Ruta de navegació

Xarxa-i.CAT Grups Operatius - Cercador

Cercador Grups Operatius

GrupsOperatius

GrupsOperatius
GrupsOperatius
GrupsOperatius

Vols cercar per categoria o per sector:

Categoria Sector
 
Sense resultats
Titol Any Tipus d'ajut Català Castellano English
Millora del control biològic de Tuta absoluta per reduir els danys en tomàquet (TUTA). 2021 Execució de projectes pilot
Bioeconomia circular de proximitat: fertilització orgànica en vinya ecològica i convencional. 2021 Execució de projectes pilot
Aplicació de tractament biològic als "fins" renderitzats, de la indústria càrnica, per a l'obtenció de nous productes hidrolitzats d'alta qualitat i valor nutricional. 2021 Execució de projectes pilot
Foment de pràctiques agroecològiques per la millora de la biodiversitat i la sostenibilitat de les produccions del cultiu del blat tou (Triticum aestivum L.). 2021 Execució de projectes pilot
Foodwaste for foodpack. 2021 Execució de projectes pilot
Optimització de la pràctica agronòmica en una plantació d'Arç Groc al Pirineu. 2021 Execució de projectes pilot
Farina de Mestral. 2021 Execució de projectes pilot
Desenvolupament de tecnologies Digital Twins en diferents tipologies de granges porcines per a la millora de la gestió i eficiència productiva. 2021 Execució de projectes pilot
Millora de l'autonomia alimentària de les explotacions de vaques de llet ecològiques amb l'increment del contingut de proteïna dels farratges (FARECOproteïna). 2021 Execució de projectes pilot
EXTROL+: Estudi i aplicació de sistemes innovadors d'extracció d'oli d'oliva. 2021 Execució de projectes pilot
EKOFERM, valorització de productes de l'horta ecològica mitjançant fermentats vegetals. 2021 Execució de projectes pilot
LIQUATS - Avaluació de l’ús de varietats autòctones de llegums procedents de l’agricultura ecològica i aplicació de solucions innovadores per tal de reduir-ne el malbaratament. 2021 Execució de projectes pilot
Millora de la viabilitat agronòmica de la producció d'alfals (Medicago sativa L.) per a farratge a Catalunya (AlfalsCAT). 2021 Execució de projectes pilot
CARBOPETJA: Digitalització i integració en els ERPS corporatius de la petjada de carboni en el sector de producció de pinsos. 2021 Execució de projectes pilot
Anàlisi i millora dels punts crítics dels processos de transformació de l'ametlla - QUALINUT. 2021 Execució de projectes pilot
Obtenció de greix inSATURat/saturat a partir de retalls d'especejament de carN per a productes d'alt valor afegit (SATURN). 2021 Execució de projectes pilot
REAQUA. Estratègies innovadores per a la reutilització d’aigües a la indústria càrnia: avaluació de les limitacions tècniques, econòmiques i reglamentàries per garantir-ne un ús segur i creació d’una guia tècnica de referència. 2021 Execució de projectes pilot
ECOCUIT - Estratègies per a la millora de la conservació i la sostenibilitat de productes carnis cuits ecològics envasats llestos pel consum. 2021 Execució de projectes pilot
OPTICARN - Optimització de les condicions d'emmagatzematge de la carn de diferents espècies per millorar la qualitat sensorial i la vida útil, aplicant protocols específics de maduració. 2021 Execució de projectes pilot
GO ATENEAA: Aplicació de proteïna d´insecte (TENEbrio molitor) per Alimentació animal i del frass per a Agricultura orgànica. 2021 Execució de projectes pilot
Estudi de nous ingredients proteics per al desenvolupament de noves bases vegetals (PROVEG). 2021 Execució de projectes pilot
Aprofitament de subproductes carnis per a l'obtenció d'hidrolitzats bioactius amb propietats antimicrobianes (BIOPEPTIDS). 2021 Execució de projectes pilot
ElectroBioSafe - Desenvolupament d'un nou sistema més eficaç per la N+D de camions de transport de benestar mitjançant aigua regenerada i nous productes sostenibles. 2021 Execució de projectes pilot
FERTIECO: Implementació del compostatge hipertermòfil per a l'obtenció de fertilitzant de cultiu ecològic a partir de la fracció sòlida de purí porcí. 2021 Execució de projectes pilot
SAFETY.TOOL - Desenvolupament i aplicació d'una nova eina d'avaluació de la seguretat alimentària del procés d'elaboració de pernil curat. 2021 Execució de projectes pilot
ECOBENESTAR -Estratègies per a la millora de l'eficiència productiva, el benestar animal i la qualitat del producte en producció porcina ecològica. 2021 Execució de projectes pilot
EXOVIEWER: Prototip per a la monitorització i control d’espècies exòtiques. 2021 Execució de projectes pilot
CoopVitiLoop: Implementació del compostatge per tancar el cicle de la matèria orgànica en el sector vitivinícola cooperatiu. 2021 Execució de projectes pilot
