Estudi de nous ingredients proteics per al desenvolupament de noves bases vegetals (PROVEG).
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Aprofitament de subproductes carnis per a l'obtenció d'hidrolitzats bioactius amb propietats antimicrobianes (BIOPEPTIDS).
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
ElectroBioSafe - Desenvolupament d'un nou sistema més eficaç per la N+D de camions de transport de benestar mitjançant aigua regenerada i nous productes sostenibles.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
FERTIECO: Implementació del compostatge hipertermòfil per a l'obtenció de fertilitzant de cultiu ecològic a partir de la fracció sòlida de purí porcí.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
SAFETY.TOOL - Desenvolupament i aplicació d'una nova eina d'avaluació de la seguretat alimentària del procés d'elaboració de pernil curat.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
ECOBENESTAR -Estratègies per a la millora de l'eficiència productiva, el benestar animal i la qualitat del producte en producció porcina ecològica.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
EXOVIEWER: Prototip per a la monitorització i control d’espècies exòtiques.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
CoopVitiLoop: Implementació del compostatge per tancar el cicle de la matèria orgànica en el sector vitivinícola cooperatiu.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
CURATS-VEGGIES: Desenvolupament d'anàlegs carnis d'embotits crus-curats i pernil curat.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Tractaments termoquímics dels subproductes dels sectors de la biomassa i agroalimentari per a incrementar el seu valor afegit.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Bioferti+: Producció d’un bio-fertilitzant pel·letitzat fet a mida per a cultius llenyosos com estratègia de valorització de fems compostats i altres subproductes.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
VITIREGENERE: viticultura regenerativa per a la millora de la biodiversitat i gestió de la vinya.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Control integral i sostenible de la taca bacteriana per tal de minimitzar l’impacte econòmic i ambiental en ametller i presseguer (XAPFREE).
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Introducció de pràctiques agronòmiques innovadores en el conreu de la colza d’hivern (Brassica napus l.) per augmentar la producció i la qualitat- PROCOLZA.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Millora de la producció de mel i obtenció de nous productes amb valor afegit mitjançant la utilització de fongs amb aplicacions funcionals.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
VALSalm - VALidació de la seguretat dels embotits crus-curats enfront Salmonella.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
MonControl: Estratègies per al control sostenible de Monilinia spp. en ametller.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Control de la podridura àcida en fruita de pinyol en el context de sostenibilitat: SOUR-PEACH.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
GO DIIANA: Desenvolupament d'una cadena de valor circular i sostenible basada en la Integració d'Insectes en Aliments basats en proteïNes Alternatives.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
PREDIVÍ: model de predicció de collita vitivinícola a través del big data.
|
2018
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|