OPTIVINYA: Optimització del control de maduració i quantitat de la collita de la vinya
|
2017
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Optimització de l'homogeneïtat de producte i reducció de salmorres residuals en indústria elaboradora de pernils curats
|
2017
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Selecció de l'alimentació de truges no reproductores per a la millora del perfil lipídic dels embotits curats d'alta qualitat
|
2017
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Obtenció d'estàndards d'engreix de porc Ral d'Avinyó per a una òptima qualitat de la carn
|
2017
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Materials plàstics més sostenibles a la indústria càrnia
|
2017
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
GOTA: Guia per a la Optimització de l'ús i el tractament de l'Aigua de beguda en vedells d'engreix
|
2017
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Utilització de xarxes anti-pluja per a reduir l'aplicació de fungicides pel control del motejat de la pomera
|
2017
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Reducció del "Cracking" en la varietat de poma Fuji.
|
2017
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Solucions innovadores per a optimitzar l'ús de nitrificants en elaborats carnis cuits mantenint la seguretat alimentària i la qualitat organolèptica
|
2017
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Implementació d'un nou producte natural per evitar l'acariosi del cargol de criança respectuós amb el medi ambient
|
2017
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Millora de la productivitat i qualitat dels olis emparats per la DOP Oli Terra Alta
|
2017
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
SISE Sitja Innovadora pel Subministrament d'Estella
|
2017
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Producció de proximitat de farines de qualitat amb un elevat índex de blancor
|
2017
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Valorització de residus i recuperació material de dejeccions ramaderes de vaquí
|
2017
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Producció i ús de substrats de "km 0" en vivers
|
2017
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Innovacions sostenibles pel desenvolupament de sacs tèxtils per aplicacions en horticultura ornamental i jardineria. Selecció de substrats i espècies.
|
2017
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Foment del cultiu de mongetes de Catalunya mitjançant conserves innovadores per a la DOP Mongeta del Ganxet
|
2017
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Projecte pilot d'innovacions en els tractaments post-collita contra els corcs en l'arròs
|
2017
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
WETWINE-Innovacions en l'aplicació a celler d'aiguamolls construïts (wetlands)
|
2017
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
WINESITY-Sensor automàtic per a controlar la densitat en continu a la fermentació del vi
|
2017
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
DURCAT: Abastiment de la demanda de blat dur mitjançant producció de proximitat de baix impacte ambiental, cadenes curtes de distribució i total traçabilitat.
|
2017
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Nou model de gestió ambiental i nutricional en granges de pollastres d'engreix, per a la reducció de lesions no infeccioses
|
2017
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
BIO VIBRANT-From ideal soil to nutrional density
|
2017
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Grup Operatiu per a l'increment de polifenols en l'oove de Lleida
|
2017
|
Redacció de projectes
|
|
|
|
BEEF 3 STARS
|
2017
|
Redacció de projectes
|
|
|
|
Millora de la coloració de poma bicolor
|
2017
|
Redacció de projectes
|
|
|
|
INNOTARDOR-Sistema innovador de refredament sostenible pel cultiu de bolets
|
2017
|
Redacció de projectes
|
|
|
|
Millora de la competitivitat del sector vitivinícola i surer català a través de la determinació del valor afegit que proporciona el suro català en el procés de vinificació i l'obtenció de dades sobre el potencial productiu del suro català.
|
2017
|
Redacció de projectes
|
|
|
|
Grup Operatiu per al desenvolupament sostenible i l'economia circular en el sector vitivinícola
|
2017
|
Redacció de projectes
|
|
|
|
Coneixement i governança de la gestió de l'aigua freàtica al Baix Fluvià
|
2017
|
Redacció de projectes
|
|
|
|
Ús i gestió eficient de l'aigua en la transformació alimentària
|
2017
|
Redacció de projectes
|
|
|
|
Valorització i nou mercat per a la fusta serrada del país de dimensions i característiques especials
|
2017
|
Redacció de projectes
|
|
|
|
"Viabilitat per a la incorporació del Bruc com a producte forestal comercialitzable "
|
2017
|
Redacció de projectes
|
|
|
|
Desenvolupament d'un panell prototip de fusta laminada encreuada amb fusta local per millorar la construcció d'edificis en termes de sostenibilitat
|
2016
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Sistema integral de neteja i desinfecció en continu de cintes de transport de carn
|
2016
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Aplicació del Pasturatge Racional Voisin per a la restauració i millora de la productivitat de pastures en zona de muntanya mediterrània
|
2016
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Desenvolupament de nous productes frescos i processats de calçot d'alt valor afegit
|
2016
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Desenvolupament d'una nova línia de iogurts i smoothies amb ingredients naturals amb fruita i mel
|
2016
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Eco-llevat: projecte pilot de producció d'un llevat ecològic per a l'elaboració de vins escumosos
|
2016
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Instauració de protocols de treball per reduir l'ús dels antibiòtics en granges de boví lleter
|
2016
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|