CURATS-VEGGIES: Desenvolupament d'anàlegs carnis d'embotits crus-curats i pernil curat. 2021 Execució de projectes pilot
Tractaments termoquímics dels subproductes dels sectors de la biomassa i agroalimentari per a incrementar el seu valor afegit. 2021 Execució de projectes pilot
Bioferti+: Producció d’un bio-fertilitzant pel·letitzat fet a mida per a cultius llenyosos com estratègia de valorització de fems compostats i altres subproductes. 2021 Execució de projectes pilot
VITIREGENERE: viticultura regenerativa per a la millora de la biodiversitat i gestió de la vinya. 2021 Execució de projectes pilot
Control integral i sostenible de la taca bacteriana per tal de minimitzar l’impacte econòmic i ambiental en ametller i presseguer (XAPFREE). 2021 Execució de projectes pilot
Introducció de pràctiques agronòmiques innovadores en el conreu de la colza d’hivern (Brassica napus l.) per augmentar la producció i la qualitat- PROCOLZA. 2021 Execució de projectes pilot
Millora de la producció de mel i obtenció de nous productes amb valor afegit mitjançant la utilització de fongs amb aplicacions funcionals. 2021 Execució de projectes pilot
VALSalm - VALidació de la seguretat dels embotits crus-curats enfront Salmonella. 2021 Execució de projectes pilot
MonControl: Estratègies per al control sostenible de Monilinia spp. en ametller. 2021 Execució de projectes pilot
Control de la podridura àcida en fruita de pinyol en el context de sostenibilitat: SOUR-PEACH. 2021 Execució de projectes pilot
GO DIIANA: Desenvolupament d'una cadena de valor circular i sostenible basada en la Integració d'Insectes en Aliments basats en proteïNes Alternatives. 2021 Execució de projectes pilot
PREDIVÍ: model de predicció de collita vitivinícola a través del big data. 2018 Execució de projectes pilot
Innovació en producte, procés i en comercialització per introduir al mercat català fustes locals de característiques especials de major valor afegit. 2018 Execució de projectes pilot
POM-ZERO: producció de poma minimitzant l'ús de fitosanitària químics 2018 Execució de projectes pilot
Hidrovinya: eina per conèixer l'estat hídric de la vinya a través de les dades meteorològiques i edàfiques. 2018 Execució de projectes pilot
Millora del procés de propagació de planta certificada de fruiters, mitjançant la producció in vitro de planta mare i l'arrelat d'esqueix herbaci. 2018 Execució de projectes pilot
Millora de la gestió tècnic-econòmica de les explotacions ramaderes extensives del pirineu català, mitjançant l'ús de sistemes de geo-localització i monitorització dels animals 2018 Execució de projectes pilot
Diversificació del cultiu de bolets comestibles amb noves espècies autòctones 2018 Execució de projectes pilot
5-PROTEG: aliments de 5a gamma amb base de proteïna càrnia per a la gent gran 2018 Execució de projectes pilot
Q-OLOR: estratègies per obtenir carn de porc lliure d'olor sexual 2018 Execució de projectes pilot
GO COLOR 4.0 2018 Execució de projectes pilot
Increment del rendiment productiu i econòmic del cultiu de cirerer mitjançant nous sistemes d'arquitectura 2018 Execució de projectes pilot
WELBEEF: creació de pautes de maneig durant el pre-sacrifici de vedells per millorar el benestar i reduir la incidència de dfd i petèquies 2018 Execució de projectes pilot
Estratègies sectorials per a la prevenció de la caudofàgia i per evitar l'escuat rutinari en porcí 2018 Execució de projectes pilot
Pernils sense additius 2018 Execució de projectes pilot
Foment de la producció d'ordi, blat de moro, userda i oleaginoses en producció ecològica per a l'alimentació dels animals 2018 Execució de projectes pilot
Maduració: optimització del sistema de maduració de carn de boví, basat en la selecció de matèria primera més idònia i la monitorització a temps real de les condicions de la cambra 2018 Execució de projectes pilot
Desenvolupament i validació d'una gamma de productes alimentaris (iogurts amb adaptació reològica i suplement calòric i proteïc per ancians amb disfàgia orofaríngia) 2018 Execució de projectes pilot
RODAPORK: Selecció de Duroc per a un model productiu de carn de porc tradicional i diferenciada 2018 Execució de projectes pilot
Estudi del cicle de l'aigua en explotacions ramaderes porcines i desenvolupament de nous mètodes per a la seva utilització 2018 Execució de projectes pilot
Control de Monilinia spp. i Rhizopus spp. en fruita de pinyol mitjançant noves estratègies que no deixin residus en el moment de la collita 2018 Execució de projectes pilot
Automatització de tall de carn o derivats carnis per a evitar accidents laborals i millorar productivitat i higiene 2018 Execució de projectes pilot