Cercador Grups Operatius
Titol | Any | Tipus d'ajut | Català | Castellano | English |
---|---|---|---|---|---|
OPTIVINYA: Optimització del control de maduració i quantitat de la collita de la vinya | 2017 | Execució de projectes pilot | |||
Optimització de l'homogeneïtat de producte i reducció de salmorres residuals en indústria elaboradora de pernils curats | 2017 | Execució de projectes pilot | |||
Selecció de l'alimentació de truges no reproductores per a la millora del perfil lipídic dels embotits curats d'alta qualitat | 2017 | Execució de projectes pilot | |||
Obtenció d'estàndards d'engreix de porc Ral d'Avinyó per a una òptima qualitat de la carn | 2017 | Execució de projectes pilot | |||
Materials plàstics més sostenibles a la indústria càrnia | 2017 | Execució de projectes pilot | |||
GOTA: Guia per a la Optimització de l'ús i el tractament de l'Aigua de beguda en vedells d'engreix | 2017 | Execució de projectes pilot | |||
Utilització de xarxes anti-pluja per a reduir l'aplicació de fungicides pel control del motejat de la pomera | 2017 | Execució de projectes pilot | |||
Reducció del "Cracking" en la varietat de poma Fuji. | 2017 | Execució de projectes pilot | |||
Solucions innovadores per a optimitzar l'ús de nitrificants en elaborats carnis cuits mantenint la seguretat alimentària i la qualitat organolèptica | 2017 | Execució de projectes pilot | |||
Implementació d'un nou producte natural per evitar l'acariosi del cargol de criança respectuós amb el medi ambient | 2017 | Execució de projectes pilot | |||