Ruralcat
RuralCat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia a un amic
  • Imprimeix
  • Inici
    Tancar
    • Inici
    • Campus Empresarial
    • El Planter. Joves al camp
    • Xarxa-i.CAT
    • Sanitat Vegetal
    • Oficina del Regant
    • Oficina de Fertilització
    • Oficina de l'Oli
    • Oficina Assessorament
    • Suport a la Indústria Agroalimentària
    • Fruit.Net
    • Agricultura de Precisió
  • Informació
    Tancar
    • Informació
    • Actualitat
    • Agenda
    • Butlletí
    • Dossiers tècnics
    • Articles tècnics
    • Fitxes Tècniques
    • Entrevistes
    • Reportatges
    • Infografies
    • Premis
    • Vídeos
  • Formació i Transferència
  • Eines i Serveis
    Tancar
    • Eines i Serveis
    • Eines
    • Serveis
  • Qui som?
    Tancar
    • Qui som?
    • Benvinguda/welcome
    • Preguntes freqüents
    • Usuaris registrats
    • Contacta'ns
  • Subscripcions
  • Accedeix
Ruralcat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia a un amic
  • Imprimeix
Ruralcat"
Salta al contigut
  • Inici/
  • Xarxa-i.CAT/
  • Notícies/
Logo xarxa i-cat
  • Grups Operatius
  • Activitats demostratives
  • Projectes Europeus
  • Grups Focals
  • Pritac
 
La dotació del premi és de 6.000 euros i una nominació de 2.000 euros
Les empreses Verdcamp Fruits i Kensho Sake i el jove empresari agrari Francesc Ribas (Can Puxic), guanyadors del premi PITA 2018
  20/12/2018
L'escaldat superficial provoca el deteriorament de l'aparença i el valor de mercat de la fruita
La Societat Cooperativa Sant Domènec ha avaluat noves estratègies naturals per reduir l’escaldat de postcollita en fruita de llavor
  18/12/2018
En aquesta edició s'han presentat 31 candidatures
Myhealthwatcher i Waatic, guanyadores del Premi Ruralapps 2018
  14/12/2018
El projecte té per objectiu multiplicar per 2,5 el consum actual d'energia basada en la biomassa
El CTFC lidera el projecte europeu BIO4ECO per fomentar l’ús de la biomassa forestal i agrícola com a energia renovable
  11/12/2018
Moment de la reunió del Consell Català de la Innovació de la Innovació Agroalimentària
El 5è Consell Català de la Innovació Agroalimentària proposa millores per a la competitivitat i sostenibilitat del sector
  05/12/2018
El pla vol potenciar el Consell Català de la Innovació Agroalimentària
L’R+D+I en el Pla de Govern 2018-2021
  04/12/2018
El projecte ha permès obtenir a petita escala nous formats de productes lipídics de consistència més sòlida
Subcarn Echevarria ha implementat un projecte de millora dels productes lipídics finals destinats a la ramaderia de proximitat
  03/12/2018
Portada de l'espai Xarxa-i.cat
L’espai de Xarxa-i.cat reuneix tota la informació sobre innovació i transferència tecnològica del sector agroalimentari
  29/11/2018
Les activitats del projecte es van realitzar en tres granges diferents
Un projecte demostratiu liderat per la Granja Claret estableix un protocol de control per reduir la salmonel·losi en porcí amb aigua electrolitzada
  26/11/2018
L’objectiu d’aquest grup operatiu era estendre la vida útil de la carn fresca de vaquí
Anafric, Grup Viñas i General Càrnia aconsegueixen estendre a 84 dies la vida útil de la carn de vaquí envasada per a l’exportació
  20/11/2018
Oberta la convocatòria de Cupons a la Innovació 2018 per impulsar la innovació a les empreses
  07/11/2018
L’objectiu del POCTEFA és reforçar la integració econòmica i social de la zona fronterera Espanya-França-Andorra
Barcelona ha acollit la tercera reunió de coordinació del projecte Interreg POCTEFA Tr3s local
  25/10/2018
La guia vol donar a conèixer els procediments preventius i les principals pautes d’actuació
IRTA CReSA posa a disposició del sector avícola una nova guia de bones pràctiques per a la producció de pollastres d’engreix amb nivells baixos de contaminació amb 'Campylobacter'
  23/10/2018
El projecte ofereix un model de predicció que permet racionalitzar l’aplicació de fungicides a través d’un visor
ActelGrup valida un model de predicció que permet racionalitzar l’aplicació de fungicides contra la ‘Monilinia’ en fruita de pinyol
  22/10/2018
La data límit per a participar a la convocatòria és el 5 de novembre de 2018.
Oberta la convocatòria per a projectes de valorització i transferència de resultats de recerca d’agrupacions en tecnologies emergents
  17/10/2018
Les pràctiques de conreu com les rotacions, les dates de sembra i recol·lecció no retardades i el reg minimitzen el risc de contaminació.
Esporc ha liderat un projecte per tal de reduir les micotoxines en la producció de blat de moro
  16/10/2018
Estructura amb flotadors i grua que sustenta el concentrador dins la bassa a l’alçada desitjada pel seu funcionament
La Cooperativa agrària Plana de Vic ha desenvolupat un concentrador de purins en dues fases per millorar l’eficiència en la gestió de les dejeccions
  08/10/2018
Part dels membres del grup operatiu avaluant els primers regs i la situació de la parcel·la amb reg localitzat.
El sector arrossaire català porta a terme un projecte d’eficiència en la gestió de l’ús de l’aigua
  01/10/2018
Principals malalties de postcollita que afecten els fruits de llavor respectivament : Penicillium expansum, Alternaria spp, Neofabraea spp
L'ADV de fructicultors de Girona ha liderat un projecte que valida l’eficàcia dels tractaments fungicides precollita de poma i pera
  24/09/2018
Aspecte d’una de les finques participants en el projecte (font: DARP)
El projecte “Control biològic de plagues en plantacions comercials de pomeres” constata que la protecció amb malla de polietilè permet reduir l’ús d’insecticides
  17/09/2018
Pàgina 8 de 21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
Articles per pàgina
  • 5
  • 10
  • 20
  • 30
  • 50
  • 75
S'estan mostrant 141 - 160 de 417 resultats.
  • ← Primer
  • Anterior
  • Següent
  • Últim →
Avís legal | Accessibilitat | Col.laboradors i portals associats | RSS | Copyright 2002-2021
FEADER     Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural