Valorització de productes de l’horta ecològica mitjançant la utilització de tecnologies emergents pel tractament de sucs i cremes de verdures
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
GENDUROC-Autentificació de productes porcins de raça Duroc mitjançant l'ús de marcadors genètics
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
FRUIT FORECAST
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
FERTICOOP-GO-Innovacions per adaptar-se a les millors tècniques disponibles (MTD’s) en el sector agrari cooperatiu català
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
ECOCARN-Extensió de la vida útil de derivats carnis de certificació ecològica, procedents de porcí i de boví
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Estratègies de millora del rendiment i valorització del producte derivat del cultiu de cànem industrial
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Escorxadors petits, units i (r)evolucionats
|
2019
|
Redacció de projectes
|
|
|
|
ENOCOOP-GO-Creació del grup operatiu d'innovació dels cellers de cooperatives agràries catalanes
|
2019
|
Redacció de projectes
|
|
|
|
Disseny d’un prototip d’intel·ligència de mercats, per a la monitorització d’indicadors clau en la gestió empresarial fructícola, i per a la millora en la presa de decisions econòmiques
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Disminució de l'ús de plàstic en l'envasat de fruita fresca (poma) i productes de IV Gamma
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
DECISION-MAKING-Metodologia integral i circular per a la presa de decisions comercials
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Creació del Grup Operatiu per a l’estratègia de digitalització en el sector vitivinícola
|
2019
|
Redacció de projectes
|
|
|
|
Contracte Agrari de Collserola
|
2019
|
Redacció de projectes
|
|
|
|
CLASCUIT-Desenvolupament d’un sistema de classificació del pernil fresc en base a la qualitat tecnològica per millorar el rendiment del procés d’elaboració i la qualitat del pernil cuit
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
C3. Noves fonts alternatives d’alimentació animal
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
BIOSEGURETAT-Centres de Neteja i desinfecció de Camions de Bestiar
|
2019
|
Redacció de projectes
|
|
|
|
Biodiversitat de l’entorn de les vinyes i qualitats dels vins
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Avaluació de l'ús de pèsol d'hivern, com a font de proteïna mediterrània, per a la substitució de la soja en dietes de porcs d'engreix
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Aplicació d'aigua electrolitzada com a substitut dels desinfectants iodòfors, per a la prevenció de mastitis en explotacions lleteres
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Agricultura de precisió per a la millora de la producció i qualitat del cereal d'hivern i la seva sostenibilitat ambiental.
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Caracterització i control de la podridura àcida causada per Geotrichum spp. en presseguer a la zona del Baix Segre
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
NUTRISCORE-Nous productes més saludables segons el nivell Nutriscore A,B,C,D,E.
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
EFENERVI-Eficiència Energètica en el sector Vitivinícola
|
2019
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Projecte de sitja pilot automatitzada subministradora de biomassa (estella forestal)
|
2016
|
Redacció de projectes
|
|
|
|
Implementació d'un nou producte natural per evitar l'acariosi del cargol de criança respectuós amb el medi ambient
|
2016
|
Redacció de projectes
|
|
|
|
ROCOLA: RObòtica COL·laborativa per al sector Alimentació.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
BLATECOsalut: Producció sostenible de blat tou (Triticum aestivum L) ecològic per a l’elaboració de productes de panificació que aportin una major tolerància digestiva per part dels consumidors.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
MCR LOCAL: Creació d'un prototip de planta pilot mòbil per a la concentració i rectificació de most de raïm in situ per substituir sucres importats en la producció de vins escumosos.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
ORIGIN MANURGY: Valorització de biogàs en granja de porcí procedent de la pròpia bassa de purins.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Mecanismes i processos innovadors de producció de biocombustibles sòlids per a la reducció de les emissions de calderes de biomassa.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
VISENS: Prova pilot d'integració de sensòrica de nova generació en cellers catalans com a mètode de suport a la presa de decisions.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
SENSOREG: Integració de sensòrica i teledetecció per a fer una gestió eficient del reg en vinya mitjançant la monitorització en continu del sòl, planta i condicions microclimàtiques.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Optimització de l’ús dels recursos i reducció de l’impacte ambiental en diferents genètiques porcines (OPTIPORC).
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Prevenció i mitigació de la incidència de micotoxines en embotits curats (Mico-ECur).
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
CRACKCIRERA: noves estratègies per a la reducció del cracking en el cultiu de la cirera.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
BeefMetaReduction: Estratègies nutricionals per a la reducció d’emissions de metà en la producció de carn de vedella.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
KapPA: Cap a la desmedicalització del Porcí mitjançant estratègies nutricionals Alternatives a antibiòtics/antimicrobians.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Millora de la unió entre cable d’acer i sintètic (MUCAS).
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Implantació d'un sistema de producció agrícola i ramader (porcí) lligat a estratègies nutricionals amb varietats de sorgo i sègol adaptades al canvi climàtic (AGRONUTRICC).
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
FRUHPH: Aplicació de les Ultra Altes Pressions per Homogeneïtzació en sucs de FRuita i vins per a la millora de la qualitat i la conservació sense additius.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|