Millora del control biològic de Tuta absoluta per reduir els danys en tomàquet (TUTA).
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Bioeconomia circular de proximitat: fertilització orgànica en vinya ecològica i convencional.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Aplicació de tractament biològic als "fins" renderitzats, de la indústria càrnica, per a l'obtenció de nous productes hidrolitzats d'alta qualitat i valor nutricional.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Foment de pràctiques agroecològiques per la millora de la biodiversitat i la sostenibilitat de les produccions del cultiu del blat tou (Triticum aestivum L.).
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Foodwaste for foodpack.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Optimització de la pràctica agronòmica en una plantació d'Arç Groc al Pirineu.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Farina de Mestral.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Desenvolupament de tecnologies Digital Twins en diferents tipologies de granges porcines per a la millora de la gestió i eficiència productiva.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Millora de l'autonomia alimentària de les explotacions de vaques de llet ecològiques amb l'increment del contingut de proteïna dels farratges (FARECOproteïna).
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
EXTROL+: Estudi i aplicació de sistemes innovadors d'extracció d'oli d'oliva.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
EKOFERM, valorització de productes de l'horta ecològica mitjançant fermentats vegetals.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
LIQUATS - Avaluació de l’ús de varietats autòctones de llegums procedents de l’agricultura ecològica i aplicació de solucions innovadores per tal de reduir-ne el malbaratament.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Millora de la viabilitat agronòmica de la producció d'alfals (Medicago sativa L.) per a farratge a Catalunya (AlfalsCAT).
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
CARBOPETJA: Digitalització i integració en els ERPS corporatius de la petjada de carboni en el sector de producció de pinsos.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Anàlisi i millora dels punts crítics dels processos de transformació de l'ametlla - QUALINUT.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Obtenció de greix inSATURat/saturat a partir de retalls d'especejament de carN per a productes d'alt valor afegit (SATURN).
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
REAQUA. Estratègies innovadores per a la reutilització d’aigües a la indústria càrnia: avaluació de les limitacions tècniques, econòmiques i reglamentàries per garantir-ne un ús segur i creació d’una guia tècnica de referència.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
ECOCUIT - Estratègies per a la millora de la conservació i la sostenibilitat de productes carnis cuits ecològics envasats llestos pel consum.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
OPTICARN - Optimització de les condicions d'emmagatzematge de la carn de diferents espècies per millorar la qualitat sensorial i la vida útil, aplicant protocols específics de maduració.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
GO ATENEAA: Aplicació de proteïna d´insecte (TENEbrio molitor) per Alimentació animal i del frass per a Agricultura orgànica.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Estudi de nous ingredients proteics per al desenvolupament de noves bases vegetals (PROVEG).
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Aprofitament de subproductes carnis per a l'obtenció d'hidrolitzats bioactius amb propietats antimicrobianes (BIOPEPTIDS).
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
ElectroBioSafe - Desenvolupament d'un nou sistema més eficaç per la N+D de camions de transport de benestar mitjançant aigua regenerada i nous productes sostenibles.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
FERTIECO: Implementació del compostatge hipertermòfil per a l'obtenció de fertilitzant de cultiu ecològic a partir de la fracció sòlida de purí porcí.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
SAFETY.TOOL - Desenvolupament i aplicació d'una nova eina d'avaluació de la seguretat alimentària del procés d'elaboració de pernil curat.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
ECOBENESTAR -Estratègies per a la millora de l'eficiència productiva, el benestar animal i la qualitat del producte en producció porcina ecològica.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
EXOVIEWER: Prototip per a la monitorització i control d’espècies exòtiques.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
CoopVitiLoop: Implementació del compostatge per tancar el cicle de la matèria orgànica en el sector vitivinícola cooperatiu.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
CURATS-VEGGIES: Desenvolupament d'anàlegs carnis d'embotits crus-curats i pernil curat.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Tractaments termoquímics dels subproductes dels sectors de la biomassa i agroalimentari per a incrementar el seu valor afegit.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Bioferti+: Producció d’un bio-fertilitzant pel·letitzat fet a mida per a cultius llenyosos com estratègia de valorització de fems compostats i altres subproductes.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
VITIREGENERE: viticultura regenerativa per a la millora de la biodiversitat i gestió de la vinya.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Control integral i sostenible de la taca bacteriana per tal de minimitzar l’impacte econòmic i ambiental en ametller i presseguer (XAPFREE).
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Introducció de pràctiques agronòmiques innovadores en el conreu de la colza d’hivern (Brassica napus l.) per augmentar la producció i la qualitat- PROCOLZA.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Millora de la producció de mel i obtenció de nous productes amb valor afegit mitjançant la utilització de fongs amb aplicacions funcionals.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
VALSalm - VALidació de la seguretat dels embotits crus-curats enfront Salmonella.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
MonControl: Estratègies per al control sostenible de Monilinia spp. en ametller.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Control de la podridura àcida en fruita de pinyol en el context de sostenibilitat: SOUR-PEACH.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
GO DIIANA: Desenvolupament d'una cadena de valor circular i sostenible basada en la Integració d'Insectes en Aliments basats en proteïNes Alternatives.
|
2021
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
PREDIVÍ: model de predicció de collita vitivinícola a través del big data.
|
2018
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Innovació en producte, procés i en comercialització per introduir al mercat català fustes locals de característiques especials de major valor afegit.
|
2018
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
POM-ZERO: producció de poma minimitzant l'ús de fitosanitària químics
|
2018
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Hidrovinya: eina per conèixer l'estat hídric de la vinya a través de les dades meteorològiques i edàfiques.
|
2018
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Millora del procés de propagació de planta certificada de fruiters, mitjançant la producció in vitro de planta mare i l'arrelat d'esqueix herbaci.
|
2018
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Millora de la gestió tècnic-econòmica de les explotacions ramaderes extensives del pirineu català, mitjançant l'ús de sistemes de geo-localització i monitorització dels animals
|
2018
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Diversificació del cultiu de bolets comestibles amb noves espècies autòctones
|
2018
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
5-PROTEG: aliments de 5a gamma amb base de proteïna càrnia per a la gent gran
|
2018
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Q-OLOR: estratègies per obtenir carn de porc lliure d'olor sexual
|
2018
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
GO COLOR 4.0
|
2018
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Increment del rendiment productiu i econòmic del cultiu de cirerer mitjançant nous sistemes d'arquitectura
|
2018
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
WELBEEF: creació de pautes de maneig durant el pre-sacrifici de vedells per millorar el benestar i reduir la incidència de dfd i petèquies
|
2018
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Estratègies sectorials per a la prevenció de la caudofàgia i per evitar l'escuat rutinari en porcí
|
2018
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Pernils sense additius
|
2018
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Foment de la producció d'ordi, blat de moro, userda i oleaginoses en producció ecològica per a l'alimentació dels animals
|
2018
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Maduració: optimització del sistema de maduració de carn de boví, basat en la selecció de matèria primera més idònia i la monitorització a temps real de les condicions de la cambra
|
2018
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Desenvolupament i validació d'una gamma de productes alimentaris (iogurts amb adaptació reològica i suplement calòric i proteïc per ancians amb disfàgia orofaríngia)
|
2018
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
RODAPORK: Selecció de Duroc per a un model productiu de carn de porc tradicional i diferenciada
|
2018
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Estudi del cicle de l'aigua en explotacions ramaderes porcines i desenvolupament de nous mètodes per a la seva utilització
|
2018
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Control de Monilinia spp. i Rhizopus spp. en fruita de pinyol mitjançant noves estratègies que no deixin residus en el moment de la collita
|
2018
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
Automatització de tall de carn o derivats carnis per a evitar accidents laborals i millorar productivitat i higiene
|
2018
|
Execució de projectes pilot
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|