Cercador Projectes Europeus

Aquest espai web dona cabuda a les iniciatives europees i internacionals finançades amb fons públics amb la voluntat d'afavorir la difusió dels resultats obtinguts, potenciar el sistema d'innovació agroalimentària i accelerar la implantació en el teixit productiu dels coneixements generats.
Acrònim del projecte: Fons de finançament:
Paraula clau: Any de vigència:
Entitats participants del projecte Àmbit/s del projecte:
Nom de l'entitat:
País de l'entitat:


Títol del projecte Acrònim Fitxa
Dinàmiques de transició per a un món més sostenible  
'Monilinia' spp.'s control in organic stone fruit production in the field and postharvest  
Obtenció, selecció i caracterització fisiològica de nous patrons híbrids, tolerants a clorosis fèrrica i de vigor reduït, per a plantacions intensives de perera.  
Metamitrona, una nova eina per optimitzar l'aclareig químic en arbres fruiters.  
Desenvolupament de nous productes procedents de peix d'aqüicultura  
Estratègies alimentàries i de maneig per reduir els efectes de l'estrès tèrmic en caràcters productius, de qualitat de carn i de benestar en el porcí criat a Espanya.  
Estratègies de control de malalties de fruiters causades per fitoplasmes del grup ribosòmic 16SrX. Evolució epidemiològica d'aquestes malalties i estudi de les noves epidèmies de Ca.P.pyri en presseguer.  
Estudis de camp del Impacte dels neonicotinoides i Altres Productes fitosanitaris utilitzats en fructicultura Sobre les Poblacions d'abelles  
Influència de la restricció i l'aportació de fòsfor en la dieta de porcs femella sobre el creixement tissular avaluat in vivo mitjançant tomografia computeritzada, la resistència òssia i les propietats sensorials de la carn  
Serveis ecosistèmics de pol·linització i control de plagues en cultius llenyosos: efectes del paisatge i del maneig  
259 projectes trobats, mostrant del 41 al 50.[Primer/Anterior]1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 [Següent/Darrer]