Cercador Grups Operatius
Titol | Any | Tipus d'ajut | Català | Castellano | English |
---|---|---|---|---|---|
Creació d'un snack saludable de fruita dolça (FRESNACK) | 2016 | Execució de projectes pilot | |||
Posada a punt i adaptació de la sembra en sec de l'arròs al Delta de l'Ebre | 2016 | Execució de projectes pilot | |||
Tractament dels Purins per Fixació del nitrogen amoniacal (N-NH4+) utilitzant subproductes de magnesi | 2016 | Execució de projectes pilot | |||
Producció sostenible en cultius d'horta basada en la promoció de macro i micro organismes | 2016 | Redacció de projectes | |||
Innovacions en els tractaments post-collita contra els corcs en arròs i llegums | 2016 | Redacció de projectes | |||
Creació d'un grup operatiu per a impulsar la producció i utilització de substrats de "km 0" en vivers | 2016 | Redacció de projectes | |||
REMAIN - Reducció d'Emissions de gasos d'efecte hivernacle mitjançant l'Acidificació de fem de boví d'engreix IN situ | 2016 | Redacció de projectes | |||
Sostenibilitat i productivitat de l'hortofructicultura ecològica de muntanya: aplicacions potencials dels impulsos elèctrics d'alta intensitat i del magnetisme en les aigües de reg | 2016 | Redacció de projectes | |||
Desenvolupament d'estratègies innovadores per a la planificació de finques agràries per mitjà de la custòdia del territori com a eina per fer compatible la creació de productes d'alt valor afegit amb la conservació del patrimoni cultural | 2016 | Redacció de projectes | |||
Creació de la marca "Taps de finca" per incentivar l'ús de suro de proximitat i l'increment de la competitivitat dels cellers de la DO Empordà | 2016 | Redacció de projectes | |||